Trouwlocaties Alkmaar

ook voor de regio Castricum, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend, Hoorn en omgeving.

Met leuke trouwfeest Alkmaar oplossingen

Jullie gaan binnenkort trouwen, hoera! Jij en je partner kijken natuurlijk erg uit naar de mooiste dag van jullie leven. Elkaar voor eeuwig trouw beloven is een bijzondere belofte, en moet natuurlijk gevierd worden met een bijzonder feest. Wellicht zijn jullie momenteel op zoek naar een trouwlocatie voor het trouwfeest, of ben je op deze pagina om gewoon wat inspiratie op te doen. Of op zoek naar een vrijgezellenfeest Alkmaar? Wat de reden van het bezoek ook is, wateenlocatie.nl is in het leven geroepen om jullie te helpen tijdens deze zoektocht. We hebben namelijk een divers aanbod trouwlocaties Alkmaar voor jullie op een rijtje gezet. Of je nu op zoek bent naar een trouwzaal midden in het centrum of een wat grotere trouwlocatie ergens in de omgeving van Alkmaar... De keuze is reuze, dus voor ieder wat wils! Een trouwlocatie gevonden compleet naar jullie smaak? En zie je jezelf al met een prachtige bruidsjurk de locatie binnen lopen? Geweldig, dan hebben we ons doel bereikt! We wensen je samen met je partner veel plezier tijdens deze mooie dag op een van de trouwlocaties Alkmaar. Hebben jullie een andere gelegenheid op het programma staan naast deze bruiloft? Kijk dan ook eens op onze zaalverhuur Alkmaar, feestlocatie Alkmaar of vergaderlocatie Alkmaar pagina.

Trouwlocaties in het centrum van Alkmaar
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwlocaties in het centrum van Alkmaar

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in het centrum van Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc. Ook dan helpen we je graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend!  Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest buiten centrum van Alkmaar
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trouwfeest buiten centrum van Alkmaar

Ben je op zoek naar een trouwlocatie buiten het centrum van Alkmaar? Maar dient de locatie zich nog wel binnen de stad te bevinden (of niet te ver verwijderd)? Dan is deze categorie voor jullie bedoeld. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank en/of catering te regelen bij deze feestlocaties.

Trouwfeest op een buitenlocatie Alkmaar
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwfeest op een buitenlocatie in de omgeving van Alkmaar

Ben je op zoek naar een romantische buitenlocatie in de omgeving van Alkmaar voor jullie trouwerij? Gaat je voorkeur daarbij uit naar een charmante hoeve met een mooie tuin, een sfeervolle boerderij of een authentieke molen? Zijn jullie op zoek naar een onvergetelijk plekje in de natuur? Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden Alkmaar
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van Alkmaar

Willen jullie graag jullie huwelijksnacht door brengen op de locatie van jullie trouwfeest in Alkmaar, Hoorn, Den Helder of omgeving? Of krijgen jullie gasten die van heel ver komen om jullie trouwfeest te bezoeken en wil je er voor zorgen dat ze na afloop van het feest niet hoeven te gaan zoeken naar een overnachtingsmogelijkheid? Dan is het aan te raden om een trouwlocatie uit te zoeken met overnachtingsmogelijkheden. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Sprookjesachtige trouwlocaties Alkmaar
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Van kasteel tot fort: sprookjesachtige trouwlocaties in de omgeving van Alkmaar

Droom je er van om te trouwen op klassieke wijze in een sprookjesachtig kasteel of een eeuwenoud fort? Wil je op deze unieke wijze deel uit maken van de geschiedenis van een van de oudere monumenten van de omgeving van Alkmaar, Hoorn, Den Helder etc.? Ook bij een bruiloft in adellijke stijl helpen we jullie graag op weg. Ben je overweldigd door alle mogelijkheden, of zoek je een manier om de zoektocht naar de beste locatie te vergemakkelijken? Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare trouwlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Zo besparen we je kostbare tijd en zorgen we tegelijkertijd voor de nodige trouwlocatie-inspiratie. Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Trouwen op het Ijsselmeer (romantische zeilboot)

Voor je trouwdag ben je op zoek naar een bijzondere en romantische trouwlocatie. Maar wat is er romantischer dan trouwen op een prachtige zeilboot omringd door je vrienden en familieleden? De wind, de zon, het geluid van opspattend water; geniet van alle elementen die samenkomen en jouw speciale dag tot een onvergetelijk evenement weten te kleuren. Wil je meer weten over deze stijlvolle en enorm romantische trouwlocatie op het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.  

incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

Je gaat binnenkort trouwen! Gefeliciteerd met dit prachtige moment in je leven. Het is nu tijd om de verdere invulling te regelen waaronder de muziek. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van een leuk trio artiesten tot de meest bijzondere muzikale acts en/of achtergrond muziek. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Ga je dat vieren met een spetterend feest op een trouwlocatie bij jou in de buurt? Naast de inspiratie voor de verschillende locaties kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Mag het tijdens je bruiloftsfeest aan niets ontbreken? Heb je een feestlocatie in de omgeving gevonden maar is de muzikale invulling nog een puntje op je to do lijstje? We inspireren je graag met deze luxe live muziek optie. Ligt je budget tussen de €1200 en €2400 euro? Laat ons je helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Van 90,s bands, coverbands of Caribische invulling. Ons landelijke netwerk is divers en hiervoor betaal je ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Ga je binnenkort trouwen in je favoriete stad? Is je feestlocatie al gevonden en ben je nu op zoek naar de muzikale invulling? We helpen je graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. We hopen dat de coverband, die ene gouden keel of juist de speciale wens die je hebt in vervulling zal gaan. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

   

Trouwlocatie omgeving Alkmaar: Havenrijk in Uitgeest

Zoek je een trouwzaal voor je bruidsfeest of zoek je echt een locatie waar jij en je partner elkaar het ja-woord kunnen geven? Voor beide opties kan je terecht bij Restaurant Havenrijk! De locatie beschikt over twee officiële trouwzalen met alles erop en eraan. Bruidsbaren kunnen tevens geheel in eigen stijl de plechtigheid laten verlopen, het is immens jouw dag, dus jouw wens staat hierin centraal! Het personeel zou je graag eens in Uitgeest ontvangen (omgeving Alkmaar) om samen met jou je wensen van de dag te bespreken, zodat er een passend arrangement voor jullie samengesteld kan worden.

- Tot 150 personen
- Prachtig uitzicht op de jachthaven
- Plaats: Uitgeest

 • Lagendijk 41
  1911 MT Uitgeest
 • www.havenrijk.nl / 0251 313937
   
   

Trouwlocatie Alkmaar: Dansschool De Bruijn-Bonel

Waar kan je beter feesten als in een zaal die oorspronkelijk gebruikt wordt voor de leukste dansfeesten? Bij dansschool en feestlocatie De Bruijn-Bonel ben je meer dan welkom voor ieder type feestelijke gelegenheid die je kan bedenken! Of je nu een feestzaal zoekt voor een intiem gezelschap om je verjaardag te vieren of dat je een feestzaal zoekt waar jij en al je vrienden, familie en kennissen vieren dat jij en je geliefde elkaar het ja-woord geven… Bij De Bruijn-Bonel vind je het allemaal? Ben jij al overtuigd? Kom dan binnenkort eens naar Alkmaar om de mogelijkheden te bespreken..

- Tot 250 personen
- Echte dansvloer aanwezig
- Plaats: Uitgeest

 • De Jagerstraat 2
  1823 CV Alkmaar
 • www.debruijnbonel.nl / 072 5201515
   

Trouwlocatie arrangementen per stad

Trouwlocaties Noord-Holland  
Trouwlocatie Alkmaar: Trouwlocaties Alkmaar
Trouwlocatie Amsterdam: Trouwlocaties Amsterdam
Trouwlocatie Haarlem: Trouwlocaties Haarlem
   
Trouwlocaties Zuid-Holland  
Trouwlocatie Den Haag: Trouwlocaties Den Haag
Trouwlocatie Rotterdam: Trouwlocaties Rotterdam
Trouwlocatie Dordrecht: Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocatie Delft: Trouwlocaties Delft
Trouwlocatie Leiden: Trouwlocaties Leiden
Trouwlocatie Gouda: Trouwlocaties Gouda
Trouwlocatie Zoetermeer: Trouwlocaties Zoetermeer
Trouwlocatie Wassenaar Trouwlocaties Wassenaar
Trouwlocatie Scheveningen Trouwlocaties Scheveningen
   
Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Utrecht: Trouwlocaties Utrecht
Trouwlocatie Amersfoort: Trouwlocaties Amersfoort
   
Trouwlocaties Noord-Brabant  
Trouwlocatie Eindhoven: Trouwlocaties Eindhoven
Trouwlocatie Tilburg: Trouwlocaties Tilburg
Trouwlocatie Den Bosch: Trouwlocaties Den Bosch
Trouwlocatie Breda: Trouwlocaties Breda
Trouwlocatie Roosendaal: Trouwlocaties Roosendaal
   
Trouwlocaties Flevoland  
Trouwlocatie Almere: Trouwlocaties Almere
Trouwlocatie Lelystad: Trouwlocaties Lelystad
   
Trouwlocaties Limburg  
Trouwlocatie Maastricht: Trouwlocaties Maastricht
Trouwlocatie Venlo: Trouwlocaties Venlo
   
Trouwlocaties Groningen
Trouwlocatie Groningen: Trouwlocaties Groningen
   
Trouwlocaties Overijssel  
Trouwlocatie Zwolle: Trouwlocaties Zwolle
Trouwlocatie Enschede: Trouwlocaties Enschede
   
Trouwlocaties Gelderland  
Trouwlocatie Arnhem: Trouwlocaties Arnhem
Trouwlocatie Nijmegen: Trouwlocaties Nijmegen
Trouwlocatie Apeldoorn: Trouwlocaties Apeldoorn
   
Trouwlocaties Friesland  
   
Trouwlocaties Drenthe  
   
Trouwlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

TROUWLOCATIES IN NEDERLANDSE ALKMAAR

Wanneer je het centrum van Alkmaar niet passend vind bij jullie bruiloft, hebben we ook een ruim aanbod trouwlocaties in de omgeving van Alkmaar in ons aanbod. Met plaatsen zoals Castricum, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend, Hoorn, Heerhugowaard en Bergen net buiten de stad Alkmaar zijn er genoeg alternatieve opties beschikbaar. Een trouwlocatie moet natuurlijk wel voldoen aan al jullie wensen. Wijk bijvoorbeeld eens uit naar Enkhuizen, de ‘Haringstad’ van Nederland. Of wat dacht je van Den Helder als gastheer voor jullie trouwfeest. De stad staat bekend om zijn vele bezienswaardigheden die met de marine te maken heeft, samen met kerken uit de 19e eeuw en andere opvallende gebouwen. Daarnaast ligt Alkmaar ook slechts op 15 minuten verwijderd van het Noordzeestrand, een aanrader voor jullie trouwfoto’s. In deze omgeving ligt ook Schoorlse Duinen, wellicht een leuke trouwlocatie wanneer jullie graag de natuur opzoeken? Je ziet het, er zijn zoveel verschillende mogelijkheden in de omgeving van Alkmaar. Wat jullie keuze ook wordt, we wensen jullie veel gelukkige jaren toe en een geweldig feest. We hopen dan ook dat we jullie hebben weten te inspireren voor de trouwlocatie Alkmaarvan uw dromen.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact