Feestlocaties Dordrecht

ook voor zakelijke en trouwlocaties in Sliedrecht, Barendrecht, Gorinchem en omgeving

Feestlocatie Dordrecht arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Dordrecht? Een bruiloft, personeelsfeest of een andere gelegenheid? Bedrijven kiezen steeds vaker voor het organiseren van een groot personeelsfeest. Bij een dergelijk feest is het van groot belang dat de feestlocatie Dordrecht van uitmuntende klasse zal zijn. De locatie moet tip top in orde zijn, het personeel netjes gekleed met voldoende ervaring en de parkeerplaatsen in ruime aantallen aanwezig zijn. Het is zomaar een greep van een aantal mogelijke wensen bij het organiseren van een groot feest in de feestlocatie Dordrecht. Willen jullie een iets kleinere locatie hebben? Bekijk dan onze zaalverhuur Dordrecht pagina. Of je nu zelf in de organisatie van een feest zit van bijvoorbeeld een themafeest Dordrecht, een grote bruiloft hebt of een bedrijfsfeest. We helpen je graag op weg naar het vinden van de perfecte feestlocatie Dordrecht. Of een feest na een vergadering op een vergaderlocatie Dordrecht? Er is voor ieder wat wils en het is uiteraard allemaal goed te combineren met de feestlocatie Dordrecht. We helpen je met onderstaand feestlocatie Dordrecht aanbod graag op weg bij het vinden van die ene onvergetelijke locatie in Dordrecht of omgeving. We wensen je alvast veel succes met de organisatie en wensen je een prachtig evenement toe.

Maak nu eerst je keuze:


Zichtbaarheid in de regio

feestlocatie Dordrecht    
 

Feestlocatie arrangementen Dordrecht (€15-40 p.p.)

Het kan nog best een stevige klus zijn, het vinden van de best passende feestlocatie voor je feest in deze bijzondere stad. Veel locaties die online te vinden zijn, zijn enkel interessant voor de wat ruimere budgetten. Speciaal daarom staan hieronder ook feestlocaties in de omgeving van Dordrecht die ook geschikt zijn voor budgetten tussen de €15 en €40 p.p. (voor zaalhuur, drankjes en hapjes)? Bekijk hieronder het overzicht van onze feestlocaties in de omgeving van Dordrecht. Klik direct door naar de betreffende organisatie in de onderstaande tabel.

Huislocaties # pers. Opmerking Klik
Dordrecht Vogelbuurt 50 - 350 Vogelbuurt meer info    
Zwijndrecht 20 - 150 Zwijndrecht meer info
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info    
Deze plek is nog vrij   Interesse? meer info
Zwijndrecht 20 - 150 Zwijndrecht meer info    
Dordrecht Centrum 20 - 100 Centrum meer info
Dordrecht Centrum 10 - 25 Centrum meer info    
Zwijndrecht 10 - 150 Zwijndrecht meer info

 

 • Vanaf €15 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 30 deelnemers
   

Feestlocaties in en rondom het centrum van Dordrecht
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Feestlocaties in en rondom het centrum van Dordrecht

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor bijvoorbeeld een zakelijk feest, bruiloft of ander particulier feest? Eentje die ligt in het centrum van Dordrecht of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Feestlocatie in de stad Dordrecht buiten het centrum
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Feestlocatie in de stad Dordrecht buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de stad Dordrecht maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid.

Feestlocatie buiten de stad Dordrecht maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Feestlocatie buiten de stad Dordrecht maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van Dordrecht? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Je eigen Foodtruckfestival op je feest in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival op je feest in Dordrecht

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Dordrecht en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

 Restaurant als feestlocatie in Dordrecht
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Restaurant als feestlocatie in Dordrecht

met eten/zitfeest/dineren

Heb je binnenkort iets te vieren of zoek je een locatie voor een of ander type evenement in Dordrecht? Is het hierbij het beste wanneer het in een restaurant setting plaats zal vinden? Met een diner, andere eet opties of een (deels) zittend evenement? Laat je dan inspireren door de restaurant huislocatie opties in de regio. Na je meer informatie verzoek gaan we de nog beschikbare huislocaties verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hierna schakel je direct met de uitvoerende locatie en kun je makkelijk je wensen en vragen bespreken. Vraag via onderstaande optie vrijblijvend en snel meer informatie aan. Veel inspiratie toegewenst!

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Dordrecht of omgeving
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Mooie buitenlocatie als feestlocatie in Dordrecht of omgeving

Ben je op zoek naar een feestlocatie op een inspirerende plek voor bijvoorbeeld een bruiloft, personeelsfeest of ander evenement. Bijvoorbeeld aan het water, in de bossen, op de hei, of op een andere plek weg van het veelal drukke stadscentrum? Dan helpen we je in deze categorie graag verder met het vinden van de best passende feestlocatie. Van schitterende hoeve tot adembenemende strandclub, laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken en geniet vervolgens van een heerlijk feest op een inspirerende buitenlocatie in de omgeving van Dordrecht.

Feestlocatie Dordrecht of omgeving met luxe tent
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie Dordrecht of omgeving met luxe tent

Ben jij op zoek naar een bijzondere oplossing bij je feestlocatie in Dordrecht of omgeving? Een oplossing waarbij je heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht? Of onder de tent in de warme zon juist wat verkoeling zoeken? Kies dan voor een luxe tent oplossing. Onze huislocatie opties hebben de beschikking over deze bijzondere oplossing waardoor ieder evenement een extra dimensie krijgt. De dansvloer, een ceremonie of de ontvangst op een unieke manier? Vraag onderstaand snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Na je aanvraag gaan we de beschikbare locaties met deze oplossing verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien.

Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Dordrecht
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Absolute toplocaties voor feesten in de regio Dordrecht (vanaf €100 p.p.)

Wil je je gasten laten genieten van het allerbeste dat Dordrecht te bieden heeft? In dat geval heten we je van harte welkom in de Champions League wat betreft feestelijke locaties voor de regio Dordrecht en omgeving. Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) meer dan €100 p.p.? Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

 

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek (tot €500)

Heb jij binnenkort een feest en is het budget voor de live muziek vastgesteld op €500 euro? Dan ben je hier aan het goede adres. Door middel van onze gratis service helpen we je namelijk op weg bij het vinden van budget live muziek voor je feest. Deze optie is niet duurder door de service en ook betaal je niet meer voor de invulling. Na je aanvraag gaan we binnen ons netwerk op zoek naar beschikbare opties voor je feest. Zij sturen vrijblijvend meer informatie toe! Dit scheelt je sowieso dus tijd en moeite. Ben jij dol op een heerlijk jazzgeluid, een imitator van een bekende artiest of juist swingende hits uit een bepaald tijdperk? We hopen je te inspireren met deze opties en wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare live muziek (€500 tot €1200)

Naast een feestlocatie ook op zoek naar de muzikale invulling van je feest in deze stad? Ligt jullie budget hierbij tussen de €500 en niet hoger dan €1200? We helpen je graag gratis en vrijblijvend op weg bij het vinden van betaalbare muzikale invulling voor een onvergetelijk feest. De muzikale invulling is immers een belangrijk onderdeel van een feest. Van coverbands tot bepaalde thema’s waar je naar op zoek bent. Voor de diverse bands in ons netwerk is niets te gek. Na je verzoek gaan we een aantal opties binnen ons netwerk vragen om je meer informatie toe te sturen. Betaal je hier meer door? Nee! Je betaald niets voor onze dienst en ook is direct contact met de opties niet goedkoper. We besparen je dus alleen maar tijd. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken. 

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek (tussen €1200 tot €2400)

Wil je tijdens je feest op een feestlocatie in deze bijzondere stad en onuitwisbare indruk maken met de muzikale invulling? Een bijzondere coverband, de 90’s herleven of juist een andere bijzondere invulling. Laat je inspireren met deze luxe live muziek optie. Je budget ligt hier tussen de €1200 en €2400 euro. Nadat je meer informatie hebt aangevraagd, vragen we de opties die we beschikbaar hebben in de gewenste stad om je van meer informatie te voorzien. Je ontvangt gratis en vrijblijvend meer informatie. Je betaald niets extra voor deze dienst of de gewenste invulling als je deze bijvoorbeeld ook direct zou vinden. Ben je enthousiast en verwacht je dat we je kunnen inspireren? Vraag meer informatie aan door op onderstaande knop te klikken.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een feest op een feestlocatie in deze stad en is de muzikale invulling de spreekwoordelijke kers op de taart? Is het budget hiervoor boven de €2400? Dan helpen we je graag op weg met een dosis inspiratie. Binnen ons netwerk gaan we op zoek naar diverse beschikbare opties bij jou in de regio. Zij voorzien je vervolgens van meer informatie. Dit alles gratis en vrijblijvend! Je betaald dus niets meer voor de band of voor deze dienst. Zo hopen we je te inspireren om de bijzondere invulling te vinden die je feest en/of bruiloft compleet zal maken. Benieuwd geworden naar het aanbod? Vraag snel meer informatie via onderstaande button.

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Dordrecht (€50-€75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Betaalbaar trouwlocatie arrangement Dordrecht (€50-€75 p.p.)

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Van trouwkleding tot catering, van muziek tot ceremonie, je wilt natuurlijk geen concessies doen. En dat geldt zeker voor de feestlocatie in de omgeving van Dordrecht. Laat je daarom door ons op weg helpen. Is het budget voor locatie, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Luxe trouwlocatie arrangement Dordrecht (meer dan €75 p.p.)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe trouwlocatie arrangement Dordrecht (meer dan €75 p.p.)

Wordt jullie trouwerij een wat luxere aangelegenheid? En zijn jullie hiervoor op zoek naar net wat exclusievere trouwlocaties in Dordrecht of omgeving?  Laat je dan ook door ons adviseren. Is het budget voor locatie, drankjes en eten meer dan €75 p.p.? Kies dan voor dit trouwlocatie arrangement. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare trouwlocaties binnen ons zeer uitgebreide netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze trouwlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

Kale zaalhuur regio Dordrecht (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Kale zaalhuur regio Dordrecht (eigen drankjes en catering mogelijk) vanaf €700

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen (drankjes en eten worden zelf meegenomen). Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet. Wij helpen je graag op weg en kijken binnen ons uitgebreide netwerk van huislocaties of we een dergelijke locatie kunnen vinden die beschikbaar is en voldoet aan alle eisen. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Wist je dit over Dordrecht?

De geschiedenis van Dordrecht gaat ook alweer ver terug. Het centrum ziet er middeleeuws uit en heeft een grote kerktoren zonder dak. Met diverse pleinen en natuurlijk de Biesbosch in de buurt is Dordrecht een plaats die leeft en zo enorm veel mogelijkheden kan bieden voor welk evenement dan ook. Van een bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest Dordrecht, personeelsfeest, bedrijfsuitje Dordrecht tot vele andere opties. Verblijven jullie in Dordrecht en zit er zelfs een overnachting aan vast? Een teambuilding voor 100 personen dwars door de stad, het Scheffersplein, Statenplein of zoals eerder genoemd de Biesbosch? Veel plezier!

   

Feestlocatie omgeving Dordrecht: Stadion Feijenoord

Dordrecht en haar omgeving hebben op het gebied van feesten veel te bieden. Wie het net even buiten Dordt wil zoeken kan echter ook terecht. Zo is Stadion Feijenoord een geliefde feestlocatie voor in deze regio. Het stadion heeft al vele legendarische wedstrijden gekend, en ook verschillende bekende artiesten als U2 en Michael Jackson hebben het stadion al eens op hun kop gezet. Ben jij de volgende die De Kuip op haar grondvesten doet schudden? In de verschillende zalen zijn veel mogelijkheden, voor kleine en grote groepen. Chique of juist uitbundig, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je kijken wat er allemaal kan in Stadion Feijenoord? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

- Van 18 tot 2500 personen
- Meerdere zalen beschikbaar

 • Van Zandvlietplein 1
  3077 AA Rotterdam
 • www.dekuip.nl / 010 4929444
   

Feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE DORDRECHT EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een feestlocatie in de omgeving van Dordrecht? Kies dan bijvoorbeeld voor de mooie plaats Gorinchem en een feestlocatie Gorinchem. Ook een feestlocatie Barendrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Sliedrecht of Werkendam behoort tot de mogelijkheden. Het staat voorop dat de feestlocatie een onuitwisbare indruk moet gaan maken. Bij een bruiloft is dit wellicht wel 1 van de belangrijkste elementen naast de jurk en de taart. Bij een personeelsfeest moet iedereen onder 1 dak helemaal los kunnen gaan. Je hebt vast in het verleden weleens een evenement gehad waarbij je dacht: dit moet ik onthouden. Neem deze voorkeuren mee en pas deze toe op je eigen feest in de feestlocatie in de omgeving van Dordrecht. We wensen je alvast veel plezier toe met een onvergetelijk feest als resultaat.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact