Feestlocatie voor bedrijven

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

Feestlocatie voor bedrijven

Ben je op zoek naar een feestlocatie voor bedrijven? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Een feestlocatie is er in verschillende soorten en maten. Waar ben je naar op zoek is de meest belangrijke vraag! Wat is het budget en welke kenmerken zijn cruciaal? Wanneer je al een beeld hebt van de ideeën is het op deze pagina gemakkelijk om een passende optie te vinden. Een feestlocatie voor bedrijven moet passend zijn, sfeervol en zorgen dat dit het feest van het jaar gaat worden. Kijk jij uit naar het moment dat de directeur de dansvloer opgaat? Heb jij zin om samen met je collega’s eens goed de sfeer erin te brengen? Laat je op weg helpen bij het vinden van een passende optie bij jou in de buurt. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe!

Zakelijke feestlocaties in en rondom het centrum van de stad
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Feestlocaties voor bedrijven in en rondom het centrum van de stad

Ben je op zoek naar een feestlocatie met een centrale ligging voor een zakelijk feest? Eentje die ligt in het centrum van de stad of niet al te ver verwijderd van het stadscentrum? Maar dient deze locatie ook nog eens te voldoen aan al je wensen en eisen? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Na het aangeven van je wensen via onderstaande meer informatie knop gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Zakelijke feestlocaties in de stad maar buiten het centrum
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Feestlocaties voor bedrijven in de stad maar buiten het centrum

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Zoek jij een passende locatie voor je evenement? Je hebt de voorkeur voor een locatie in de stad van je keuze maar wel buiten het (te) drukke stadscentrum. Sfeervol en passend bij het type evenement wat je gaat organiseren? Laat ons je inspireren met de mogelijkheden van onze huislocaties. Elk evenement vraagt om een eigen aanpak. Onze huislocaties hebben door de jarenlange ervaring vaak een oplossing voor de meest uiteenlopende wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie vragen je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Laat je inspireren en vraag direct aan via onderstaande mogelijkheid. 

Zakelijke feestlocaties buiten de stad maar wel in de regio
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Feestlocaties voor bedrijven buiten de stad maar wel in de regio

Wel stedelijk (dus niet landelijk/in de natuur)

Ben je op zoek naar een geschikte feestlocatie in de omgeving van de stad van jouw keuze? Hoeft het niet direct in de stad te zijn maar mag het ook in de regio? Onze diverse huislocaties in de regio zijn uitermate geschikt en hebben vaak goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Zo heb je een passende locatie die voldoet aan je wensen. Wanneer je meer informatie aanvraagt gaan we de beschikbare locatie verzoeken je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kun je de informatie tot je nemen en alle eisen en wensen direct bespreken met de zeer ervaren locaties . Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheid en laat je flink inspireren.

Feestlocatie voor bedrijfsevenement op het Ijsselmeer (stijlvolle zeilboot)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Feestlocatie voor bedrijfsevenement op het Ijsselmeer (stijlvolle zeilboot)

Van klantenevenement tot bedrijfsfeest, van personeelsfeest tot ander zakelijk evenement, ben je op zoek naar een stijlvolle feestlocatie voor een bijzonder evenement, denk dan ook eens aan een zeilboot. Laat jezelf en je gasten meevaren langs ongekend mooie panorama´s. De wind, de zon, het geluid van opspattend water; geniet van alle elementen die samenkomen en jouw speciale dag tot een onvergetelijk evenement weten te kleuren. Wil je meer weten over deze stijlvolle feestlocatie op het water? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.  

Feestlocaties voor bedrijven in en rondom het centrum
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties voor bedrijven in en rondom het centrum

Organiseer je binnenkort een zakelijk feest, zoals een bedrijfsfeest, zakelijk jubileumfeest of afdelingsborrel? En zoek je hiervoor een feestlocatie met ligging in het centrum van de stad? En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering mee te nemen bij deze feestlocaties.

incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Zakelijke feesten buiten het centrum van de STAD

Wel in de stad maar buiten het drukke centrum

Is het wat te druk in het stadscentrum van STAD, maar zoek je wel een feestlocatie in de stad zelf voor je personeelsfeest, bedrijfsborrel of andere zakelijk feest?  En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Feestlocaties voor bedrijfsuitjes buiten de stad maar wel in de regio
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Feestlocaties voor bedrijfsuitjes buiten de stad maar wel in de regio

Wil je liever een zakelijk feest geven buiten de stad, maar wel in de regio. En dient deze perfecte locatie ook nog eens beschikbaar te zijn op dag die jullie het beste uitkomt? Dan kan het een stevige uitdaging worden om een passende oplossing te vinden. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare feestlocaties. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button. Let op: het is niet mogelijk eigen drank/catering te regelen bij deze feestlocaties.

Evenementenlocatie voor bedrijven in jouw stad

Evenementenlocatie voor bedrijven in jouw stad

Voor exclusieve zakelijke evenementen

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich ergens in jou stad te bevinden? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Evenementenlocatie voor bedrijven in de regio van een stad

Evenementenlocatie voor bedrijven in de regio van een stad

Organiseer je een groter of exclusiever bedrijfsfeest, een bijzondere klantendag of een ander zakelijk evenement en dient de evenementenlocatie zich niet in een stad zelf te bevinden maar ergens in de regio rond de stad? Dan kunnen we je middels deze categorie misschien wel verder helpen. Laat ons je dan helpen te inspireren met deze gratis service. Geef via onderstaande informatieformulier zo duidelijk mogelijk aan waarna je op zoek bent. Hierna gaan we binnen ons netwerk op zoek naar 2 passende en beschikbare evenementenlocaties die voldoen aan alle wensen en eisen. We verzoeken deze locaties je van meer informatie te voorzien. Dit alles geheel vrijblijvend! Ben je nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Feestlocatie voor bedrijven met een beetje extra

Een feestlocatie kan in de buurt liggen bij het hoofdkantoor maar ook juist centraal in Nederland. Het kan in een mooie omgeving liggen of juist enorm praktisch zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Net als de entertainment van het evenement. Veel locaties hebben al enorm veel mogelijkheden die kunnen aansluiten bij je wensen. Mocht je nog wat extra inspiratie willen opdoen dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Openingsacts, sprekers, bands, DJ’s en ga zo nog maar even door. Want zou het niet fantastisch zijn dat de openingsact een niet te vergeten iets gaat worden? En dan moet het feest zelfs nog gaan losbarsten. Laat je inspireren door de mogelijkheden en ga een geweldig evenement tegemoet. Veel plezier!

Feestlocatie voor bedrijven per stad

Feestlocaties Noord-Holland  
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland  
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant  
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland  
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg  
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
Feestlocatie Venlo: Feestlocaties Venlo
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel  
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland  
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Friesland  
   
Feestlocaties Drenthe  
   
Feestlocaties Zeeland  

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • het leukste aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor het leukste aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

FEESTLOCATIE VOOR BEDRIJVEN DOOR HEEL NEDERLAND
Feestlocaties zijn op zoveel verschillende manieren te vinden. En dan ook het aanbod. Waar te beginnen? We helpen je graag bij deze vraag. En dat door heel Nederland. Of je nu op zoek bent in Groningen, Leeuwarden, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of 1 van de andere steden. We helpen je graag op weg bij je zoektocht! Ben je op zoek naar een feestlocatie voor je bedrijf ergens in het zuiden van het land? Van Zeeland tot aan Limburg...van Breda, Tilburg, Eindhoven en zo door naar Maastricht en Venlo. Alle steden hebben elk hun eigen opties die stuk voor stuk een unieke bijdrage kunnen hebben voor je feest of ander evenement. Laat je inspireren en bekijk snel de verschillende opties op deze pagina. Veel plezier toegewenst.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact