Congreslocatie Amersfoort

ook voor een congrescentrum in Soest, Baarn, Veenendaal, Nijkerk, Leusden, Bussum, Barneveld, Lunteren etc.

feest.jpg

Congreslocatie Amersfoort arrangementen

Een congres in Amersfoort op het programma staan? Heeft u de organisatie van dit congres in handen? Of wilt u een onvergetelijk symposium organiseren over een bepaald onderwerp in een sector? Uw zoektocht begint hier met het vinden van een congreslocatie in Amersfoort of omgeving. Met meer dan 150.000 inwoners is Amersfoort 1 van de 15 grootste steden van Nederland. Als groeistad heeft deze bijzondere plaats is het 1 van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland. Ook de binnenstad is bijzonder met de diverse grachten die de stad rijk is. Combineer een congres of symposium met 1 van deze bijzondere elementen die de stad te bieden heeft. Amersfoort heeft naast de historische binnenstad ook ontzettend veel groen en natuur in de omgeving. Ook het bedrijfsleven is flink aan het groeien waardoor de vraag naar congressen en symposia natuurlijk alleen maar zal toenemen. Ook een flink aantal stichtingen zijn gevestigd in Amersfoort vanwege de centrale ligging. Wat te denken van de Cliniclowns, Diabetes Fonds maar ook organisaties als de KNLTB, ECABO, ChristenUnie en o.a. ROVER. Met zoveel verschillende organisaties is de vraag naar verschillende congreslocaties of symposium locaties niet vreemd.

Kijk ook eens op:

Van der Valk hotel Amersfoort-A1: congreslocatie op 5 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Amersfoort-A1: congreslocatie op 5 km van het centrum

Voor congressen, symposia en conferenties tot 300 personen (theateropstelling).

Het is een populaire bestemming voor bedrijven of organisaties die zaken doen door heel het land, het heerlijk centraal gelegen Amersfoort. Wellicht dat het Van der Valk Amersfoort daarom een graag geziene congreslocatie is voor vergaderingen, congressen, zakelijke feesten en andere zakelijke evenementen. Bekijk hieronder wat meer informatie over Van der Valk Amersfoort A-1 in cijfers.

Smiley face Gelegen in Amersfoort op 5 km van het centrum (bij de A1)

Smiley face Maximale capaciteit: 300 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 300 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 26 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness aanwezig

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Amersfoort, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Flint theater en evenementen: congreslocatie in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Flint theater en evenementen: congreslocatie in Amersfoort

Voor vergaderingen, congressen en andere evenementen tot 1300 personen

Ben je op zoek naar een congreslocatie voor hele grote groepen? Bijvoorbeeld voor een congres, klantendag of ledenvergadering. En dient deze evenementenlocatie zich centraal in Nederland te bevinden. Wellicht is Flint dan passend voor jouw evenement. Organiseer feesten tot wel 1300 personen of organiseer een conferentie voor wel 825 personen (theater setting). Flint beschikt over 9 zalen, zodat er naast de plenaire zaal ook ruimte is voor een kleinere setting.

Smiley face Gelegen op 500 meter van het centrum van Amersfoort

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 1.300 pers. 

Smiley face Grootste zaal: max. 825 pers. (theater) Kleinste: Max. 12 pers. 

Smiley face 9 verschillende zalen

Smiley face Parkeren kan in Parkeergarage Flintplein 

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in Flint in Amersfoort, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Eenhoorn Amersfoort: congreslocatie tegenover Centraal Station Amersfoort
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Eenhoorn Amersfoort: congreslocatie tegenover Centraal Station Amersfoort

Voor vergadering of congres tot 350 personen

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in het midden van Nederland? En dient deze congreslocatie zich ook nog eens op loopafstand van een centraal station te bevinden? Dan is De Eenhoorn waarschijnlijk een goed passende oplossing voor jouw congres of conferentie. De Eenhoorn in Amersfoort is namelijk gelegen aan de overkant van het Centraal Station van Amersfoort. Met een maximale capaciteit van 350 personen in een theater setting is het een locatie die ook geschikt is voor grotere vergaderingen en congressen.

Smiley face Gelegen tegenover het centraal station van Amersfoort

Smiley face Maximale capaciteit: 350 pers. (theater)

Smiley face Grootste ruimte: max. 350 pers. Kleinste: max. 26

Smiley face 6 verschillende ruimtes

Smiley face Betaald parkeren in het centrum

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering of zakelijk evenement in De Eenhoorn in Amerfoort, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jachthuis Landgoed Beukenrode in Doorn: congreslocatie op 17 km van het centrum van Amersfoort
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Jachthuis Landgoed Beukenrode in Doorn: congreslocatie op 17 km van het centrum van Amersfoort

Voor congressen en vergaderingen tot 125 personen.

Ben je op naar een locatie op stand voor het organiseren van een congres? En dient de congreslocatie zich in de omgeving van Amersfoort te bevinden? Wellicht is Jachthuis Landgoed Beukenrode in Doorn dan een goede oplossing voor je congres. Geniet van het wonderschone gebouw dat gelegen is in een door groen omgeven setting. Jachthuis Landgoed Beukenrode stamt uit de 19e eeuw en is niet voor niets een Rijksmonument.  

Smiley face Gelegen in Doorn op 17 km van het centrum van Amersfoort

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 300 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 125 pers. Kleinste: Max. 13 pers. 

Smiley face 9 verschillende ruimtes

Smiley face Terras aanwezig (feesten tot 300 personen op terras)

Smiley face Parkeerplaats is aanwezig (gratis)

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk om grotere evenementen (tot 1.000 personen) te organiseren in de enorme tuin.

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres in Jachthuis Landgoed Beukenrode in Doorn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congreslocatie Amersfoort dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie Amersfoort dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Amersfoort.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Amersfoort

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Amersfoort of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

De Landgoederij en Kasteel Cammingha in Bunnik: schitterende congreslocatie op 21 km van het centrum van Amersfoort
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

De Landgoederij en Kasteel Cammingha in Bunnik: schitterende congreslocatie op 21 km van het centrum van Amersfoort

Voor congressen tot 270 personen.

Op zoek naar een rustige congresocatie in Bunnik (op ongeveer 21 km afstand van het centrum van Amersfoort)? Wellicht is De Landgoederij dan een schitterend alternatief voor u. Met verschillende ruimtes in en rond Kasteel Cammingha op een wonderschone locatie omringd door een prachtige omgeving, is De Landgoederij in Bunnik erg populair als locatie voor inspirerende congressen en andere zakelijke evenementen. 

Smiley face Gelegen bij Bunnik op 21 km van het centrum van Amersfoort

Smiley face Maximale capaciteit: 750 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 350 pers. Kleinste: Max. 10 pers. 

Smiley face 10 verschillende ruimtes

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Gratis parkeren is mogelijk

Smiley face Bijzonderheden: mooie omgeving 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres in De Landgoederij en Kasteel Cammingha, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Kasteel Kerckebosch: historische congreslocatie in Zeist (op ongeveer 18 km van het centrum van Amersfoort)
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kasteel Kerckebosch: historische congreslocatie in Zeist (op ongeveer 18 km van het centrum van Amersfoort)

Voor congressen tot 150 personen

Het is een hele mooie locatie, die erg geschikt is als vergaderlocatie voor congressen met een bepaalde uitstraling. Kasteel Kerckebosch in Zeist (gelegen op ongeveer 18 km van het centrum van Amersfoort) is bijzonder populair onder organisatoren van congressen en andere zakelijke evenementen in de regio Amersfoort. Overnachten is ook mogelijk in een van de schitterende suites van Kasteel Kerckebosch. Ook beschikt het Kasteel over de mogelijkheid om elk congres op te kunnen luisteren met een hoogwaardige culinaire bijdrage.  

Smiley face Gelegen in Zeist op 12 km van het centrum van Amersfoort

Smiley face Grootste ruimte: max. 150 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face 8 verschillende ruimtes

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Gratis parkeren is mogelijk

Smiley face Bijzonderheden: een schitterende kasteeltuin behoort tot het complex.

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering in Kasteel Kerckebosch, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel de Bilt: congreslocatie op 17 km van het centrum van Amersfoort
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel de Bilt: congreslocatie op 17 km van het centrum van Amersfoort

Voor congressen, symposia en conferenties tot 240 personen (theateropstelling).

Zoek je een congreslocatie in het midden van het land, waar je kunt overnachten en waar je tot wel 240 personen deel kunt laten nemen aan een evenement? Dan zou van der Valk hotel de Bilt vlakbij Amersfoort wel eens op je lijstje kunnen staan? Bekijk hieronder de mogelijkheden horend bij deze evenementenlocatie in de provincie Utrecht.

Smiley face Gelegen in De Bilt op 17 km van het centrum van Amersfoort

Smiley face Maximale capaciteit: 240 pers. (theatersetting)

Smiley face Grootste zaal: max. 240 pers. (theatersetting of receptie) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 15 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: zwembad, mooi terras, mooie outdoortent (max. 80 personen)

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, congres of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel de Bilt, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Avontuurlijke dropping tijdens je congres in de Soesterduinen op 6 km van Amersfoort
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Avontuurlijke dropping tijdens je congres in de Soesterduinen op 6 km van Amersfoort

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement waarbij je ook kunt genieten van een heerlijke buitenactiviteit van ongeveer 180 minuten)? Dan is een dropping in de Soesterduinen op 6 km van Amersfoort wellicht een hele leuke optie. Voor je het weet ga je terug in de tijd om de Enigma code te kraken. Durven jullie ongewapend het gebied van de vijand binnen te lopen? Het is mogelijk door avontuurlijke groepsuitje uit te breiden met vervoer per legertrucks, lasergamen en zelfs een introductie door het Korps Mariniers. Voorafgaand, tijdens of na afloop van het uitje genieten jullie van een vergadering in de Soesterduinen op een inbegrepen locatie die van alle vergadermogelijkheden is voorzien (ook voor hele grote groepen tot 250 personen).

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€91 p.p.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Amersfoort

Inclusief heerlijk diner

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak en een heerlijk diner? Dan is dit VR ontmantel de bom vergaderarrangement wellicht heel leuk voor jullie. Met behulp van VR technologie van jullie tijdens deze 1.5 uur durende vergaderbreak aan de slag om bommen onschadelijk te maken in teamverband. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch. De vergaderlocatie in Amersfoort is eveneens inbegrepen, evenals als benodigde vergader materialen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met VR vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Amersfoort

Inclusief heerlijk diner

Organiseer je binnenkort een vergadering en ben je op zoek naar een vergaderarrangement waar een leuke vergaderbreak is inbegrepen, evenals een lunch of diner? Ga dan op mystieke queeste naar de Heilige Graal in het centrum van de stad en vindt zo nieuwe inspiratie voor interessante vergader ideeën. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Amersfoort. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met op jacht naar de Heilige Graal vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€97 p.p.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Amersfoort

Inclusief heerlijk diner

Door even je creatieve kant te laten spreken, zorg je ervoor dat je weer nieuwe inspiratie krijgt om nieuwe vergader inzichten te delen met elkaar. En dat is precies waarom dit Bob Ross schilder en vergaderarrangement zo interessant is. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de congreslocatie in Amersfoort. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Bob Ross vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Amersfoort

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je congres een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze bedrijfsfeest Foodtruck met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse Oktoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je congres in Amersfoort? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Amersfoort met een bruisende historie

Wie Amersfoort binnenvaart per boot maakt een historische tocht mee. De verdedigingswal en de verschillende grachten rondom de stad waren vroeger het toneel van verschillende historische momenten. Het is dan ook werkelijk prachtig om met deze blik naar deze bijzondere stad te kijken. Ook in het centrum kun je genieten van verschillende pleintjes, leuke winkeltjes en historische gebouwen. Amersfoort laat u genieten van een stukje geschiedenis in de huidige tijd. En hoe u dit kunt combineren met een symposium of congres in Amersfoort is volledig aan u. Boek bijvoorbeeld een extra dag in deze mooie stad. Of wissel het interessante programma af met een rondvaart met de Vita Nova die in de Eem ligt. Amersfoort bruist en daarvan kunt u zeker profiteren. Veel plezier met uw congres in Amersfoort.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE AMERSFOORT EN OMGEVING

Wanneer u een congreslocatie Amersfoort zoekt hoeft dat niet altijd in Amersfoort zelf te zijn. De historische elementen van de stad kunnen omgewisseld worden voor de natuur in de omgeving van Amersfoort. Met de plaatsen Baarn, Leusden, Soest, Veenendaal, Lunteren, Bussum, Barneveld, Nijkerk en Bunschoten-Spakenburg in de omgeving is het werkelijk waar een kleurenpalet aan mogelijkheden. Waar valt uw keuze op? Gaat u voor het ook historische Leusden, het gezellige Baarn of romantische Soest. Laat u stuk voor stuk betoveren tijdens een meerdaags symposium of meerdaags congres in Amersfoort en bezoek ook eens de omgeving. Het zal u zeker niet teleurstellen. We wensen u een geslaagd evenement met uw congreslocatie in Amersfoort of omgeving en hopen dat we op deze manier hebben kunnen bijdragen aan een onvergetelijk evenement.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact