Evenementenlocaties Amsterdam

ook voor zakelijke en feestlocaties in Aalsmeer, Zaanstad, Huizen, Amstelveen en omgeving.

Evenementenlocatie Amsterdam arrangementen

Ben je op zoek naar een unieke evenementenlocatie in Amsterdam om een onvergetelijk evenement te organiseren? Het organiseren van een evenement is geen gemakkelijke opgave! Vooral bij grote groepen is het een enorme klus om alle kwesties te regelen. Moeten er bijvoorbeeld meerdere zalen worden ingezet voor verschillende thema's tijdens het evenement? Of wordt het een gezellig bedrijfsuitje dat wordt afgesloten met een avond vol muziek? We helpen je graag de goede weg op door een bijzonder eventlocatie in Amsterdam aan je te presenteren die bij je persoonlijke voorkeuren aansluit (kijk voor workshops op Onemotion workshops Amsterdam). Een evenement organiseren in Amsterdam kan op de meest uiteenlopende manieren. Clubs, theaters, restaurants, golfbanen en industriële locaties zijn slechts enkel voorbeelden van plekken waar een fantastisch evenement georganiseerd kan worden. Wij ondersteunen je graag bij het vinden van een mooie evenementenlocatie in Amsterdam!

Evenementenlocatie aan de Amstel (Amsterdam-Zuid): het mooie Amstel Boathouse
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Evenementenlocatie aan de Amstel (Amsterdam-Zuid): het mooie Amstel Boathouse

Voor particuliere en zakelijke evenementen tot 1.000 personen

Ben je op zoek naar een mooie evenementenlocatie voor je particuliere (bruiloft, jubileumfeest etc.) of zakelijke evenement (bedrijfsfeest, vergadering etc.) in de omgeving van Amsterdam-Zuid. Dan is het Amstel Boathouse een echte aanrader. Met een omvangrijk terras en maar liefst 8 zalen geschikt voor verschillende groepsgroottes vind je hier alles wat je nodig hebt. Deze feestlocatie in Amsterdam Zuid beschikt ook over een overdekte veranda en een eigen aanlegsteiger aan de Amstel.

Smiley face Gelegen aan Amstel in Amsterdam-Zuid

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 1.000 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 200 pers. Kleinste: Max. 4 pers. 

Smiley face 8 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: eigen aanlegsteiger aan de Amstel 

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk of particulier evenement op de evenementenlocatie van het Amstel Boathouse, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden: heel bijzondere evenementenlocatie vlakbij Amsterdam
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

Forteiland Ijmuiden: heel bijzondere evenementenlocatie vlakbij Amsterdam

Evenementenlocatie in zee voor maximaal 600 personen

Soms ben je op zoek naar echt iets bijzonders. En wat is er nu nog specialer dan je eigen eiland als evenementenlocatie voor je zakelijke of particuliere evenement? De evenementenlocatie ligt dan misschien niet direct in Amsterdam zelf, maar is gelegen in de omgeving (IJmuiden). Met de boot worden jullie vanaf de haven van IJmuiden naar het Forteiland gebracht, waarna jullie je in een andere wereld wanen. Op het forteiland zelf is er heel veel mogelijk. Van particulier of zakelijk evenement tot compleet company festival met workshops en teambuilding activiteiten.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Maximale capaciteit: 600 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen 

Wil je meer informatie over het organiseren van een particulier of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Maak van je eigen locatie een hele gave evenementenlocatie in Amsterdam: Foodtruck Festival
incl. BTW vanaf
€110 p.p.

Maak van je eigen locatie een hele gave evenementenlocatie in Amsterdam: Foodtruck Festival

Voor evenementen van 100 tot wel meer dan 10.000 personen (prijs op maat)

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een evenementenlocatie in Amsterdam. Mogelijk heb je op deze pagina al een leuke locatie gevonden, maar wist je dat je ook je eigen locatie kunt laten veranderen in een heel leuk Foodtruck Festivallocatie? De belangrijkste voorwaarde is dat je beschikt over een eigen buitenterrein (bijvoorbeeld bedrijfstuin) of een privétuin (als het maar geen op openbaar terrein is). En voor je het weet loop je over je eigen Foodtruck festival met vrienden en collega´s en geniet je van die karakteristieke sfeer die je mogelijk al kent van andere Foodtruck Festivals. Er is wel een groot verschil: dit Foodtruck festival op jullie eigen evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam is er echt alleen maar voor jullie. Meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Schitterende Zeetjalk: vergaderen en zeilen, teambuilding of ander zakelijk evenement

Voor zeilevenementen tot 750 pers. in combinatie met bevriende vloot

Ben je een beetje klaar met het vele binnen zitten? Hebben jij en je vrienden of collega´s behoefte aan een beetje frisse lucht? Of ben je gewoon op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, teambuilding of ander evenement? Misschien is een arrangement op deze Zeetjalk dan een leuke optie. Met een maximale capaciteit van 34 personen (18 in het geval van een overnachting) en de mogelijkheid tot uitbreiding van maar liefst 750 personen door het inschakelen van bevriende vloot, vormt deze Zeetjalk de sleutel tot een inspirerende vergadering of een mooi zakelijk evenement.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen (op 65 km van Amsterdam)

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Evenementenlocatie van Upevents: festival gevoel in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Evenementenlocatie van Upevents: festival gevoel in Amsterdam

Beachclub evenementenlocatie met capaciteit tot 5.000 personen

Wat hebben we het gemist tijdens de lockdown, het heerlijke festival gevoel. Iedereen is buiten en geniet van de zon, een heerlijk drankje en de allerleukste muziek.  En dat gevoel is nu precies wat je krijgt van een bezoek aan de evenementenlocatie van Upevents in Amsterdam. Van kleine groepen tot echt hele grote groepen kunnen hier terecht voor hun feest. Van zakelijk tot particulier evenement, het is allemaal mogelijk.  Erg leuk zijn ook de diverse teambuilding activiteiten die de locatie ter beschikking heeft.

Smiley face Groene locatie in de Tuinen van West in Amsterdam 

Smiley face Maximale capaciteit: 5000 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 750 pers. Kleinste: max. 50 pers. 

Smiley face 7 verschillende ruimten

Smiley face Groot terras aanwezig

Smiley face Grote parkeerterrein voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: Beachclub in Amsterdam, strand- en festival gevoel 

Wil je meer informatie over het organiseren van een particulier of zakelijk evenement op de UPevents evenementenlocatie in de Tuinen van West in Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Tobacco Theater: imponerende evenementenlocatie in het centrum van Amsterdam
incl. BTW vanaf
€100 p.p.

Tobacco Theater: imponerende evenementenlocatie in het centrum van Amsterdam

Evenementenlocatie in het hart van Amsterdam voor maximaal 600 personen

Ben je op zoek naar een centraal gelegen evenementenlocatie in het centrum van Amsterdam waar je een enorm leuk feest, congres, vergadering of ander zakelijk evenement kunt organiseren, wellicht is het Tobacco Theater dan een mooie oplossing voor je evenement. In deze schitterende zaal is het mogelijk om een feest of ander evenement te geven voor wel 500 genodigden.

Smiley face Gelegen in het Centrum van Amsterdam

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 600 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 350 pers. Kleinste: Max. 4 pers. 

Smiley face 9 verschillende zalen

Smiley face Diverse parkeergarages in omgeving (niet gratis)

Smiley face Ook geschikt als congreslocatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het Tobacco Theater, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Paviljoen Puur: hele bijzondere feestlocatie in Diemen (10 km vanaf het centrum van Amsterdam)
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

Paviljoen Puur: hele bijzondere feestlocatie in Diemen (10 km vanaf het centrum van Amsterdam)

Evenementenlocatie in de natuur voor maximaal 175 personen

Wat is er mooier dan het organiseren van een feest midden in de natuur? En dan in een feestlocatie doe ik nog eens op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam te vinden is.  Het maakt Paviljoen Puur in de natuur van Diemen een gewilde locatie voor trouwfeesten en zakelijke evenementen. En het is niet alleen mogelijk om in de zomer te feesten. Het hele jaar door, dus ook in de winter, kun je terecht op deze feestlocatie voor een waanzinnig feest.

Smiley face Gelegen in het groen in Diemen op 10 km van het centrum van Amsterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 175 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 150 pers. Kleinste: max. 70 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face stretch tent mogelijk buiten

Smiley face Gratis parkeergelegenheid (40 auto´s) en betaald parkeren op 200m

Smiley face Bijzonderheden: winterfeesten zijn goed mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het bijzondere Paviljoen Puur, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Mooie twee-mast brigantijn: zakelijke evenementenlocatie op het water in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Mooie twee-mast brigantijn: zakelijke evenementenlocatie op het water in Amsterdam

Voor zakelijke evenementen tot 85 personen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement? Misschien is het dan een leuk idee om het evenement te organiseren op het water en wel op een schitterende twee-mast brigantijn? Vertrek is mogelijk uit een van de volgende havens: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer.

Smiley face Opstappen in: Lelystad, Volendam, Amsterdam, IJmuiden, Enkhuizen, Almere, Hoorn, Medemblik, Urk, Kampen, Stavoren en Lemmer

Smiley face Maximale capaciteit varend: 50 pers. ; Stilstaand Max. 85 pers.

Smiley face Minimale vanafprijs indicatie: €1.600 (exc. BTW), overnachten niet mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de 2-mast brigantijn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Fort Beemster: uniek Unesco monument als landelijke evenementenlocatie 20 min. buiten Amsterdam
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Fort Beemster: uniek Unesco monument als landelijke evenementenlocatie 20 min. buiten Amsterdam

Unesco monument als evenementenlocatie voor maximaal 250 personen

Het imposante Fort Beemster heeft een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de vorige eeuw. Inmiddels is het fort een door Unesco beschermde wellness- en evenementenlocatie waar mensen heerlijk kunnen genieten van de bijzondere omgeving.  Het fort is een mooie locatie voor zakelijke en particuliere feesten in diverse groepsgroottes. Geniet ook van de buitenruimte van het fort met groot terras en ontspannende sfeer met haardvuur en bedoeïenentent.

Smiley face Gelegen in de prachtige Beemsterpolder op 20 min. rijden vanaf Amsterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 250 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 30 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Groot terras bar met buitenkeuken, loungebanken, hangmatten, bedoeïenentent, met gezellig haardvuur

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: rondvaart met luxe salonboot mogelijk (max. 35 personen) 

Wil je meer informatie over het organiseren van een particulier of zakelijk evenement op het bijzondere Fort Beemster, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Amsterdam Amstel: veelzijdige evenementenlocatie
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Amsterdam Amstel: veelzijdige evenementenlocatie

Voor feesten, vergaderingen en zakelijke evenementen tot 350 personen.

Op een steenworp afstand van metrostation Amsterdam Overamstel ligt het van der Valk hotel Amsterdam Amstel. Hier is het mogelijk om vergaderingen en andere zakelijke evenementen te organiseren tot wel 350 personen (receptie) en 300 personen (theatersetting).  Bekijk hieronder de belangrijkste eigen eigenschappen van deze vergaderlocatie in Amsterdam.

Smiley face Gelegen op 450 meter van metrostation Amsterdam Overamstel

Smiley face Maximale capaciteit: 350 pers. (receptie) en 300 pers. (theater setting)

Smiley face Grootste zaal: max. 300 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 12 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: zwembad en wellness aanwezig 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk Amsterdam Amstel hotel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Race Circuit Zandvoort; hele exclusieve evenementenlocatie in de duinen
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Race Circuit Zandvoort; hele exclusieve evenementenlocatie in de duinen

Voor exclusieve bedrijfsuitjes, vergaderingen, klantendagen, productpresenaties en feesten.

Wie kent het Race Circuit in Zandvoort niet? De plek waar inmiddels alweer voor het tweede opeenvolgende jaar de Dutch F1 Grandprix werd gereden, is wereldberoemd. Maar wist je dat het circuit ook een mooie plek is om een exclusief bedrijfsevenement te organiseren? Van exclusieve teambuilding tot productpresentatie, van vergadering tot klantendag, er is heel veel mogelijk. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in de duinen van Zandvoort op 2 km van NS station Zandvoort

Smiley face Maximale evenement capaciteit: 2.750 pers., feesten voor 50 tot 1500 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 900 pers. (theater)

Smiley face 45 verschillende ruimtes

Smiley face Goede parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: diverse leuke team building activiteiten zoals zelf circuit rijden, race simulatoren, pitbox challenge  

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement bij het Circuit van Zandvoort, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Een uniek evenement organiseren in Amsterdam

Zoek je een evenementenlocatie in Amsterdam met een centrale ligging voor een bruiloft, vrijgezellenfeest of zakelijk evenement? Door te kiezen voor een plek die goed te bereiken is, kan iedereen gemakkelijk bij de locatie arriveren. Het is daarbij ook handig om op het openbaar vervoer te letten. De bezoekers van het evenement lusten graag een drankje en kunnen daarom beter met het openbaar vervoer het evenement bereiken. Vooral het nachtnet speelt hierbij een rol, als het een gezellig evenement tot in de late uurtjes wordt. Parkeergelegenheid blijft natuurlijk altijd een must voor de mensen die met de auto bij het evenement willen arriveren.

Trouwlocatie    

Evenementenlocatie voor je bruiloft

De keuze voor de juiste trouwlocatie legt de basis voor een hele bijzondere dag. Met de keuze van de optimale evenementlocatie is een belangrijk deel van het eisenpakket immers vervuld. Maar het is niet alleen het eindresultaat dat telt. Voor veel mensen maakt het kiezen van een trouwlocatie immers deel uit van het proces van langzaam toeleven naar de grote dag. Steeds vroeger beginnen mensen met zoeken om er zeker van te zijn dat de gewenste evenementenlocatie nog altijd beschikbaar is. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale trouwlocatie. Meer weten? Klik dan door naar onze trouwlocatie pagina.

 • De mooiste locatie voor je bruiloft
 • Meer informatie? Klik hier voor bruiloftlocaties!
Evenementenlocatie symposia    

Evenementenlocaties voor seminars en symposia

Breng een heleboel gelijkgestemde experts, vakgenoten of studenten bij elkaar. Zorg vervolgens voor interessante sprekers, boeiende presentaties of inspirerende workshops en nieuwe ideeën en bijzondere nieuwe strategieën zullen zich al snel openbaren. Mits er natuurlijk is gezorgd voor een passende evenementenlocatie die goed aansluit bij de wensen van de organisatoren. Ook hierbij bieden wij uiteraard uitkomst. Wij helpen je graag verder op weg bij het vinden van de ideale evenementenlocatie voor je seminar of symposium. Wil je meer weten? Klik dan door naar onderstaande pagina.

 • De beste eventlocaties voor je seminar of symposium
 • Meer informatie? Klik hier voor symposium locaties!
   
Congreslocaties    

Evenementenlocaties voor conferentie of congres

Congressen bestaan al heel lang en zijn nog altijd een van de belangrijkste manieren om nieuwe kennis te delen met vakgenoten en andere belanghebbenden. Behalve het hoofdthema wat als het ware de rode lijn vormt die aan de basis staat van het congres en vaak plenair wordt behandeld, zijn er vaak ook meerdere subthema s in kleinere zaaltjes. Daarnaast is misschien wel de meest waardevolle opbrengst de uitwisseling van informatie die op informele wijze plaatsvindt. Om al deze processen op een optimale manier plaats te laten vinden, is het van belang om de juiste evenementenlocatie te vinden die aansluit bij alle wensen en eisen.

 • Van congreslocaties tot dagvoorzitters
 • Meer informatie? klik hier voor congreslocaties!
Beurslocaties    

Evenementenlocaties voor beurzen

Een beurs organiseren valt niet mee. Een belangrijke vraag blijft immers hoeveel mensen er daadwerkelijk deelnemen aan het betreffende evenement. De locatie moet groot genoeg zijn voor het geval de beurs een doorslaand succes is. Valt de opkomst echter tegen dan wil je als organisator niet blijven zitten met verlies.het is daarom heel belangrijk om de beurslocatie slim te kiezen. Naast imponerende sprekers en charismatische dagvoorzitters, helpen we dan ook graag verder in je speurtocht naar de ideale evenementenlocatie voor je beurs. Klik op de onderstaande weblink voor meer informatie.

 • Van beurslocaties tot sprekers
 • Meer informatie? Klik hier voor beurslocaties!
Evenementenlocaties productpresentaties    

Evenementenlocaties voor productpresentaties

De binnenlandse en buitenlandse pers is uitgelopen, nadat je de uitnodiging voor het evenement hebt uitgestuurd. De zaal maakt een zenuwachtige indruk. Dan gaat het licht uit. Een spot gaat aan. Muziek neemt langzaam de zaal over als de spectaculaire openingsact zijn werk doet en iedereen in vervoering brengt. De aandacht van het publiek is gewonnen. Dan komt het moment waarop iedereen heeft gewacht: de presentatie van het product. Alles draait natuurlijk om het vinden van een evenementenlocatie die aansluit bij het product en de doelgroep. Hierbij helpen we je graag. Klik op onderstaande weblink voor meer informatie.

Feestlocaties    

Evenementenlocaties voor particuliere en zakelijke feesten

Het is voor veel bedrijven het hoogte punt van het jaar: het jaarlijkse bedrijfsfeest. En als jij de taak op je hebt genomen om dit evenement te organiseren, dan wil je natuurlijk laten zien wat je in huis hebt. Hetzelfde geldt natuurlijk als je een particulier evenement gaat organiseren. In alle gevallen weet je dat de keuze van de evenementenlocatie bepalend kan zijn voor het succes van het evenement. Wij begrijpen dat natuurlijk als geen ander. Hierbij helpen we je graag verder op weg. Klik op onderstaande weblink voor meer informatie.

 • Eventlocaties voor zowel zakelijke en particuliere feesten
 • Meer informatie? Klik hier voor feestlocaties!
klantendag locaties    

Evenementenlocatie voor een klantendag

Elke klant is belangrijk. En soms is het verstandig om de klanten persoonlijk te laten merken hoe belangrijk precies. Een klantendag wordt speciaal hiervoor georganiseerd. Een mooie gelegenheid om de klant eens goed in het zonnetje te zetten. En dat niet alleen. Een klantendag kan ook een goede gelegenheid zijn om te leren van je klanten en nieuwe producten te testen of nieuwe ideeën op te doen. Ook voor wat betreft de klantendag geldt dat de basis wordt gelegd aan de hand van de keuze voor een bepaalde evenementenlocatie. Hierbij helpen we je graag verder op weg. Klik op onderstaande weblink voor meer informatie.

 • Van locaties voor klantendagen tot entertainment
 • Meer informatie? Klik hier voor klantendag locaties!
   
Evenementenlocaties overige bedrijfsevenementen    

Evenementenlocaties voor overige bedrijfsevenementen

Natuurlijk zijn er nog een heleboel zakelijke evenementen te bedenken die niet vallen onder de bovenstaande categorieën. Van persconferenties tot modeshows, van incentives tot aandeelhoudersvergaderingen. Sommige evenementen vallen in de buitencategorie. Wellicht qua omvang en heb je een voetbalstadion nodig om het evenement te organiseren. Misschien qua complexiteit? Of ben je vooral op zoek naar een originele kijk op het evenement. We helpen je ook graag aan een passende evenementenlocatie voor deze aanvragen. Klik op onderstaande weblink voor meer informatie.

Evenementenlocatie arrangementen per stad

Evenementenlocaties Noord-Holland
Evenementenlocatie Alkmaar: Evenementenlocaties Alkmaar
Evenementenlocatie Amsterdam: Evenementenlocaties Amsterdam
Evenementenlocatie Haarlem: Evenementenlocaties Haarlem
Evenementenlocaties Zuid-Holland
Evenementenlocatie Den Haag: Evenementenlocaties Den Haag
Evenementenlocatie Rotterdam: Evenementenlocaties Rotterdam
Evenementenlocatie Dordrecht: Evenementenlocaties Dordrecht
Evenementenlocatie Delft: Evenementenlocaties Delft
Evenementenlocatie Leiden: Evenementenlocaties Leiden
Evenementenlocatie Gouda: Evenementenlocaties Gouda
Evenementenlocatie Zoetermeer: Evenementenlocaties Zoetermeer
Evenementenlocatie Wassenaar Evenementenlocaties Wassenaar
Evenementenlocatie Scheveningen Evenementenlocaties Scheveningen
Evenementenlocaties Utrecht
Evenementenlocatie Utrecht: Evenementenlocaties Utrecht
Evenementenlocatie Amersfoort: Evenementenlocaties Amersfoort
Evenementenlocaties Noord-Brabant
Evenementenlocatie Eindhoven: Evenementenlocaties Eindhoven
Evenementenlocatie Tilburg: Evenementenlocaties Tilburg
Evenementenlocatie Den Bosch: Evenementenlocaties Den Bosch
Evenementenlocatie Breda: Evenementenlocaties Breda
Evenementenlocatie Roosendaal: Evenementenlocaties Roosendaal
Evenementenlocaties Flevoland
Evenementenlocatie Almere: Evenementenlocaties Almere
Evenementenlocatie Lelystad: Evenementenlocaties Lelystad
Evenementenlocaties Limburg
Evenementenlocatie Maastricht: Evenementenlocaties Maastricht
Evenementenlocatie Venlo: Evenementenlocaties Venlo
Evenementenlocaties Groningen
Evenementenlocatie Groningen: Evenementenlocaties Groningen
Evenementenlocaties Overijssel
Evenementenlocatie Zwolle: Evenementenlocaties Zwolle
Evenementenlocatie Enschede: Evenementenlocaties Enschede
Evenementenlocaties Gelderland
Evenementenlocatie Arnhem: Evenementenlocaties Arnhem
Evenementenlocatie Nijmegen: Evenementenlocaties Nijmegen
Evenementenlocatie Apeldoorn: Evenementenlocaties Apeldoorn
Evenementenlocaties Friesland
Evenementenlocaties Drenthe
Evenementenlocaties Zeeland

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

EVENEMENTENLOCATIES IN AMSTERDAM EN OMGEVING

Niet alleen onze hoofdstad Amsterdam is uitstekend geschikt voor gezellige bedrijfsuitjes, ook de steden in de omgeving van de stad bieden veel vertier voor een spannend evenement. Wat dacht je bijvoorbeeld van het organiseren van een evenement in de Zaanstad? Dankzij een bezoek aan de authentieke Zaanse huisjes voelt het alsof je terug in de tijd stapt. Ook Aalsmeer, de stad die zeer bekend is van de bloemenveiling biedt voldoende mogelijkheden voor een gezellig evenement. Verder zijn Weesp, Uithoorn en Huizen ook in de buurt van Amsterdam. Het voordeel van het organiseren van een evenement buiten het drukke stadscentrum is dat je meer vrijheid voor het evenement hebt. Bovendien zijn de parkeermogelijkheden bij de locatie vaak ruimer, waardoor meer mensen hun auto gemakkelijk kwijt kunnen. Ieder evenement vraagt om een andere aanpak. Het hangt dus van je persoonlijke wensen af, welke locatie het beste bij je past. Wij helpen je daarom graag de goede kant op bij het vinden van prachtige locatie voor het evenement in Amsterdam. Neem nu contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie over onze evenementenlocaties!

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact