Trouwlocaties Maastricht

ook voor de regio Kerkrade, Sittard, Geleen, Heerlen en omgeving

Met leuke trouwfeest Maastricht oplossingen

Op zoek naar een trouwlocatie Maastricht? We hebben een divers aanbod aan locaties voor je op een rijtje gezet. Maar ook een divers zaalverhuur Maastricht aanbod en feestlocaties Maastricht ontbreken niet. Wanneer jij en je partner op zoek zijn naar jullie ideale trouwlocatie Maastricht, ben je bij wateenlocatie.nl aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod aan trouwlocaties Maastricht samengesteld, om jullie veel tijd en moeite te besparen. Jullie hebben namelijk nog genoeg andere dingen te regelen voor de  mooiste dag van jullie leven! Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar ons aanbod trouwlocaties? Bekijk deze dan nu op deze pagina. En wie weet... Misschien zit jullie droom trouwlocatie er wel tussen! Wanneer jullie graag wat meer informatie willen over de trouwlocatie van jullie keuze, neem dan gerust vrijblijvend meer informatie aan. De diverse locaties verzien jullie graag van meer informatie. Wij wensen jou en je partner veel plezier op deze speciale dag en we wensen jullie veel gelukkige jaren toe. Bekijk ook eens het vergaderlocatie Maastricht aanbod.

Trouwlocaties in het centrum van Maastricht
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van Maastricht

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van Maastricht, Valkenburg etc. Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van Maastricht
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van Maastricht

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van Maastricht? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwfeest op een buitenlocatie in de omgeving van Maastricht

Ben je op zoek naar een romantische buitenlocatie in de omgeving van Maastricht voor jullie trouwerij? Gaat je voorkeur daarbij uit naar een charmante hoeve met een mooie tuin, een sfeervolle boerderij of een authentieke molen? Zijn jullie op zoek naar een onvergetelijk plekje in de natuur? Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden Maastricht
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van Maastricht

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Maastricht, Valkenburg of omgeving? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Sprookjesachtige trouwlocaties Maastricht
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in de omgeving van Maastricht

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten van de omgeving van Maastricht, Valkenburg etc.? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Trouwen in het prachtige Maastricht!

De stad Maastricht is de hoofdstad van de zuidelijke provincie Limburg en vaak geprijsd om zijn prachtige binnenstad en gezellige horeca. Voor vele mensen is deze stad een geliefde bestemming, mede door zijn karakteristieke pandjes, statige kerken, mooie pleinen en een brede keuze aan restaurantjes en terrassen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Maastricht vele mooie trouwlocaties te bieden heeft, zowel in het centrum als buiten de stad. Nog wat inspiratie nodig voor een vrijgezellenfeest Maastricht? Bekijk ons aanbod.

   

Trouwen in ondergrondse grotten: Feestgrot Valkenburg

Voor de mens die alles graag ‘anders dan anders’ doet! De ‘’Feestgrot Valkenburg’’ is absoluut een goede locatie wanneer jij en je partner op zoek zijn naar een unieke trouwlocatie voor jullie huwelijksfeest. Herkennen jullie jezelf hierin? Neem dan eens een kijkje bij de ‘’Feestgrot Valkenburg’’; een ondergrondse trouwzaal in het hartje van Zuid-Limburg. Nergens anders wordt de mysterieuze ambiance van het ondergrondse zo perfect gecombineerd met een kleurrijke sfeer. Pas op! Wanneer je deze locatie gaat bekijken, zal je betoverd worden door zijn magisch karakter en de vele mogelijkheden. Jij en je partner zijn gewaarschuwd… Tot snel in ‘’Feestgrot Valkenburg’’!

- Van 40 tot 600 personen
- Ondergrondse zaal

 • Daalhemerweg 31
  6301 BJ Valkenburg
 • www.feestgrot.nl / 043 6014738
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN MAASTRICHT

Een aanrader wanneer je in Maastricht bent is de Sint-Servaasbasiliek. Deze basiliek is gebouwd op het graf van de eerste bisschop van Maastricht. Zijn binnenkant is even indrukwekkend als de buitenkant; prachtige ramen, grote orgels en de enorme hoeveelheid klokken maken deze basiliek zeer speciaal. En wat dacht je van een duik in de geschiedenis tijdens een bezoek aan het Fort Sint Pieter en Sint Pietersberg? Dit fort dateert uit 1701 en diende als bescherming van de stad. Tegenwoordig is het fort opgesteld voor publiek en geven je tevens een rondleiding door de ondergelegen mergelgrotten. Maastricht mag dan wel de hoofdstad zijn van de mooie provincie Limburg, maar dit betekend niet dat dit de enige plek is waar mooie trouwlocaties te vinden zijn! De omgeving van Maastricht biedt vele verschillende omgevingen; van wat kleinere plaatsen in de directe omgeving van Maastricht tot de wat kleinere plekjes met een landelijke ligging. Een greep uit het aanbod trouwlocaties in de omgeving van Maastricht zijn bijvoorbeeld trouwzalen in Zuid-Limburg, Valkenburg, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Sittard en Geleen. In deze omgeving zijn trouwens ook vele bezienswaardigheden te bezoeken! Benieuwd geworden naar trouwlocaties in Maastricht en omgeving? Bekijk dan ons huidige aanbod trouwlocaties op deze pagina, en vind de trouwlocatie van jullie dromen.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact