Congreslocatie Amersfoort

ook voor een congrescentrum in Soest, Baarn, Veenendaal, Nijkerk, Leusden, Bussum, Barneveld, Lunteren etc.

Congreslocatie Amersfoort arrangementen

Een congres in Amersfoort op het programma staan? Heeft u de organisatie van dit congres in handen? Of wilt u een onvergetelijk symposium organiseren over een bepaald onderwerp in een sector? Uw zoektocht begint hier met het vinden van een congreslocatie in Amersfoort of omgeving. Met meer dan 150.000 inwoners is Amersfoort 1 van de 15 grootste steden van Nederland. Als groeistad heeft deze bijzondere plaats is het 1 van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland. Ook de binnenstad is bijzonder met de diverse grachten die de stad rijk is. Combineer een congres of symposium met 1 van deze bijzondere elementen die de stad te bieden heeft. Amersfoort heeft naast de historische binnenstad ook ontzettend veel groen en natuur in de omgeving. Ook het bedrijfsleven is flink aan het groeien waardoor de vraag naar congressen en symposia natuurlijk alleen maar zal toenemen. Ook een flink aantal stichtingen zijn gevestigd in Amersfoort vanwege de centrale ligging. Wat te denken van de Cliniclowns, Diabetes Fonds maar ook organisaties als de KNLTB, ECABO, ChristenUnie en o.a. ROVER. Met zoveel verschillende organisaties is de vraag naar verschillende congreslocaties of symposium locaties niet vreemd.

Congreslocaties in Amersfoort of omgeving (€30-€75 p.p.)
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Congreslocaties in Amersfoort of omgeving (€30-€75 p.p.)

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Amersfoort, Soest, Baarn, Nijkerk, Barneveld of Lunteren? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe congreslocaties Amsterdam en omgeving
excl, BTW vanaf
€75 p.p.

Luxe congreslocaties Amsterdam en omgeving

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie.  Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Amersfoort bij heide, bossen of op het water
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Inspirerende vergaderlocaties Amersfoort bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Amersfoort dichtbij NS station

Congreslocatie Amersfoort dichtbij NS station

Is het vanwege de bereikbaarheid voor alle deelnemende gasten van groot belang dat de congreslocatie zich op loopafstand bevindt van een NS station in Amersfoort, Nijkerk, Putten, Baarn etc.? Dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Amersfoort dichtbij snelweg

Congreslocatie Amersfoort dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Amersfoort.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Amersfoort

Congres met feest na afloop in Amersfoort

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Amersfoort of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Amersfoort

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Amersfoort en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Amersfoort met een bruisende historie

Wie Amersfoort binnenvaart per boot maakt een historische tocht mee. De verdedigingswal en de verschillende grachten rondom de stad waren vroeger het toneel van verschillende historische momenten. Het is dan ook werkelijk prachtig om met deze blik naar deze bijzondere stad te kijken. Ook in het centrum kun je genieten van verschillende pleintjes, leuke winkeltjes en historische gebouwen. Amersfoort laat u genieten van een stukje geschiedenis in de huidige tijd. En hoe u dit kunt combineren met een symposium of congres in Amersfoort is volledig aan u. Boek bijvoorbeeld een extra dag in deze mooie stad. Of wissel het interessante programma af met een rondvaart met de Vita Nova die in de Eem ligt. Amersfoort bruist en daarvan kunt u zeker profiteren. Veel plezier met uw congres in Amersfoort.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE AMERSFOORT EN OMGEVING

Wanneer u een congreslocatie Amersfoort zoekt hoeft dat niet altijd in Amersfoort zelf te zijn. De historische elementen van de stad kunnen omgewisseld worden voor de natuur in de omgeving van Amersfoort. Met de plaatsen Baarn, Leusden, Soest, Veenendaal, Lunteren, Bussum, Barneveld, Nijkerk en Bunschoten-Spakenburg in de omgeving is het werkelijk waar een kleurenpalet aan mogelijkheden. Waar valt uw keuze op? Gaat u voor het ook historische Leusden, het gezellige Baarn of romantische Soest. Laat u stuk voor stuk betoveren tijdens een meerdaags symposium of meerdaags congres in Amersfoort en bezoek ook eens de omgeving. Het zal u zeker niet teleurstellen. We wensen u een geslaagd evenement met uw congreslocatie in Amersfoort of omgeving en hopen dat we op deze manier hebben kunnen bijdragen aan een onvergetelijk evenement.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact