Congreslocatie Zuid-Holland

ook voor een congrescentrum in Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden, Gouda en omgeving.

feest.jpg

Congreslocatie Zuid-Holland arrangementen

Bent u op zoek naar een congreslocatie Zuid-Holland? We helpen u graag op weg bij het vinden van een locatie voor uw congres of symposium in de provincie Zuid-Holland. Een symposium of een congres is er in alle soorten en maten. Een meerdaags congres of juist een eendaags symposium voor een bepaalde sector. En als organisator is het van groot belang dat deze congreslocatie in Zuid-Holland aansluit bij uw wensen. Een congres en/of symposium moet aansluiten bij de wensen die u heeft. En dit moet uiteraard helemaal tot in de puntjes tip top in orde zijn. Van de goede bereikbaarheid tot aan het verblijf. Een congres in Zuid-Holland mag aan niet ontbreken. Daarom helpen we u graag op weg bij het organiseren van een geslaagd evenement. We wensen u alvast een geslaagd evenement toe.

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Congreslocaties in Zuid-Holland

Congreslocaties in Zuid-Holland

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Delft, Leiden, Gouda of 1 van de andere steden? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties in de provincie Zuid-Holland gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe congreslocaties Zuid-Holland
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Luxe congreslocaties Zuid-Holland

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie in Zuid-Holland. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in o.a. Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Gouda, Dordrecht, etc.. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties in Zuid-Holland gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Zuid-Holland

Inspirerende vergaderlocaties Zuid-Holland bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties in de provincie Zuid-Holland zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties in Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Delft, Leiden of andere steden. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Zuid-Holland dichtbij NS station

Congreslocatie Zuid-Holland dichtbij NS station

Is het vanwege de bereikbaarheid voor alle deelnemende gasten van groot belang dat de congreslocatie zich op loopafstand bevindt van een NS station in Zuid-Holland? Dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Zuid-Holland dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie Zuid-Holland dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Zuid-Holland.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Zuid-Holland
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Zuid-Holland

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie in Zuid-Holland te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Zuid-Holland
excl. BTW vanaf
€91 p.p.

Congresarrangement met VR ontmantel de bom vergaderbreak en diner in Zuid-Holland

Inclusief heerlijk diner

Ben je op zoek naar een vergaderarrangement met een leuke vergaderbreak en een heerlijk diner? Dan is dit VR ontmantel de bom vergaderarrangement wellicht heel leuk voor jullie. Met behulp van VR technologie van jullie tijdens deze 1.5 uur durende vergaderbreak aan de slag om bommen onschadelijk te maken in teamverband. Hierbij genieten jullie ook nog eens van een heerlijk diner of lunch. De vergaderlocatie in Zuid-Holland is eveneens inbegrepen, evenals als benodigde vergader materialen. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met VR vergaderbreak, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Zuid-Holland
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Jacht naar de Heilige Graal congresarrangement met diner of lunch in Zuid-Holland

Inclusief heerlijk diner

Organiseer je binnenkort een vergadering en ben je op zoek naar een vergaderarrangement waar een leuke vergaderbreak is inbegrepen, evenals een lunch of diner? Ga dan op mystieke queeste naar de Heilige Graal in het centrum van de stad en vindt zo nieuwe inspiratie voor interessante vergader ideeën. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de vergaderlocatie in Zuid-Holland. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met op jacht naar de Heilige Graal vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Zuid-Holland
excl. BTW vanaf
€97 p.p.

Congresarrangement met Bob Ross schilderworkshop en diner of lunch in Zuid-Holland

Inclusief heerlijk diner

Door even je creatieve kant te laten spreken, zorg je ervoor dat je weer nieuwe inspiratie krijgt om nieuwe vergader inzichten te delen met elkaar. En dat is precies waarom dit Bob Ross schilder en vergaderarrangement zo interessant is. De groepsactiviteit zelf zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor de vergadering zijn inbegrepen, evenals de congreslocatie in Zuid-Holland. Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering met Bob Ross vergaderbreak en diner, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Zuid-Holland
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je congres in Zuid-Holland

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Wil je je congres een lekkere Oktoberfest sfeer geven? Dan is deze bedrijfsfeest Foodtruck met Duitse worsten misschien wel iets voor jullie. Diverse broodjes met Duitse worsten kunnen worden bereid (zelfs vegaworsten). En de worsten worden vergezeld met heerlijke verse frites. Bij dit alles past natuurlijk ook een lekker Duits biertje (waar optioneel voor kan worden gezorgd door de Foodtruck cateraar). Ben je benieuwd geworden naar dit Duitse Oktoberfest worst Foodtruck concept voor tijdens je congres in Zuid-Holland? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Vergader powerbreak tijdens je congres in Zuid-Holland
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Vergader powerbreak tijdens je congres in Zuid-Holland

Wil je na de zoveelste tegenslag je team weer krachtig en gefocust zien, bruisend van energie, moed en daadkracht? Als directeur, manager of teamleider kan jij jouw team veranderen in één dag!
Kan dat wel? Jazeker! Omdat jouw team op dit moment al beschikt over alle talenten om zelfs hun grootste uitdagingen te overwinnen. Gooi alle mentale handremmen los met krachtige psychologische tools en action learning. Coach jezelf om met meer focus en zelfvertrouwen obstakels te overwinnen, zoals:
- Focus. Breek een plank met je blote handen. Plank Challenge
- Vertrouwen. Laat jezelf van 1,5 meter hoogte vallen en vertrouw op je team om je op te vangen. Trust Fall
- Overwin twijfels. Breek een pijl met je keel. Pijl Challenge.
- Samen angst overwinnen. Buig met zijn tweeën een stalen stang van 10 mm. Bar Challenge.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zuid-Holland en de prachtige kust!

Deze provincie die een prachtige kust heeft kan in alle opzichten iets betekenen voor uw congres. De verschillende steden, de mooie kustlijn, de historische plekken en alle bezienswaardigheden. Zuid-Holland leeft en heeft zoveel te bieden dat u uw congres een enorme boost kunt geven. Wellicht zijn uw bezoekers tijdens een meerdaags evenement een middag vrij of kunnen ze in de avond geniet van 1 van de bijzondere mogelijkheden die de provincie te bieden heeft. Een optimale combinatie tussen uw congres of symposium en de prachtige steden die de provincie rijk is.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE ZUID-HOLLAND EN OMGEVING

De provincie Zuid-Holland heeft ontzetten veel te bieden. De verschillende steden die zich hier in de provincie bevinden zijn stuk voor stuk bijzonder op hun eigen manier. Wat te denken van het mooie Den Haag en het bijbehorende Scheveningen. Maar ook historisch Leiden, Delft en Gouda. Een andere in het buitenland bekende stad is natuurlijk Rotterdam. Deze enorme havenstad kenmerkt zich door de vele iconische gebouwen en bezienswaardigheden. De stad Rotterdam blijft innoveren en groeien en zal alleen maar steeds meer te bieden hebben. Ideaal om 1 van deze kenmerken te koppelen aan uw congres in Zuid-Holland. Bezoek de grachten van Leiden, geniet van het Delftse blauw. Neem een drankje dichtbij het oude stadhuis van Gouda of ontspan een middagje op Kijkduin. De provincie Zuid-Holland is een perfecte keuze voor uw congres. Wist u dat het openbaar vervoer ook optimaal is naar deze steden? Veelal hebben de grote steden allen een treinstation met een grote verbinding met Amsterdam of Eindhoven. En wellicht heeft u zelfs bezoekers met een directe vlucht op Rotterdam/Den Haag airport. We wensen u een geslaagd congres of symposium toe in de provincie Zuid-Holland.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.


Wateenlocatie.nl
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact