Congreslocatie Noord-Holland

ook voor een congrescentrum in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en omgeving

Congreslocatie Noord-Holland arrangementen

Bent u in Noord-Holland op zoek naar een congreslocatie? Een locatie die aansluit bij de wensen voor uw symposium of congres? We helpen u graag op weg bij het vinden van de juiste oplossing in de provincie Noord-Holland. In ons netwerk hebben wij namelijk diverse congreslocaties Noord-Holland beschikbaar voor uw congres of symposium. En aangezien de locatie zo enorm belangrijk is voor een geslaagd evenement is de zoektocht hiernaar enorm zorgvuldig. Laat ons u inspireren met ons congreslocatie aanbod in de provincie Noord-Holland. We wensen u alvast een geslaagd en vruchtbaar congres of symposium toe.

Kies nu eerst de regio van jouw voorkeur:

Congreslocaties in Noord-Holland

Congreslocaties in Noord-Holland

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem of 1 van de andere steden in Noord-Holland? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe congreslocaties Noord-Holland
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

Luxe congreslocaties Noord-Holland

Ook als het budget voor het congres of symposium hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie in de provincie Noord-Holland. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en overige steden in deze provincie. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Inspirerende vergaderlocaties Noord-Holland

Inspirerende vergaderlocaties Noord-Holland bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving in de provincie Noord-Holland kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en overige steden in Noord-Holland. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Noord-Holland dichtbij NS station

Congreslocatie Noord-Holland dichtbij NS station

Is het vanwege de bereikbaarheid voor alle deelnemende gasten van groot belang dat de congreslocatie zich op loopafstand bevindt van een NS station in Noord-Holland? Dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Noord-Holland dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie Noord-Holland dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie in Noord-Holland die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Noord-Holland
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Noord-Holland

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie in Noord-Holland te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Noord-Holland
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Noord-Holland

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Noord-Holland en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Noord-Holland een prachtige provincie!

De provincie Noord-Holland heeft werkelijk vele verschillende interessante steden waarin een congres een perfecte oplossing is. Met onze hoofdstad Amsterdam bijvoorbeeld heeft u een stad met internationale allure die wellicht passend is voor uw evenement. Of laat de kaasmarkt in Alkmaar een centrale rol in de vrije tijd van uw bezoekers zijn. Maar sowieso is dit een enorme boost voor de bereikbaarheid met alle verschillende mogelijkheden waaronder natuurlijk Schiphol Airport en de goede bereikbaarheid per trein vanuit de luchthaven. De provincie bruist en is klaar voor jullie symposium of congres in Noord-Holland.

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE IN PROVINCIE NOORD-HOLLAND

Gaat u binnenkort een congres en/of symposium organiseren in de provincie Noord-Holland? Deze provincie heeft voldoende te bieden en geeft enorm veel mogelijkheden. De hoofdstad van de provincie is ook de hoofdstad van ons land...Amsterdam! 1 van de grootste toeristen pleisters van Nederland. Met Schiphol airport is deze stad enorm goed te bereiken. Tel daarbij de prachtige grachten en alle andere elementen die de stad heeft te bieden en je hebt een prachtige keuze gemaakt. Zo ook voor je congres in Noord-Holland. Is het niet leuk dat je tijdens bijvoorbeeld een 2 daags symposium of congres je allerlei bezienswaardigheden kunt bezoeken? Naast Amsterdam is er ook het prachtige Alkmaar en Haarlem. Beide historische steden die zoveel klasse en/of elementen kunnen toevoegen aan uw symposium of congres. Laat uzelf inspireren door het mooie en zeer sfeervolle Haarlem met alle prachtige plekjes die de stad rijk is. Liever het historische Alkmaar? Bezoek dan ook zeer zeker eens even de kaasmarkt. Wist u dat hier zelfs soms nog demonstraties worden gehouden om te laten zien hoe het er vroeger aan toe ging? Vergeet u niet een stukje kaas mee te nemen als souvenir?  Waar uw keuze ook op gaat vallen, we wensen u alvast een enorm geslaagd en succesvol evenement.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact