Congreslocatie Apeldoorn

ook voor een congrescentrum in Baarn, Nijkerk, Leusden, Bussum en omgeving

feest.jpg

Congreslocatie Apeldoorn arrangementen

Apeldoorn is een koninklijke stad. Met Paleis het Loo in de omgeving en een mooie authentieke binnenstad is deze plaats de perfecte locatie voor een bijeenkomst. Kies daarom voor een congreslocatie in Apeldoorn, want deze stad heeft ontzettend veel sfeer en charme te bieden aan u en uw gasten. Tijdens het organiseren van een symposium is het belangrijk om de omgeving van de locatie in gedachte te houden. Door te kiezen voor een locatie in Apeldoorn geeft u uw gasten de mogelijkheid om het paleis, de natuur en de historische binnenstad te ontdekken. Deze eeuwenoude stad biedt inspiratie, een gemoedelijke sfeer en een prettige omgeving om nieuwe contacten te maken tijdens het congres.

Van der Valk hotel Apeldoorn: congreslocatie op 4,5 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Apeldoorn: congreslocatie op 4,5 km van het centrum

Voor congressen, symposia en conferenties tot 330 personen (theateropstelling).

Ben je op zoek naar een congreslocatie gelegen op een schitterende plek in de omgeving van Apeldoorn? Wellicht is van der Valk hotel Apeldoorn dan passend voor het organiseren van je evenement. Het hotel beschikt over een mooie wellness tuin en ook is het mogelijk om te genieten van een fijne outdoor experience.

Smiley face Gelegen in Apeldoorn op 4,5 km van het centrum van Arnhem

Smiley face Maximale capaciteit: 330 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 330 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 19 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: met mooie wellnesstuin

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, congres of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Apeldoorn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Openluchtmuseum Arnhem: bijzondere congreslocatie op 25 km van het centrum van Apeldoorn
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Openluchtmuseum Arnhem: bijzondere congreslocatie op 25 km van het centrum van Apeldoorn

Voor congressen, symposia en conferenties tot 500 personen (theateropstelling).

Het openluchtmuseum in Arnhem is misschien wel een van de meest veelzijdige congreslocaties van Nederland.  Het park zelf zorgt natuurlijk al voor een sfeervolle setting. Met diverse ruimtes, een kasteel, een herberg en zelfs de mogelijkheid om een eigen foodtruckfestival te organiseren, is het Openluchtmuseum in Arnhem bijzonder geschikt voor kleine of grote feesten, vergaderingen en zelfs congressen. Bekijk hieronder wat de belangrijkste karakteristieken van deze congreslocatie in de omgeving van Apeldoorn zijn.

Smiley face Gelegen in Arnhem-Noord op 25 km van het centrum van Apeldoorn

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 500 pers.

Smiley face meerdere terrassen aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 750 pers. Kleinste: Max. 40 pers. 

Smiley face 8 verschillende ruimtes

Smiley face Voldoende eigen parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: foodtruck festival behoort tot de mogelijkheden 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in Openluchtmuseum Arnhem, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congres met feest na afloop in Apeldoorn
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Apeldoorn

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Apeldoorn of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Apeldoorn dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie Apeldoorn dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Apeldoorn of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

De Bronckhorsthoeve in Brummen: congreslocatie op 22 km van het centrum van Apeldoorn
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

De Bronckhorsthoeve in Brummen: congreslocatie op 22 km van het centrum van Apeldoorn

Voor congressen, symposia en conferenties tot 250 personen (theater setting).

Zoek je een congreslocatie in de omgeving van Apeldoorn, dan is de Bronckhorst Hoeve misschien wel een geschikt alternatief.  Met een capaciteit van maar liefst 400 personen en 4 verschillende ruimtes is de Bronckhorsthoeve een bijzonder veelzijdige congreslocatie in de omgeving van Apeldoorn. Hieronder vind je meer informatie over vergaderlocatie de Bronckhorsthoeve in Brummen.

Smiley face Gelegen in Brummen op 22 km van het centrum van Apeldoorn

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 400 pers. theater: 250 pers.

Smiley face Groot terras aanwezig (eigen buitenlocatie)

Smiley face Grootste ruimte: max. 300 pers. Kleinste: Max. 50 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Voldoende eigen parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: slaapmogelijkheid (10 kamers) 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in De Bronckhorsthoeve in Brummen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Apeldoorn
excl. BTW vanaf
€91 p.p.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Apeldoorn

Inclusief heerlijk diner

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak en een heerlijk diner? Dan is dit VR ontmantel de bom vergaderarrangement wellicht heel leuk voor jullie. Met behulp van VR technologie van jullie tijdens deze 1.5 uur durende vergaderbreak aan de slag om bommen onschadelijk te maken in teamverband. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch. De vergaderlocatie in Apeldoorn is eveneens inbegrepen, evenals als benodigde vergader materialen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met VR vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Apeldoorn
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Apeldoorn

Inclusief heerlijk diner

Organiseer je binnenkort een vergadering en ben je op zoek naar een vergaderarrangement waar een leuke vergaderbreak is inbegrepen, evenals een lunch of diner? Ga dan op mystieke queeste naar de Heilige Graal in het centrum van de stad en vindt zo nieuwe inspiratie voor interessante vergader ideeën. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Apeldoorn. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met op jacht naar de Heilige Graal vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Apeldoorn
excl. BTW vanaf
€97 p.p.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Apeldoorn

Inclusief heerlijk diner

Door even je creatieve kant te laten spreken, zorg je ervoor dat je weer nieuwe inspiratie krijgt om nieuwe vergader inzichten te delen met elkaar. En dat is precies waarom dit Bob Ross schilder en vergaderarrangement zo interessant is. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de congreslocatie in Apeldoorn. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Bob Ross vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Apeldoorn
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Apeldoorn

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je congres een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze bedrijfsfeest Foodtruck met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse Oktoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je congres in Apeldoorn? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Vergader powerbreak tijdens je congres in Apeldoorn
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Vergader powerbreak tijdens je congres in Apeldoorn

Wil je na de zoveelste tegenslag je team weer krachtig en gefocust zien, bruisend van energie, moed en daadkracht? Als directeur, manager of teamleider kan jij jouw team veranderen in één dag!
Kan dat wel? Jazeker! Omdat jouw team op dit moment al beschikt over alle talenten om zelfs hun grootste uitdagingen te overwinnen. Gooi alle mentale handremmen los met krachtige psychologische tools en action learning. Coach jezelf om met meer focus en zelfvertrouwen obstakels te overwinnen, zoals:
- Focus. Breek een plank met je blote handen. Plank Challenge
- Vertrouwen. Laat jezelf van 1,5 meter hoogte vallen en vertrouw op je team om je op te vangen. Trust Fall
- Overwin twijfels. Breek een pijl met je keel. Pijl Challenge.
- Samen angst overwinnen. Buig met zijn tweeën een stalen stang van 10 mm. Bar Challenge.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Historisch Apeldoorn

U kunt verschillende mooie congreslocaties in Apeldoorn vinden. Of u nu kiest voor de binnenstad of meer de rand van Apeldoorn wilt opzoeken: ieder gedeelte van deze plaats heeft zijn eigen charme. Een congreslocatie in Apeldoorn die middenin de stad ligt zorgt ervoor dat uw gasten zich altijd kunnen mengen in de levendige wereld die hier te vinden is. Een symposium in Apeldoorn aan de rand van de stad is juist rustiger. Het beboste gebied in de buurt van Paleis het Loo biedt de mogelijkheid om uw gasten de dagelijkse gang van zaken achter zich te laten en de koninklijke sferen van Apeldoorn te proeven. 

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE APELDOORN EN OMGEVING

Zoekt u juist naar een alternatief voor een congreslocatie in Apeldoorn? Dan heeft de omgeving van deze stad ook ontzettend veel te bieden. Plaatsen zoals Baarn, Nijkerk, Leusden en Bussum hebben allemaal hun eigen kwaliteiten die uitstekend tot hun recht komen wanneer u hier een symposium organiseert. Al deze bestemmingen zijn een rustiger alternatief voor Apeldoorn. Ondanks dat deze stad geen drukke plaats is, is het toch prettig om een landelijke omgeving op te zoeken voor uw congres. Door een kalme omgeving aan uw gasten te bieden, geeft u ze meteen de mogelijkheid om echt tot rust te komen. Dit maakt de sfeer op uw evenement ontspannen en prettig en zorgt ervoor dat iedereen geïnspireerd is en openstaat voor nieuwe ideeën. De locatie van een congres is ontzettend bepalend wanneer het op de sfeer aankomt, en een prettige sfeer zorgt weer voor een geslaagd symposium. De congreslocaties in Baarn, Nijkerk, Leusden en Bussum bieden deze ontspannen sfeer. Of u nu zoekt naar een historisch pand of juist vooruitstrevendheid wilt uitstralen met een moderne locatie: alles is mogelijk. Overweeg dus ook eens de mooie bestemmingen in de directe omgeving wanneer u op zoek bent naar een alternatieve locatie voor uw symposium in Apeldoorn.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact