Congreslocatie Nijmegen

ook voor een congrescentrum in Wijchen, Zevenaar, etc.

feest.jpg

Congreslocatie Nijmegen arrangementen

Het boeken van een congreslocatie in Nijmegen is een mooi begin van een goed congres. Nijmegen is een historische stad die gevuld is met mooie authentieke gebouwen. Het is dan ook niet moeilijk om hier een congreslocatie te vinden die aansluit bij het symposium dat u voor ogen heeft. Wanneer u de gasten van uw bijeenkomst wilt inspireren is het de juiste keuze om een congreslocatie in Nijmegen te boeken. De stad heeft een unieke sfeer die zorgt voor interessante ideeën, discussies en inzichten. Dat maakt het organiseren van een congres in Nijmegen tot een groot succes. 

Van der Valk hotel Nijmegen: congreslocatie op 6 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Nijmegen: congreslocatie op 6 km van het centrum

Voor congressen, symposia en conferenties tot 450 personen (theateropstelling).

De regio Nijmegen beschikt over nogal wat grote bedrijven en organisaties. En deze organisaties hebben samen een aanzienlijke behoefte om evenementen te organiseren. In congreslocatie Van der Valk hotel Nijmegen is het mogelijk om flink uiteenlopende evenementen te organiseren. Van klantendag tot vergadering, van zakelijk feest tot congres, bekijk hieronder de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Nijmegen op 6 km van het centrum

Smiley face Maximale capaciteit: 450 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 450 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 12 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness, fietsverhuur, wellness aanwezig

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Nijmegen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Museumpark Orientalis: historische congreslocatie op 4,5 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Museumpark Orientalis: historische congreslocatie op 4,5 km van het centrum van Nijmegen

Voor congressen tot 55 personen (theatersetting).

Zoeken jullie een bijzondere locatie voor een congres of vergadering in de omgeving van Nijmegen? Duik dan terug in de tijd (het ontstaan van religies als het Jodendom, het Christendom en de Islam) in een prachtige omgeving midden in de natuur. Geniet van een heerlijk evenement met als decor huizen uit de tijd van de Romeinen en het Midden-Oosten. Wil je meer weten over een evenement in deze unieke congreslocatie kijk dan hieronder naar de mogelijkheden.

Smiley face Gelegen bij Nijmegen op 4,5 km van het centrum van Nijmegen

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 100 pers. Vergaderen: 55 pers. (theatersetting)

Smiley face Parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: schitterende gebouwen in eeuwenoude Midden-Oosten stijl, workshops mogelijk, evenals rondleidingen

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, congres of vergadering in Museumpark Orientalis bij Nijmegen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Cuijk: congreslocatie op 10 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Cuijk: congreslocatie op 10 km van het centrum van Nijmegen

Voor congressen, symposia en conferenties tot 500 personen (theateropstelling).

Zoek je een congreslocatie in de omgeving van Nijmegen? En dient deze locatie te beschikken over meerdere zalen en een maximale capaciteit tot wel 500 personen (theatersetting)? Wellicht is het Van der Valk hotel Cuijk dan een goede optie voor jullie evenement. Bekijk hieronder meer informatie over dit hotel.

Smiley face Gelegen in Cuijk op 10 km van het centrum van Nijmegen

Smiley face Maximale capaciteit: 500 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 500 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 11 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Smiley face Bijzonderheden: fitness, wellness aanwezig

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, congres of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Cuijk, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Watergoed in Valburg: congreslocatie op 14 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Watergoed in Valburg: congreslocatie op 14 km van het centrum van Nijmegen

Voor congressen en symposia tot 150 personen (theater setting)).

Ben je op zoek naar een congreslocatie in de natuur in de omgeving van Nijmegen, wellicht is watergoed in Valburg dan een uitstekende keuze.  Met een feestcapaciteit tot wel 500 personen en een vergadercapaciteit van 150 personen (theater setting) is Watergoed een uiterst veelzijdige congreslocatie. Ook is het mogelijk om een leuke vergaderbreak te houden in de vorm van een teambuilding activiteit. Handig is ook dat er gratis kan worden geparkeerd. Bekijk hieronder de eigenschappen van Watergoed.

Smiley face Gelegen in Valburg op 14 km van het centrum van Nijmegen

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 500 pers. theater: 150 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 500 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face 5 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: teambuilding activiteiten mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in Watergoed, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Openluchtmuseum Arnhem: bijzondere congreslocatie op 23 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Openluchtmuseum Arnhem: bijzondere congreslocatie op 23 km van het centrum van Nijmegen

Voor congressen, symposia en conferenties tot 500 personen (theateropstelling).

Het openluchtmuseum in Arnhem is misschien wel een van de meest veelzijdige congreslocaties van Nederland.  Het park zelf zorgt natuurlijk al voor een sfeervolle setting. Met diverse ruimtes, een kasteel, een herberg en zelfs de mogelijkheid om een eigen foodtruckfestival te organiseren, is het Openluchtmuseum in Arnhem bijzonder geschikt voor kleine of grote feesten, vergaderingen en zelfs congressen. Bekijk hieronder wat de belangrijkste karakteristieken van deze congreslocatie in de omgeving van Nijmegen zijn.

Smiley face Gelegen in Arnhem-Noord op 23 km van het centrum van Nijmegen

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 500 pers.

Smiley face meerdere terrassen aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 750 pers. Kleinste: Max. 40 pers. 

Smiley face 8 verschillende ruimtes

Smiley face Voldoende eigen parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: foodtruck festival behoort tot de mogelijkheden 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in Openluchtmuseum Arnhem, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van der Valk hotel Molenhoek: congreslocatie op 6 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Van der Valk hotel Molenhoek: congreslocatie op 6 km van het centrum van Nijmegen

Voor congressen, symposia en conferenties tot 200 personen (theateropstelling).

Niet heel ver verwijderd van het centrum van Nijmegen (slechts 6 km) bevindt zich het Van der Valk hotel Molenhoek. Hoewel het hotel voor wat betreft de maximale zaalcapaciteit, is het toch prima mogelijk om congressen en andere zakelijke evenementen te organiseren in dit hotel tot wel 200 personen in theater setting. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het organiseren van een evenement in Van der Valk hotel Molenhoek.

Smiley face Gelegen in Molenhoek op 6 km van het centrum van Nijmegen

Smiley face Maximale capaciteit: 200 pers.

Smiley face Grootste zaal: max. 200 pers. (theatersetting) Kleinste: Max. 12 pers. (boardroom)

Smiley face 5 verschillende zalen

Smiley face Eigen parkeerterrein

Wil je meer informatie over het organiseren van een zakelijk feest, vergadering of zakelijk evenement in het Van der Valk hotel Molenhoek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congreslocatie Nijmegen dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie Nijmegen dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Nijmegen of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Nijmegen
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Nijmegen

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Nijmegen of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Watermuseum in Park Sonsbeek: congreslocatie op 20 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Watermuseum in Park Sonsbeek: congreslocatie op 20 km van het centrum van Nijmegen

Voor kleine en grote meetings en events (theatersetting: max 120 pers.)

Zoek je een inspirerende locatie voor je vergadering of congres? Wellicht is het watermuseum dan een hele leuke plaats voor je evenement. Met een capaciteit van maar liefst 110 deelnemers (theater setting) en 4 verschillende ruimtes is het Watermuseum bijzonder geschikt voor zowel kleine vergaderingen als congressen. Bekijk hieronder de karakteristieken van deze congreslocatie in de omgeving van Nijmegen.

Smiley face Gelegen in Arnhem (Park Sonsbeek) op 20 km van het centrum van Nijmegen

Smiley face Maximale capaciteit: theater setting: 120 pers.

Smiley face Terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 120 pers. Kleinste: Max. 8 pers. 

Smiley face 7 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren is mogelijk

Smiley face Bijzonderheden: teambuilding activiteiten mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres of vergadering in het Watermuseum in Arnhem, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Nijmegen
excl. BTW vanaf
€91 p.p.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Nijmegen

Inclusief heerlijk diner

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak en een heerlijk diner? Dan is dit VR ontmantel de bom vergaderarrangement wellicht heel leuk voor jullie. Met behulp van VR technologie van jullie tijdens deze 1.5 uur durende vergaderbreak aan de slag om bommen onschadelijk te maken in teamverband. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch. De vergaderlocatie in Nijmegen is eveneens inbegrepen, evenals als benodigde vergader materialen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met VR vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Nijmegen
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Nijmegen

Inclusief heerlijk diner

Organiseer je binnenkort een vergadering en ben je op zoek naar een vergaderarrangement waar een leuke vergaderbreak is inbegrepen, evenals een lunch of diner? Ga dan op mystieke queeste naar de Heilige Graal in het centrum van de stad en vindt zo nieuwe inspiratie voor interessante vergader ideeën. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Nijmegen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met op jacht naar de Heilige Graal vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Nijmegen
excl. BTW vanaf
€97 p.p.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Nijmegen

Inclusief heerlijk diner

Door even je creatieve kant te laten spreken, zorg je ervoor dat je weer nieuwe inspiratie krijgt om nieuwe vergader inzichten te delen met elkaar. En dat is precies waarom dit Bob Ross schilder en vergaderarrangement zo interessant is. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de congreslocatie in Nijmegen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Bob Ross vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Nijmegen
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Nijmegen

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je congres een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze bedrijfsfeest Foodtruck met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse Oktoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je congres in Nijmegen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Nijmegen met een bruisende historie

Nijmegen is een stad van oude tradities en vernieuwing. Deze twee uitersten lijken niet met elkaar verenigd te kunnen worden, maar de universiteitsstad bewijst het tegendeel. Het historische centrum leeft tegenwoordig dankzij de vele vernieuwende denkers die de door de universiteit worden aangetrokken. Dat betekent dat Nijmegen bruist van de nieuwe ideeën en tegelijkertijd een voorliefde heeft voor de vertrouwde gevestigde orde. De verschillende congreslocaties in Nijmegen weerspiegelen deze manier van leven, waardoor de stad uw gasten altijd vertrouwd kan laten voelen en tegelijkertijd kan voorzien van nieuwe ideeën. Een symposium van Nijmegen biedt hierdoor een samenkomst van inspiratie en herkenning en de toplocaties maken het bezoek het helemaal waard voor uw gasten. 

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE NIJMEGEN EN OMGEVING

Een congreslocatie in Nijmegen boeken is de ideale keuze wanneer u op zoek bent naar een mooie en inspirerende locatie. Tegelijkertijd heeft de regio van Nijmegen ook ontzettend veel te bieden. De stad heeft een ligging in het oosten van Nederland, wat betekent dat de natuur hier voorop staat. Een congres kan daarom ook een mooie plaats krijgen in steden zoals Wijchen of Zevenaar. Dit zijn enkele rustigere alternatieven voor Nijmegen waardoor ze uit het oog springen bij uw beoogde gasten. De rust en natuur van dit gebied spreekt veel mensen aan. Vooral tijdens enkele drukke dagen op een symposium is het wel zo fijn om de rust op te kunnen zoeken in de omgeving van uw gekozen locatie. Daarom zijn er in Wijchen en Zevenaar verschillende congreslocaties te vinden die het beste van twee werelden met elkaar verenigen: de praktische faciliteiten die een stad te bieden heeft en de rust en de natuur van het oosten van Nederland. Mocht u dus op zoek zijn naar een alternatief voor een symposium in Nijmegen dan loont het om eens te kijken wat deze andere steden u te bieden hebben. U kunt zich laten inspireren zodat u een congres kunt organiseren dat niet alleen praktisch en efficiënt is, maar ook nog origineel.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact