Congreslocatie Nijmegen arrangementen

Het boeken van een congreslocatie in Nijmegen is een mooi begin van een goed congres. Nijmegen is een historische stad die gevuld is met mooie authentieke gebouwen. Het is dan ook niet moeilijk om hier een congreslocatie te vinden die aansluit bij het symposium dat u voor ogen heeft. Wanneer u de gasten van uw bijeenkomst wilt inspireren is het de juiste keuze om een congreslocatie in Nijmegen te boeken. De stad heeft een unieke sfeer die zorgt voor interessante ideeën, discussies en inzichten. Dat maakt het organiseren van een congres in Nijmegen tot een groot succes. 

excl. BTW vanaf
€30 p.p.
Congreslocaties Nijmegen

Congreslocaties in Nijmegen (€30 tot€75 p.p.)

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar in historisch Nijmegen? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Nijmegen, Wijchen, Zevenaar? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button. We wensen je een vruchtbaar congres toe!

 • Vanaf €30 p.p. excl.BTW
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€65 p.p.
Luxe congreslocaties Nijmegen

Luxe congreslocaties Nijmegen en omgeving

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie in Nijmegen of omgeving. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties in Nijmegen of bijvoorbeeld Wijchen, Zevenaar, etc., hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf €65 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€30 p.p.
Inspirerende vergaderlocaties Nijmegen

Inspirerende vergaderlocaties Nijmegen bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving in de buurt van Nijmegen kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties in Nijmegen en omgeving zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button. We wensen je een waardevolle vergadering toe in Nijmegen, Wijchen, Zevenaar of omgeving.

 • Vanaf €30 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 10 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Nijmegen met een bruisende historie

Nijmegen is een stad van oude tradities en vernieuwing. Deze twee uitersten lijken niet met elkaar verenigd te kunnen worden, maar de universiteitsstad bewijst het tegendeel. Het historische centrum leeft tegenwoordig dankzij de vele vernieuwende denkers die de door de universiteit worden aangetrokken. Dat betekent dat Nijmegen bruist van de nieuwe ideeën en tegelijkertijd een voorliefde heeft voor de vertrouwde gevestigde orde. De verschillende congreslocaties in Nijmegen weerspiegelen deze manier van leven, waardoor de stad uw gasten altijd vertrouwd kan laten voelen en tegelijkertijd kan voorzien van nieuwe ideeën. Een symposium van Nijmegen biedt hierdoor een samenkomst van inspiratie en herkenning en de toplocaties maken het bezoek het helemaal waard voor uw gasten. 

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   
;