Evenementenlocaties Rotterdam

ook voor zakelijke en feestlocaties in Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en omgeving

Evenementenlocatie Rotterdam arrangementen

Wil je meer te weten komen over een evenement organiseren in Rotterdam? Het organiseren van een event is geen eenvoudige taak! Is er bijvoorbeeld een bepaald thema waaraan je feest moet voldoen? Hoeveel zalen dienen er te worden afgehuurd? Welke catering is het meest geschikt bij de evenementenlocatie in Rotterdam? En wordt er een DJ uitgenodigd om de avond gezellig af te sluiten? Wij staan je graag terzijde om een unieke eventlocatie in Rotterdam bij jouw persoonlijke wensen te presenteren (kijk voor workshops op Onemotion workshops Rotterdam). Rotterdam beschikt over de meest veelzijdige eventlocaties. Van oude theaters, sfeervolle restaurants, industriële locaties tot golfbanen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bijzondere plaatsen waar een spetterend bedrijfsuitje, personeelsfeest of bruiloft georganiseerd kunnen worden. Neem nu contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer inlichtingen over het organiseren van een event op een evenementenlocatie in Rotterdam!

Outdoor Valley Rotterdam: evenementenlocatie met festivalgevoel in de natuur
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Outdoor Valley Rotterdam: evenementenlocatie met festivalgevoel in de natuur

Feest vieren in de natuur op 10 km van het centrum van Rotterdam

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie in Rotterdam die zich midden in de natuur dient te begeven? Dan biedt het door groen omgeven Outdoor Valley mogelijk uitkomst. Hier is een overdekt zakelijk of particulier evenement in de buitenlucht mogelijk in een schitterende setting aan het water. Combineer je evenement ook met een leuke teambuilding activiteit en voel hoe je weer even tot rust komt na alle stress van de drukke stad. Op deze evenementenlocatie krijg je vanzelf een echt festivalgevoel met kampvuur aan het water.

Smiley face Gelegen in Bergschenhoek op 10 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 500 pers. 

Smiley face 1 overdekte ruimte in de buitenlucht

Smiley face Gratis parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk of particulier evenement in het leuke Outdoor Valley in Bergschenhoek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jack Rotterdam: zakelijke feestlocatie op 850 meter van Station Rotterdam Centraal
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Jack Rotterdam: zakelijke evenementenlocatie op 850 meter van Station Rotterdam Centraal

Voor zakelijk feest, vergadering, of ander evenement tot 350 personen.

Een wereldberoemde cocktailbar (in Rotterdam en omstreken), een heerlijk restaurant en voldoende plek voor het organiseren van een vergadering, bedrijfsfeest, productpresentatie of ander zakelijk evenement op loopafstand van Rotterdam Centraal. Evenementenlocatie Jack Rotterdam is gevestigd in de historische Hofbogen. Met een groot terras en 2 zalen biedt Jack Rotterdam voldoende mogelijkheden voor het organiseren van een geweldig evenement.

Smiley face Gelegen in de historische Hofbogen in Rotterdam op 850 meter van station Rotterdam Centraal

Smiley face Maximale feestcapaciteit: staand 350 pers. , zittend 150 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 350 pers. staand en 150 zittend; Kleinste: Max. 75 pers. staand en 40 zittend

Smiley face 2 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig voor max. 80 pers.

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: bekend om de fantastische cocktailbar

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in Jack Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Feyenoord Stadion de Kuip: sportieve evenementenlocatie in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Feyenoord Stadion de Kuip: sportieve evenementenlocatie in Rotterdam

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement.

Denk je aan Rotterdam, dan denk je hoogstwaarschijnlijk ook meteen aan Feyenoord. De voetbalclub met z'n rijke geschiedenis is dan ook niet voor niets het kloppende sporthart van de stad. Maar wist je dat het Feyenoord stadion ook over een aantal schitterende zalen beschikt die gebruikt kunnen worden voor zowel particuliere als zakelijke evenementen? Hoe leuk is het om jouw feest te vieren in de voetbaltempel van jouw favoriete club? Leuk is ook om even het veld te bekijken of het spelershome als dat natuurlijk mogelijk is. Het Feyenoord stadion beschikt over veel mogelijkheden voor feesten en andere evenementen.

Smiley face Gelegen in Feyenoord Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 50.000 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 8.000 pers. Kleinste: max. 50 pers. 

Smiley face 17 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: activiteiten met een voetbalthema mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een particulier of zakelijk evenement in het Feyenoord Stadion, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Festival op jouw eigen evenementenlocatie in Rotterdam (bijv. bedrijfsterrein)
incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op jouw eigen evenementenlocatie in Rotterdam (bijv. bedrijfsterrein)

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Na tijden van fysieke afstand houden is het van groot belang om elkaar weer te kunnen zien. Een mooie plek om dit te doen is in de buitenlucht en wel met je eigen foodtruck festival. Heb je een eigen terrein (let op: geen publiek domein waarvoor een vergunning nodig is), zoals bijvoorbeeld een bedrijfsterrein, dan wordt deze plek ongebouwd tot je eigen foodtruck festival feestlocatie. Wil je meer informatie over het organiseren van een Foodtruck festival op je eigen evenementenlocatie in Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Evenementenlocatie met festival gevoel: je eigen eiland op 39 km van het centrum van Rotterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Evenementenlocatie met festival gevoel: je eigen eiland op 39 km van het centrum van Rotterdam

Voor evenementen tot 100 personen (optioneel met overnachting voor 30 personen)

Ben je op zoek naar een heel bijzondere evenementenlocatie in de omgeving van Rotterdam? Pak het dan meteen goed aan en ga gewoon voor je eigen eiland. Op dit mooie eiland vind je een herberg met 6 hotelkamers, 20 glamping tenten en een herberg met 100 zitplekken. Het eiland is enkel te bereiken via een pont of natuurlijk jullie privéboot (optioneel). Eet, dans, feest of geniet van een heerlijk kampvuur en keer vol nieuwe energie weer terug naar de bewoonde wereld.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 39 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van je evenement op je eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

KOCO Rotterdam: zakelijke evenementenlocatie op loopafstand van Rotterdam Zuid-plein
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

KOCO Rotterdam: zakelijke evenementenlocatie op loopafstand van Rotterdam Zuid-plein

Voor vergaderingen, symposia en congressen tot 120 personen (theateropstelling).

Heeft u binnenkort een vergadering of zoekt u een zaal voor bijvoorbeeld een training of workshop? Of zoekt u een ruimte voor grotere groepen? KOCO verhuurt zalen voor onder andere vergaderingen, recepties, borrels, debatten, congressen, diners en andere bijeenkomsten. Of u nu een kleine of groot evenement heeft, de zalen van KOCO bieden plaatst voor groepen vanaf 6 tot 120 personen. Wij kunnen ook uw catering geheel tot in de puntjes verzorgen. Eigen catering is tevens mogelijk. Het restaurant, de bar en de vergaderzaal zijn geheel gerenoveerd. De koks van KOCO hebben ruime ervaring in catering opdrachten. De Nancy Zeelenbergflat staat midden in de wijk Carnisse op loopafstand van Zuidplein en openbaar vervoer. Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op.

Smiley face Gelegen in omgeving Zuidplein

Smiley face Grootste zaal: Max. 120 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 22 pers. 

Smiley face 2 verschillende vergaderzalen

De Harmonie Rotterdam: congreslocatie in het centrum van Rotterdam

In het centrum van Rotterdam

Restaurant de Harmonie is een uniek restaurant in het Rotterdamse centrum. Een ontmoetingsplek om sociaal en culinair te genieten van alle gelegenheden. Restaurant 23 bevindt zich op de begane grond met zicht en toegang tot een prachtige tuin, een ware groene oase. Hier kan men op hoog niveau genieten van à la carte gerechten en verschillende tasting menu’s. De Harmonie Conferences & Meetings beschikt over twee zalen op de tweede verdieping. Onze zalen bieden u de gelegenheid in een sfeervolle tijdloze ruimte bijeen te komen. Door de jaren heen heeft De Harmonie zich gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van bijeenkomsten waarbij uw wensen centraal staan. Door het aantal verschillende ruimtes en onze expertise zijn wij meer in de gelegenheid om per bijeenkomst te evalueren wat uw behoeftes zijn en uw wensen tot werkelijkheid te brengen. Vanzelfsprekend gebeurt dit te allen tijde in overleg met u.

Smiley face Gelegen in centrum Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: Max. 60 pers. 

Smiley face Kleinste zaal: Max. 16 pers. 

Smiley face 3 verschillende vergaderzalen

Het Koetshuis in Rotterdam: evenementenlocatie met eeuwenoud karakter
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Het Koetshuis in Rotterdam: evenementenlocatie met eeuwenoud karakter

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 250 personen.

Het Koetshuis aan de Maas, met haar oprijlaan en kasteelgracht, is volledig gerestaureerd en afgestemd op het faciliteren van hedendaagse evenementen. Het karakteristieke pand stamt uit 1679 en heeft sindsdien verschillende functies bekleed. Het rijke verleden van Het Koetshuis zie je hedendaags terug in haar hoge plafond, prachtige kroonluchters en vele raampartijen. Dit maakt het een bijzonder sfeervolle evenementenlocatie waar gastvrijheid, beleving en culinair genieten hoog in het vaandel staan.

Smiley face Gelegen Rotterdam IJsselmonde

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 250 pers. 

Smiley face Grootste zaal: Max. 200 pers. Kleinste: Max. 45 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras aanwezig (250 personen)

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een particulier of zakelijk evenement in evenementenlocatie het Koetshuis is Rotterdam IJsselmonde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Brasserie Lookies: evenementenlocatie met uitzicht op de Zevenhuizerplas
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Brasserie Lookies: evenementenlocatie met uitzicht op de Zevenhuizerplas

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 300 personen.

Hoe lekker is het om op een steenworp afstand van het centrum van Rotterdam te kunnen genieten van een ontspannen particulier of zakelijke evenement terwijl je geniet van een Mediterraans terras met uitzicht op de Zevenhuizerplas een bijbehorende boulevard? Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is feestlocatie Brasserie Lookies in Rotterdam vast een leuk alternatief voor uw feest of ander evenement. Maar ook als het weer wat minder mooi is heeft Lookies een fijne plek voor uw evenement.

Smiley face Gelegen in Nesselande Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 300 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 130 pers. Kleinste: max. 75 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras (uit te breiden tot 300 personen)

Smiley face Mogelijk gratis parkeren op Boulevard Nesselande

Smiley face Bijzonderheden: schitterende ligging aan de Zevenhuizer Plas

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Brasserie Lookies in Nesselande, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Indrukwekkende stoomboot voor je evenement in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€64,50 p.p.

Indrukwekkende stoomboot voor je evenement in Rotterdam

Voor 80 tot 600 personen

Als organisator investeer je veel energie in het organiseren van een evenement. Dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de ervaringen van je feest nog lang blijven doorwerken in de gedachten van de bezoekers. En daarbij kan een bijzondere feestlocatie natuurlijk enorm bij helpen. En wat is toepasselijker dan om het feest in de havenstad te organiseren op het water in een indrukwekkende stoomboot? Van trouwfeest tot zakelijk evenement, er is heel veel mogelijk en de uitvoerder maakt graag een voorstel op maat voor jullie. Meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit bijzondere evenement op het water in en rondom Rotterdam.

Wapen van Degenkamp in Rotterdam: ruim 150 jaar ervaring als evenementenlocatie
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Wapen van Degenkamp in Rotterdam: ruim 150 jaar ervaring als evenementenlocatie

Voor feest, vergadering, of andere evenement tot 250 personen.

Het Wapen van Degenkamp is een fijne basislocatie voor je zakelijke of particuliere evenement in Rotterdam. De geschiedenis van deze party boerderij gaat 150 terug. Al deze ervaring wordt ingezet om van elk evenement een ware happening te maken. In de zomermaanden kan de capaciteit van het Wapen van Degenkamp flink worden uitgebreid (tot max. 250 personen) vanwege het gebruik van het grote terras. De veelzijdigheid van de evenementenlocatie in combinatie met de flexibiliteit van de organisatie maken het Wapen van Degenkamp uitermate geschikt voor diverse zakelijk en particuliere feesten, vergaderingen en andere evenementen.

Smiley face Gelegen in Rotterdam-Zuid

Smiley face Maximale capaciteit: 120 pers. (in zomermaanden max. 250 (zie terras))

Smiley face Grootste ruimte: max. 70 pers. Kleinste: max. 50 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras 

Smiley face Mogelijk gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Wapen van Degenkamp in Rotterdam Zuid, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Lake 7: Beachclub als evenementenlocatie aan de Zevenhuizerplas op 9 km van Rotterdam
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Lake 7: Beachclub als evenementenlocatie aan de Zevenhuizerplas op 9 km van Rotterdam

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot wel 1.000 personen.

Zoek je een evenementenlocatie in de omgeving van Rotterdam die beschikt over een geweldig uitzicht? En dient deze locatie ook nog eens te beschikken over een grote capaciteit? Wellicht is Lake 7 in Zevenhuizen dan een mooie plek voor je feest. Lake 7 is gelegen aan de schitterende Zevenhuizer Plas en beschikt over een aangenaam terras.  De locatie beschikt over voldoende plek om vergaderingen tot 200 personen te kunnen organiseren en feesten tot wel 1.000 personen en het is tevens mogelijk om te parkeren voor de deur. Bekijk hieronder over welke kenmerken Lake 7 beschikt.

Smiley face Gelegen in Zevenhuizen op ongeveer 9 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 1.000 pers.

Smiley face Terras met uitzicht over de Zevenhuizerplas

Smiley face Grootste ruimte: max. 1.000 pers. (theatersetting 200) Kleinste: Max. 180 pers. 

Smiley face 3 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren voor de deur

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in Lake 7, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Ridderkerk: evenementenlocatie op 10 km van het centrum van Rotterdam
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van der Valk hotel Ridderkerk: evenementenlocatie op 10 km van het centrum van Rotterdam

Voor zakelijke feesten, vergaderingen en andere zakelijke evenementen tot 300 personen (theateropstelling).

Het organiseren van een zakelijk evenement voor een kleine of grote groep is prima mogelijk in Van der Valk hotel Ridderkerk. Groepen met een grote tot wel 300 personen kunnen terecht in deze congreslocatie in de omgeving van Rotterdam (in theater setting). Ook naast het evenement is er volop plek voor ontspanning. Maak bijvoorbeeld gebruik van de wellness, fitness of het verhuur van fietsen of e-choppers. Hieronder zie je de belangrijkste karakteristieken van deze locatie.

Smiley face Gelegen in Ridderkerk op 10 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit:300 pers. (theater setting)

Smiley face Grootste zaal: max. 300 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 10 pers. (boardroom)

Smiley face 15 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness, fietsverhuur, e-chopper en wellness aanwezig 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Ridderkerk, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Evenementenlocatie ´t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Evenementenlocatie ´t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen

Evenementenlocatie op ongeveer 13 km afstand van het centrum van Rotterdam

Ben je op zoek naar een betaalbare evenementenlocatie in de omgeving van Rotterdam? Wellicht is ´t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen (op ongeveer 13 km gelegen vanaf het centrum van Rotterdam) dan wel de perfecte oplossing voor jouw zakelijke of particuliere evenement.  Dit partycentrum beschikt over alle basisvoorzieningen die het tot een prima keuze maken als locatie voor een feest, verjaardagsfeest, trouwfeest of ander evenement. Naast diverse indoor zalen, beschikt dit Partycentrum ook over een terras.

Smiley face Gelegen in Vlaardingen (ongeveer 13 km van centrum Rotterdam)

Smiley face Maximale capaciteit: 750 pers. 

Smiley face Ruimtes: Grootste max. 350 pers.,  Kleinste: max. 40 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes (max. 350, 300, 100, 40)

Smiley face Groot terras (voor 150 personen)

Smiley face Gratis parkeren

Wil je meer informatie over het organiseren van een particulier of zakelijk evenement in het leuke Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Ara: evenementenlocatie op 16 km van het centrum van Rotterdam
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van der Valk hotel Ara: evenementenlocatie op 16 km van het centrum van Rotterdam

Voor zakelijke feesten, vergaderingen en andere zakelijke evenementen tot 390 personen (theateropstelling).

Zoek je de perfecte evenementenlocatie in de omgeving van Rotterdam, dan zou je ook eens naar het Van der Valk Ara hotel kunnen kijken in Zwijndrecht. Zakelijk feesten voor wel 400 personen of vergaderingen en congressen tot 390 personen (theater setting), het is hier allemaal mogelijk. Ook kleinere groepen kunnen hier terecht voor een zakelijk evenement.

Smiley face Gelegen in Zwijndrecht op 16 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 390 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 390 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 20 pers. (boardroom)

Smiley face 8 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness, fietsverhuur, wellness aanwezig, ligging aan rivier

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Ara in Zwijndrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

SS Rotterdam: legendarische evenementenlocatie in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

SS Rotterdam: legendarische evenementenlocatie in Rotterdam

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement op het water.

Wie wel eens een haven rondvaart heeft gemaakt door de Rotterdamse haven, heeft hem vast wel zien liggen, het legendarische cruiseschip de SS Rotterdam. In de vijftiger jaren werd het schip ingezet op een lijndienst naar o.a. New York en later deed het ook dienst als luxueus cruiseschip en voer het de wereld rond in 80 dagen. Inmiddels heeft het schip een vaste ligplaats gekregen en kan het worden ingezet als evenementenlocatie. Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in Rotterdam voor het organiseren van een evenement? Kijk dan hieronder naar de specificaties van de SS Rotterdam.

Smiley face Gelegen in Katendrecht in Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 3500 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 450 pers. Kleinste: max. 11 pers. 

Smiley face 15 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeermogelijkheid aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: mogelijkheid tot overnachten

Wil je meer informatie over het organiseren van een particulier of zakelijk evenement op de schitterende SS Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Trouwlocatie    

Evenementenlocatie voor je bruiloft

De keuze voor de juiste trouwlocatie legt de basis voor een hele bijzondere dag. Met de keuze van de optimale evenementlocatie is een belangrijk deel van het eisenpakket immers vervuld. Maar het is niet alleen het eindresultaat dat telt. Voor veel mensen maakt het kiezen van een trouwlocatie immers deel uit van het proces van langzaam toeleven naar de grote dag. Steeds vroeger beginnen mensen met zoeken om er zeker van te zijn dat de gewenste evenementenlocatie nog altijd beschikbaar is. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale trouwlocatie. Meer weten? Klik dan door naar onze trouwlocatie pagina.

 • De mooiste locatie voor je bruiloft
 • Meer informatie? Klik hier voor bruiloftlocaties!
Evenementenlocatie symposia    

Evenementenlocaties voor seminars en symposia

Breng een heleboel gelijkgestemde experts, vakgenoten of studenten bij elkaar. Zorg vervolgens voor interessante sprekers, boeiende presentaties of inspirerende workshops en nieuwe ideeën en bijzondere nieuwe strategieën zullen zich al snel openbaren. Mits er natuurlijk is gezorgd voor een passende evenementenlocatie die goed aansluit bij de wensen van de organisatoren. Ook hierbij bieden wij uiteraard uitkomst. Wij helpen je graag verder op weg bij het vinden van de ideale evenementenlocatie voor je seminar of symposium. Wil je meer weten? Klik dan door naar onderstaande pagina.

 • De beste eventlocaties voor je seminar of symposium
 • Meer informatie? Klik hier voor symposium locaties!
   
Congreslocaties    

Evenementenlocaties voor conferentie of congres

Congressen bestaan al heel lang en zijn nog altijd een van de belangrijkste manieren om nieuwe kennis te delen met vakgenoten en andere belanghebbenden. Behalve het hoofdthema wat als het ware de rode lijn vormt die aan de basis staat van het congres en vaak plenair wordt behandeld, zijn er vaak ook meerdere subthema s in kleinere zaaltjes. Daarnaast is misschien wel de meest waardevolle opbrengst de uitwisseling van informatie die op informele wijze plaatsvindt. Om al deze processen op een optimale manier plaats te laten vinden, is het van belang om de juiste evenementenlocatie te vinden die aansluit bij alle wensen en eisen.

 • Van congreslocaties tot dagvoorzitters
 • Meer informatie? klik hier voor congreslocaties!
Beurslocaties    

Evenementenlocaties voor beurzen

Een beurs organiseren valt niet mee. Een belangrijke vraag blijft immers hoeveel mensen er daadwerkelijk deelnemen aan het betreffende evenement. De locatie moet groot genoeg zijn voor het geval de beurs een doorslaand succes is. Valt de opkomst echter tegen dan wil je als organisator niet blijven zitten met verlies.het is daarom heel belangrijk om de beurslocatie slim te kiezen. Naast imponerende sprekers en charismatische dagvoorzitters, helpen we dan ook graag verder in je speurtocht naar de ideale evenementenlocatie voor je beurs. Klik op de onderstaande weblink voor meer informatie.

 • Van beurslocaties tot sprekers
 • Meer informatie? Klik hier voor beurslocaties!
Evenementenlocaties productpresentaties    

Evenementenlocaties voor productpresentaties

De binnenlandse en buitenlandse pers is uitgelopen, nadat je de uitnodiging voor het evenement hebt uitgestuurd. De zaal maakt een zenuwachtige indruk. Dan gaat het licht uit. Een spot gaat aan. Muziek neemt langzaam de zaal over als de spectaculaire openingsact zijn werk doet en iedereen in vervoering brengt. De aandacht van het publiek is gewonnen. Dan komt het moment waarop iedereen heeft gewacht: de presentatie van het product. Alles draait natuurlijk om het vinden van een evenementenlocatie die aansluit bij het product en de doelgroep. Hierbij helpen we je graag. Klik op onderstaande weblink voor meer informatie.

Feestlocaties    

Evenementenlocaties voor particuliere en zakelijke feesten

Het is voor veel bedrijven het hoogte punt van het jaar: het jaarlijkse bedrijfsfeest. En als jij de taak op je hebt genomen om dit evenement te organiseren, dan wil je natuurlijk laten zien wat je in huis hebt. Hetzelfde geldt natuurlijk als je een particulier evenement gaat organiseren. In alle gevallen weet je dat de keuze van de evenementenlocatie bepalend kan zijn voor het succes van het evenement. Wij begrijpen dat natuurlijk als geen ander. Hierbij helpen we je graag verder op weg. Klik op onderstaande weblink voor meer informatie.

 • Eventlocaties voor zowel zakelijke en particuliere feesten
 • Meer informatie? Klik hier voor feestlocaties!
klantendag locaties    

Evenementenlocatie voor een klantendag

Elke klant is belangrijk. En soms is het verstandig om de klanten persoonlijk te laten merken hoe belangrijk precies. Een klantendag wordt speciaal hiervoor georganiseerd. Een mooie gelegenheid om de klant eens goed in het zonnetje te zetten. En dat niet alleen. Een klantendag kan ook een goede gelegenheid zijn om te leren van je klanten en nieuwe producten te testen of nieuwe ideeën op te doen. Ook voor wat betreft de klantendag geldt dat de basis wordt gelegd aan de hand van de keuze voor een bepaalde evenementenlocatie. Hierbij helpen we je graag verder op weg. Klik op onderstaande weblink voor meer informatie.

 • Van locaties voor klantendagen tot entertainment
 • Meer informatie? Klik hier voor klantendag locaties!
   
Evenementenlocaties overige bedrijfsevenementen    

Evenementenlocaties voor overige bedrijfsevenementen

Natuurlijk zijn er nog een heleboel zakelijke evenementen te bedenken die niet vallen onder de bovenstaande categorieën. Van persconferenties tot modeshows, van incentives tot aandeelhoudersvergaderingen. Sommige evenementen vallen in de buitencategorie. Wellicht qua omvang en heb je een voetbalstadion nodig om het evenement te organiseren. Misschien qua complexiteit? Of ben je vooral op zoek naar een originele kijk op het evenement. We helpen je ook graag aan een passende evenementenlocatie voor deze aanvragen. Klik op onderstaande weblink voor meer informatie.

Een geslaagd evenement organiseren in Rotterdam

Een evenementenlocatie in Rotterdam staat garant voor een bruisende sfeer in deze drukke stad. Het grote voordeel van het organiseren van een feest op deze plek is de centrale ligging. Het openbaar vervoer in Rotterdam is goed geregeld, waardoor vrijwel iedere locatie, van Kralingen tot Delfshaven, gemakkelijk te bereiken is. Daarbij is ook het nachtnet zeer belangrijk. Bezoekers van jouw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest kunnen zo zelfs met een drankje op nog gemakkelijk thuiskomen, zelfs in de late uurtjes. Uiteraard is het ook van belang te letten op de parkeergelegenheid bij de eventlocatie in Rotterdam, voor de mensen die per auto naar jouw evenement willen reizen.

Evenementenlocatie arrangementen per stad

Evenementenlocaties Noord-Holland
Evenementenlocatie Alkmaar: Evenementenlocaties Alkmaar
Evenementenlocatie Amsterdam: Evenementenlocaties Amsterdam
Evenementenlocatie Haarlem: Evenementenlocaties Haarlem
Evenementenlocaties Zuid-Holland
Evenementenlocatie Den Haag: Evenementenlocaties Den Haag
Evenementenlocatie Rotterdam: Evenementenlocaties Rotterdam
Evenementenlocatie Dordrecht: Evenementenlocaties Dordrecht
Evenementenlocatie Delft: Evenementenlocaties Delft
Evenementenlocatie Leiden: Evenementenlocaties Leiden
Evenementenlocatie Gouda: Evenementenlocaties Gouda
Evenementenlocatie Zoetermeer: Evenementenlocaties Zoetermeer
Evenementenlocatie Wassenaar Evenementenlocaties Wassenaar
Evenementenlocatie Scheveningen Evenementenlocaties Scheveningen
Evenementenlocaties Utrecht
Evenementenlocatie Utrecht: Evenementenlocaties Utrecht
Evenementenlocatie Amersfoort: Evenementenlocaties Amersfoort
Evenementenlocaties Noord-Brabant
Evenementenlocatie Eindhoven: Evenementenlocaties Eindhoven
Evenementenlocatie Tilburg: Evenementenlocaties Tilburg
Evenementenlocatie Den Bosch: Evenementenlocaties Den Bosch
Evenementenlocatie Breda: Evenementenlocaties Breda
Evenementenlocatie Roosendaal: Evenementenlocaties Roosendaal
Evenementenlocaties Flevoland
Evenementenlocatie Almere: Evenementenlocaties Almere
Evenementenlocatie Lelystad: Evenementenlocaties Lelystad
Evenementenlocaties Limburg
Evenementenlocatie Maastricht: Evenementenlocaties Maastricht
Evenementenlocatie Venlo: Evenementenlocaties Venlo
Evenementenlocaties Groningen
Evenementenlocatie Groningen: Evenementenlocaties Groningen
Evenementenlocaties Overijssel
Evenementenlocatie Zwolle: Evenementenlocaties Zwolle
Evenementenlocatie Enschede: Evenementenlocaties Enschede
Evenementenlocaties Gelderland
Evenementenlocatie Arnhem: Evenementenlocaties Arnhem
Evenementenlocatie Nijmegen: Evenementenlocaties Nijmegen
Evenementenlocatie Apeldoorn: Evenementenlocaties Apeldoorn
Evenementenlocaties Friesland
Evenementenlocaties Drenthe
Evenementenlocaties Zeeland

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

EVENEMENTENLOCATIES IN ROTTERDAM EN OMGEVING

Niet alleen de wervelende stad Rotterdam biedt diverse mogelijkheden om een evenement te organiseren, ook de plaatsen rondom deze levendige stad in Zuid-Holland bieden interessante locaties om een event te organiseren. Zo is Vlaardingen een prachtige stad waar je een gezellig bedrijfsfeest kunt organiseren. In de geschiedenis van Vlaardingen was de haring een zeer belangrijk product. Haring happen zou daarom een grappige activiteit op je evenement kunnen zijn. Een andere stad in de omgeving van Rotterdam is Hellevoetsluis. Deze stad staat bol van de historie. Zo kwam de Zilvervloot hier aan wal. Als je over de straatjes slentert, voel je de geschiedenis tot leven komen. Het grote voordeel van het organiseren van een evenement buiten Rotterdam, is dat je meer vrijheid hebt dan in de drukke stad. Er is vaak meer ruimte rondom de eventlocatie en meer parkeergelegenheid. Welk eventlocatie het beste bij jouw evenement past, hangt af van de manier waarop je je feest wilt organiseren. Vraag nu meer informatie aan om te kijken welke evenementenlocatie in de omgeving van Rotterdam het beste bij jouw evenement past.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact