Congreslocatie Nijmegen

ook voor een congrescentrum in Wijchen, Zevenaar, etc.

Congreslocatie Nijmegen arrangementen

Het boeken van een congreslocatie in Nijmegen is een mooi begin van een goed congres. Nijmegen is een historische stad die gevuld is met mooie authentieke gebouwen. Het is dan ook niet moeilijk om hier een congreslocatie te vinden die aansluit bij het symposium dat u voor ogen heeft. Wanneer u de gasten van uw bijeenkomst wilt inspireren is het de juiste keuze om een congreslocatie in Nijmegen te boeken. De stad heeft een unieke sfeer die zorgt voor interessante ideeën, discussies en inzichten. Dat maakt het organiseren van een congres in Nijmegen tot een groot succes. 

Congreslocaties Nijmegen

Congreslocaties in Nijmegen

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar in historisch Nijmegen? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Nijmegen, Wijchen, Zevenaar? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button. We wensen je een vruchtbaar congres toe!

Luxe congreslocaties Nijmegen
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

Luxe congreslocaties Nijmegen en omgeving

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie in Nijmegen of omgeving. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties in Nijmegen of bijvoorbeeld Wijchen, Zevenaar, etc., hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Nijmegen

Inspirerende vergaderlocaties Nijmegen bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving in de buurt van Nijmegen kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties in Nijmegen en omgeving zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button. We wensen je een waardevolle vergadering toe in Nijmegen, Wijchen, Zevenaar of omgeving.

Congreslocatie Nijmegen dichtbij NS station

Congreslocatie Nijmegen dichtbij NS station

Is het vanwege de bereikbaarheid voor alle deelnemende gasten van groot belang dat de congreslocatie zich op loopafstand bevindt van een NS station in Nijmegen, Wychen, Cuijk etc.? Dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Nijmegen dichtbij snelweg

Congreslocatie Nijmegen dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Nijmegen of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Nijmegen

Congres met feest na afloop in Nijmegen

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Nijmegen of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Haarlem
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Nijmegen

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Nijmegen en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Nijmegen met een bruisende historie

Nijmegen is een stad van oude tradities en vernieuwing. Deze twee uitersten lijken niet met elkaar verenigd te kunnen worden, maar de universiteitsstad bewijst het tegendeel. Het historische centrum leeft tegenwoordig dankzij de vele vernieuwende denkers die de door de universiteit worden aangetrokken. Dat betekent dat Nijmegen bruist van de nieuwe ideeën en tegelijkertijd een voorliefde heeft voor de vertrouwde gevestigde orde. De verschillende congreslocaties in Nijmegen weerspiegelen deze manier van leven, waardoor de stad uw gasten altijd vertrouwd kan laten voelen en tegelijkertijd kan voorzien van nieuwe ideeën. Een symposium van Nijmegen biedt hierdoor een samenkomst van inspiratie en herkenning en de toplocaties maken het bezoek het helemaal waard voor uw gasten. 

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE NIJMEGEN EN OMGEVING

Een congreslocatie in Nijmegen boeken is de ideale keuze wanneer u op zoek bent naar een mooie en inspirerende locatie. Tegelijkertijd heeft de regio van Nijmegen ook ontzettend veel te bieden. De stad heeft een ligging in het oosten van Nederland, wat betekent dat de natuur hier voorop staat. Een congres kan daarom ook een mooie plaats krijgen in steden zoals Wijchen of Zevenaar. Dit zijn enkele rustigere alternatieven voor Nijmegen waardoor ze uit het oog springen bij uw beoogde gasten. De rust en natuur van dit gebied spreekt veel mensen aan. Vooral tijdens enkele drukke dagen op een symposium is het wel zo fijn om de rust op te kunnen zoeken in de omgeving van uw gekozen locatie. Daarom zijn er in Wijchen en Zevenaar verschillende congreslocaties te vinden die het beste van twee werelden met elkaar verenigen: de praktische faciliteiten die een stad te bieden heeft en de rust en de natuur van het oosten van Nederland. Mocht u dus op zoek zijn naar een alternatief voor een symposium in Nijmegen dan loont het om eens te kijken wat deze andere steden u te bieden hebben. U kunt zich laten inspireren zodat u een congres kunt organiseren dat niet alleen praktisch en efficiënt is, maar ook nog origineel.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact