Trouwlocaties Haarlem

ook voor de regio Heemstede, IJmuiden, Velsen en Hoofddorp en omgeving

Met o.a. 3 leuke 1,5 meter trouwfeest Haarlem oplossingen

Op zoek naar een trouwlocatie Haarlem of een feestlocatie Haarlem? Wonen jij en je partner in de omgeving van Haarlem? Werk je in Haarlem? Hebben jullie in deze omgeving al je sociale contacten of vind je Haarlem en haar binnenstad gewoon een prachtig plaatje om te zien? Dan is het goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen. We hebben de mooiste trouwlocaties Haarlem voor jou en je partner op een rijtje gezet, om jullie beide inspiratie te bieden of gewoonweg een uitgebreid aanbod trouwlocaties te presenteren. Welke trouwlocatie Haarlem jullie ook kiezen, we wensen jullie veel inspiratie toe en vele gelukkige jaren samen. Op zoek naar een kleiner besloten feestje? Bekijk dan ook eens het zaalverhuur Haarlem aanbod. Binnenkort ook vergaderen? Bezoek dan onze vergaderlocatie Haarlem aanbod. 

1,5 meter trouwfeest oplossing regio Haarlem: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter trouwfeest oplossing regio Haarlem: je eigen Foodtruckfestival op mooie locatie aan het water

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Daar zitten jullie op een sfeervol veld langs het water met op de grond allemaal picknickdekentjes of kleine tafeltjes met minimaal 1,5 meter ruimte ertussen. Rond het veld staan Foodtrucks en het eten wordt naar je toegebracht. Een DJ maakt er echt een feest van, terwijl verderop een Singer-Songwriter relaxte nummers speelt bij een vuurkorf. Of misschien dansen jullie wel zonder remmingen tijdens een Silent Disco Party. Kortom, het leven kan weer worden gevierd. Dit plaatje zou wel eens werkelijkheid kunnen zodra de wettelijke maatregelen dit toestaan. En waar kun je beter 1,5 meter afstand houden van elkaar dan in de buitenlucht. Afhankelijk van de maatregelen, zou dit wel eens dé trouwfeest oplossing voor de crisis kunnen worden voor de regio Haarlem. Reserveer daarom nu om zeker te weten dat er straks nog een plekje vrij is. 

1,5 meter trouwfeestoplossing regio Haarlem: Kampvuur Foodtruck Party
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter trouwfeestoplossing regio Haarlem: Kampvuur Foodtruck Party

Met diverse foodtrucks en singer-songwriters

Welkom op deze romantische variant voor jullie 1,5 meter Foodtruck Party aan het water. Als je het festivalterrein op stapt, treedt je binnen in een sprookjesachtig decor. Overal staan fakkels,vuurtonnen en sfeerverlichting en je ziet de zon zakken in het water terwijl je plaatsneemt op je eigen picknickdekentje of tafeltje. De lucht van heerlijk eten, van door jullie zelf uitgekozen Foodtrucks, komt je tegemoet. Bij het kampvuur zitten (op veilige afstand) één of meerdere singer-songwriters te wachten om jullie semi-akoestisch te vermaken met de mooiste covers, eigen nummers en/of verzoeknummers. Terwijl jullie genieten van een ontspannen en heerlijke middag of avond, praten jullie op veilige afstand met jullie feestgenoten of dromen jullie weg bij de klanken van de zachte muziek. Dit 1,5 meter feestconcept is ideaal voor feesten waar niet al te harde muziek dient te worden gespeeld. Afhankelijk van de maatregelen, zou dit wel eens dé trouwfeestoplossing voor de crisis kunnen worden voor de regio Haarlem. Reserveer daarom nu om zeker te weten dat er straks nog een plekje vrij is. 

1,5 meter trouwfeest dansoplossing regio Haarlem: Silent Disco Foodtruck Party
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

1,5 meter trouwfeest dansoplossing regio Haarlem: Silent Disco Foodtruck Party

Met diverse Foodtrucks, Silent Disco en/of DJ (of ander entertainment)

Hoe maak je dansen op 1,5 meter afstand leuk? Nu heb je geen mogelijkheid om bij een groepje aan te sluiten en sta je er toch een beetje alleen voor. Vrijwel niemand wil graag de eerste zijn op de dansvloer. En voor je het weet blijft iedereen zitten waar hij of zij zit. Hoe krijg je de mensen toch over de hoge dansdrempel heen? Met een Silent Disco Party natuurlijk. De koptelefoon neemt je mee naar een eigen wereld. Je focus ligt minder op de mensen om je heen, waardoor het gemakkelijker wordt om jezelf over te geven aan de muziek. En dat alles in de buitenlucht op je eigen besloten Foodtruck Festival voor je trouwfeest in de regio van Haarlem.  Waar kun je beter 1,5 meter afstand houden van elkaar dan in de buitenlucht. Afhankelijk van de maatregelen, zou dit wel eens dé feestoplossing voor de crisis kunnen worden. Reserveer daarom nu om zeker te weten dat er straks nog een plekje vrij is.

Trouwlocaties in het centrum van Haarlem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van Haarlem

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van Haarlem, Zaanstad, IJmuiden etc. Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van Haarlem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van Haarlem

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van van Haarlem? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest op een buitenlocatie Haarlem
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwfeest op een buitenlocatie in de omgeving van Haarlem

Ben je op zoek naar een romantische buitenlocatie in de omgeving van Haarlem voor jullie trouwerij? Gaat je voorkeur daarbij uit naar een charmante hoeve met een mooie tuin, een sfeervolle boerderij of een authentieke molen? Zijn jullie op zoek naar een onvergetelijk plekje in de natuur? Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden Haarlem
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van Haarlem

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Haarlem, Zaanstad, IJmuiden of omgeving? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Sprookjesachtige trouwlocaties Haarlem
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in de omgeving van Haarlem

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten van de omgeving van Haarlem,Zaanstad, IJmuiden etc.? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwen op het Ijsselmeer (romantische zeilboot)

Voor je trouwdag ben je op zoek naar een bijzondere en romantische trouwlocatie. Maar wat is er romantischer dan trouwen op een prachtige zeilboot omringd door je vrienden en familieleden? De wind, de zon, het geluid van opspattend water; geniet van alle elementen die samenkomen en jouw speciale dag tot een onvergetelijk evenement weten te kleuren. Wil je meer weten over deze stijlvolle en enorm romantische trouwlocatie op het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.  

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Haarlem en de prachtige omgeving

Wanneer je Haarlem op het oog hebt als stad waarin jullie elkaar het ja-woord gaan geven, is een logische volgende stap het vinden van de perfecte trouwlocatie in deze stad. Of misschien ook wel een leuk vrijgezellenfeest Haarlem of omgeving. En deze zijn er genoeg! Neem maar eens een kijkje in het aanbod trouwlocaties Haarlem op deze pagina, er is voor iedere smaak en voorkeur genoeg keuze. Zie je vele leuke trouwlocaties in Haarlem, maar zit jullie perfecte trouwzaal er niet tussen? We hebben ook genoeg prachtige trouwlocaties beschikbaar in de directe omgeving van Haarlem. Op steenworp afstand van het centrum, maar zonder de drukte van het stadse leven.

   

Trouwen op een boot: Feestboot Kapitein Anna

Ben je graag op het water te vinden? Of gewoon op zoek naar een trouwzaal voor jullie huwelijksfeest die net even anders is dan de standaard zalen in je omgeving? ‘’Feestboot Kapitein Anna’’ nodigt jou en je gasten graag uit om er samen een spetterend feest van te maken! Ook wanneer jij en je gasten door willen gaan tot in de late uurtjes ben je meer dan welkom; de optie bestaat zelfs om te blijven overnachten in een van de luxe kamers van de partyboot, ieder met eigen badkamer natuurlijk! Kom jij binnenkort ook eens langs ‘’Feestboot Kapitein Anna’’ om de mogelijkheden van deze trouwlocatie te bespreken? Het personeel wacht met smart op je komst.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de jachthaven
- Plaats: Uitgeest

 • NDSM-Pier 6
  1033 RE Amsterdam
 • www.kapiteinanna.nl / 06 55345911
   
   

Trouwen op het water: Feestboot varendfeesten

Jij en je partner gaan binnenkort trouwen... Nu nog op zoek naar de trouwlocatie van jullie dromen! Stap letterlijk in het huwelijksbootje bij ‘’Feestboot varendfeesten’’, een prachtige partyboot vernoemt naar Koningin Juliana. De partyboot is een populaire trouwzaal in de gemeentes Kaag & Braassem en Haarlemmermeer, maar trekt eigenlijk ook vele bruidsparen aan uit omringende gemeentes en verder! Als dit niet genoeg zegt… Dankzij de gastvrije sfeer die er in de zalen van het partyboot hangt, is de boot hét huwelijksbootje voor jullie trouwfeest bij uitstek. Kom binnenkort eens langs bij ‘’Feestboot varendfeesten’’ van Rederij van der Meer om de mogelijkheden te bespreken en jullie trouwfeest compleet in te vullen naar jullie wens.

- Van 40 tot 200 personen
- Trouw feestlocatie op het water

 • Past van der Plaatstraat 125a
  2375 AL Rijpwetering
 • www.varendfeesten.nl / 06 55360038
   
   

Trouwlocatie omgeving Haarlem: Havenrijk Uitgeest

Trouwen in huiselijke sferen, in de buurt van Haarlem? Bij Havenrijk Uitgeest flirt je af en toe met de het water, wat net buiten de deur ligt, maar kun je het feest veilig binnen houden. Er zijn verschillende zalen waar je met je gasten terecht kunt, waar in de winter de open haard de nodige warmte biedt. In de zomer is het terras juist interessant: het behoort sinds 2013 tot de beste 100 terrassen van Nederland! Ook kinderen kunnen zich prima vermaken, de speeltuin zorgt ervoor dat het ook voor hen een dag wordt om niet snel te vergeten. De jachthaven die vlakbij ligt biedt niet alleen een mooi uitzicht, maar ook een prachtige achtergrond om trouwfoto’s te maken. Op die manier kan je gedroomde trouwfeest plaatsvinden bij Havenrijk Uitgeest, waar warmte, gezelligheid en sfeer op een mooie manier worden gecombineerd. Je bent van harte welkom!

- Tot 30 personen
- Parkeren bij de deur

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.havenrijk.nl / 0251 313937
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN HAARLEM

Jij en je partner zoeken een trouwlocatie in de omgeving van Haarlem. Mogelijk omdat jullie in Haarlem zelf niet de trouwlocatie van jullie dromen hebben kunnen vinden, of omdat een trouwfeest in een wat rustigere omgeving jullie voorkeur heeft. Hoe dan ook, de omgeving van Haarlem heeft aanstaande bruidsparen genoeg mooie trouwlocaties te bieden. Enkele voorbeelden van plaatsen in de omgeving van Haarlem zijn Heemstede, IJmuiden, Beverwijk, Velsen en Hoofddorp. Daarnaast heeft Haarlem ook een ideale ligging als het aankomt op trouwlocaties in de buurt van de zee. Haarlem ligt dichtbij het strand van Zandvoort, een erg leuke optie voor jullie trouwfoto’s, of gewoon wanneer jij en je partner een liefhebber zijn van het Nederlandse strand. De omgeving van Haarlem heeft dus vele mogelijkheden, wat ervoor zorgt dat er altijd wel een trouwlocatie te vinden is die bij jullie past. Er is natuurlijk niets belangrijkers dan een trouwzaal compleet naar jullie wensen. Waar de keuze ook op mag vallen, we wensen jou en je partner veel plezier in het voorbereiden van deze speciale dag. We hopen dan ook dat we je de benodigde inspiratie hebben kunnen bieden om deze dag tot een succes te maken.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact