Trouwlocaties Noord-Holland

ook voor de regio Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en omgeving

trouwen.jpg

Met leuke trouwfeest Noord-Holland oplossingen

Ben je op zoek naar een trouwlocatie Noord-Holland of feestlocatie Noord-Holland? Deze bijzondere provincie is uitermate geschikt voor een onvergetelijk feest en de trouwlocaties in Noord-Holland zijn dan ook ruim aanwezig. In Nederland is het erg gebruikelijk om veel tijd en moeite te steken in een mooie bruiloft. Met een gemiddelde van net iets boven de 15.000€ is het geen goedkope gelegenheid maar je kunt het daarbij zo gek maken als je zelf wilt uiteraard. Ruim 1 op de 3 bruiden trekt tussen de 7 en 12 maanden uit voor de uitwerking van de volledige bruiloft. Met ruim 200 huwelijken per dag is Nederland een echt trouwland. Vergeet je niet gebruik te maken van de 2 tot 4 dagen verlof wanneer je gaat trouwen? Je ziet wel dat er zoveel komt kijken bij een trouwerij in Noord-Holland. We hopen dat we jullie daarin flink kunnen helpen met ons aanbod aan trouwlocaties Noord-Holland. Waar jullie keuze ook op gaat vallen we wensen jullie enorm veel geluk toe en een onvergetelijk feest op de trouwlocatie Noord-Holland. Bekijk daarnaast ook eens het zaalverhuur Noord-Holland of vergaderlocatie Noord-Holland aanbod.

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Vergeet niet om je trouwfeest of verlovingsfeest aan te kleden :

Trouwlocaties in het centrum van een stad in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van een stad in Noord-Holland

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van een stad in Noord-Holland? Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van een stad in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van een stad in Noord-Holland

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van een stad in Noord-Holland? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in Noord-Holland

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Noord-Holland? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in Noord-Holland

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten in Noord-Holland? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Trouwen op het Ijsselmeer (romantische zeilboot)
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwen op het Ijsselmeer (romantische zeilboot)

Voor je trouwdag ben je op zoek naar een bijzondere en romantische trouwlocatie. Maar wat is er romantischer dan trouwen op een prachtige zeilboot omringd door je vrienden en familieleden? De wind, de zon, het geluid van opspattend water; geniet van alle elementen die samenkomen en jouw speciale dag tot een onvergetelijk evenement weten te kleuren. Wil je meer weten over deze stijlvolle en enorm romantische trouwlocatie op het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.  

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)
incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je bruiloft in STAD
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je bruiloft in Noord-Holland

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je bruiloft een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze Foodtruck voor je bruiloft met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse OKtoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je bruiloft in Noord-Holland? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Wist je dit over Noord-Holland?

De provincie Noord-Holland is gelegen in het Noordwesten van ons mooie land en heeft veel water rondom. De hoofdstad van deze provincie is het mooie en altijd gezellige Haarlem. Met meer dan 2,5 miljoen inwoners heeft de provincie Noord-Holland een flink aantal inwoners en is het niet vreemd dat er veel mensen gaan trouwen. Dit resulteert weer in de vraag naar trouwlocaties Noord-Holland voor een onvergetelijk feest. De provincie heeft enorm veel mogelijkheden voor een bijzondere feestlocatie Noord-Holland. Met onze hoofdstad die te vinden is in deze provincie is dat uiteraard ook niet vreemd. Noord-Holland heeft voor het grootste gedeelte veel water om de provincie heen liggen. Dit is uiteraard ook een mooie kans voor een feestlocatie Noord-Holland aan het water. Zoek je liever de drukke steden op? Dan hebben we met Haarlem, Amsterdam, Hoord, Purmerend en ga zo nog maar even door veel mogelijkheden.

   

Trouwlocatie Noord-Holland: de Bruijn-Bonel

Een bruiloft, een van de belangrijkste redenen voor een groot feest. Gaat dit feest plaatsvinden in Noord-Holland? Dansschool de Bruijn-Bonel ontvangt je met open armen. Een van de speciaalste momenten op een trouwfeest is de eerste dans van het bruidspaar. Waar past dit beter dan in een dansschool, waar de dansvloer zich uitstekend leent voor jullie eerste pasjes als man en vrouw. Natuurlijk hoort een bijzondere maaltijd er ook bij, door de hoge kwaliteit van de catering hoef je je daar ook geen zorgen over te maken. Het enige wat je hoeft te doen is dansen en feesten, Dansschool De Bruijn-Bonel doet de rest. Daarom is er maar een belangrijke vraag: nemen jullie dansschool De Bruijn Bonel als jullie feestzaal?

- Tot 250 personen
- Volop parkeergelegenheid op loopafstand

 • De Jagerstraat 2
  1823 CV Alkmaar
 • www.debruijnbonel.nl / 072 5201515
   
   

Trouwlocatie Noord-Holland: Havenrijk Uitgeest

Trouwen, er komt veel bij kijken. Niet alleen de ceremonie, maar ook het feest. Voor beiden kun je terecht bij Havenrijk Uitgeest, gelegen in Noord-Holland. Op deze sfeervolle locatie, gelegen aan het water, kun je elkaar eeuwige trouw beloven, waarna je hier een groot feest kunt vieren met familie en vrienden. Hierbij kun je uiteraard genieten van een hapje en een drankje: dit restaurant weet daar wel raad mee. De kinderen mogen ook mee: zij kunnen terecht in de speeltuin. De huiselijke sfeer spreekt veel mensen aan, maar ook het buitenterras is erg in trek: het staat zelfs in de terras top 100! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een trouwfeest bij Havenrijk Uitgeest in Noord-Holland? Je bent van harte welkom om je wensen te bespreken.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de jachthaven

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.havenrijk.nl / 0251 313937
   
   

Zeilend trouwen: Zeilschip Bounty

Een bruiloft op een zeilschip, je zult het er vast mee eens zijn dat het erg romantisch klinkt. In Noord-Holland is het nog mogelijk ook, op verschillende plaatsen, waar je in Amsterdam zelfs al zeilend elkaar het jawoord kunt geven. Hierna hoef je niet naar een andere zaal voor het trouwfeest: ook dit kan gewoon aan boord plaatsvinden. Wil je meer weten over een trouwfeest op Zeilschip Bounty? Wij raden het je van harte aan.

- Tot 50 personen
- Feesten op een zeilschip

 • Bataviahaven 
  8242 KG Lelystad
 • www.zeilschipbounty.nl / 0320 820204
   
   

Trouwen op het water: Feestboot Varendfeesten

Trouwen in Noord-Holland: er zijn vele locaties. Krijg jij soms het gevoel dat het water je roept? Beantwoord dit dan met een boot van Varendfeesten. Nu jullie getrouwd zijn is een groot feest op zijn plaats, op de mooiste locatie die je kunt vinden. Een boot van Varendfeesten verplaatst zich continu, maar doordat de boot door het Groene Hart vaart blijft deze op een van de mooiste locaties die Nederland kent varen. Durf je te dansen terwijl de boot over het water voortbeweegt? In de feestzaal merk je het niet: hier kun je zorgeloos genieten en kan de muziek door de zaal schallen. Wanneer je een buffet aan boord wilt kan dit natuurlijk ook: zonder is een trouwfeest niet compleet. Ook leent de locatie zich uitstekend voor je eerste foto’s als bruidspaar: zo wordt het de dag waar je altijd van gedroomd hebt. Klinkt een trouwfeest op een boot als een goed idee? Kijk dan verder voor meer informatie over Varendfeesten.

- Van 40 tot 200 personen
- Uitzicht op het groene hart

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • www.varendfeesten.nl / 06 55360038
   
   

Trouwlocatie op het water: Feestboot Kapitein Anna

Een trouwfeest: een feest dat je maar 1 keer hoopt te vieren. Daarom moet de locatie wel ideaal zijn. Als je in Noord-Holland deze ideale locatie zoekt, is Feestboot Kapitein Anna een uitstekende keuze. Vier je bruiloft op het dek van het schip, met het IJsselmeer als uitzicht. Ook kun je de Friese kust bewonderen, als je goed kijkt. Ga je liever even naar binnen? Dan heb je een prachtige zaal met houten meubels en rood pluche als interieur, zowel sfeervol als comfortabel. Kortom: een ideale locatie om een trouwfeest te houden. Feestboot Kapitein Anna ziet je dan ook graag aan boord verschijnen.

- Van 40 tot 250 personen
- Unieke ervaring

 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam 
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN NOORD-HOLLAND

Wanneer je gaat trouwen heb je iets te vieren en wanneer je iets te vieren hebt zoek je een trouwlocatie Noord-Holland om los te kunnen gaan. En waar moet deze locatie allemaal aan voldoen? Wil je toeters en bellen, wil je champagne, een buffet en/of nog veel meer? Elke trouwlocatie is natuurlijk uniek om zijn eigen kenmerken en mogelijkheden. Hebben jullie al een lijstje gemaakt van waar jullie trouwlocatie aan moet voldoen? Er zijn bij elke trouwlocatie Noord-Holland zoveel verschillende mogelijkheden dat je kunt kijken waar je voorkeur naar uit gaat. In Noord-Holland liggen namelijk ook een aantal grote steden. Wat te denken van een trouwlocatie Amsterdam, een locatie in onze mooie hoofdstad. Of een trouwlocatie Alkmaar in de prachtige kaasstad. Of kies je voor een trouwlocatie Haarlem. Je ziet wel dat er enorm veel mogelijkheden zijn. Naast deze steden is een trouwlocatie in Noord-Holland in zoveel andere plaatsen in Noord-Holland ook mogelijk. Maar waar gaat jullie voorkeur naar uit? Kiezen jullie het liefste voor bijvoorbeeld een plaats dicht bij jullie woonplaats of liever een plek die centraal ligt in de regio. Waar jullie keuze ook naar uit gaat we wensen jullie enorm veel plezier toe in jullie trouwlocatie Noord-Holland.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact