Congreslocatie Maastricht arrangementen

Zoek je naar een locatie om je volgende congres in te organiseren? Een congreslocatie in Maastricht is in dat geval de ideale keuze. Deze zuidelijke stad heeft een internationale aantrekkingskracht dankzij het unieke historische uiterlijk dat Maastricht heeft. Een symposium in Maastricht biedt dus aan al je gasten de mogelijkheid om even weg te gaan uit de alledaagse wereld, en een stap te zetten in deze sfeervolle binnenstad. Met invloeden uit Duitsland en België is deze stad ontzettend internationaal georiënteerd, wat aan zal spreken wanneer je gasten vanuit het buitenland verwacht. Maar ook Nederlandse bezoekers kunnen het buitenlandse gevoel van Maastricht zeker waarderen.

excl. BTW vanaf
€30 p.p.
Congreslocaties in Maastricht

Congreslocaties in Maastricht (€30 tot€75 p.p.)

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Maastricht, Kerkrade, Sittard, Geleen, Heerlen of omgeving? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf €30 p.p. excl.BTW
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€65 p.p.
Luxe congreslocaties Maastricht

Luxe congreslocaties Maastricht en omgeving

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie in het mooie Maastricht of omgeving. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf €65 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€30 p.p.
Inspirerende vergaderlocaties Maastricht

Inspirerende vergaderlocaties Maastricht bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Of dit nu in het centrum van Maastricht is of juist in de omgeving. Een inspirerende omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties in Maastricht of omgeving. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

 • Vanaf €30 incl. BTW p.p.
 • Vanaf 10 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Authentiek Maastricht

Het vinden van de juiste congreslocatie in Maastricht is niet moeilijk. De stad heeft namelijk ontzettend veel mooie panden te bieden waar verschillende evenementen in kunnen worden georganiseerd. De verschillende congreslocaties in Maastricht zijn divers, maar hebben allemaal de authentieke charme waarmee de hele stad is overspoeld. Dit betekent dat een symposium in Maastricht een perfecte plek is om nieuwe ideeën op te doen en inspirerende verhalen met je gasten uit te wisselen. Door de zuidelijke ligging van de stad en de historische aspecten die in de hele binnenstad te vinden zijn, kun je zorgen voor een prettige sfeer voor jezelf en al je gasten op het congres.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   
;