Congreslocatie Almere

ook voor een congrescentrum in de omgeving van Almere

Congreslocatie Almere arrangementen

Een congres organiseren vraagt om een goede locatie, waar de ruimte is om al uw ideeën ten uitvoer te kunnen brengen. Maar waar uw gasten ook eenvoudig kunnen komen. Bereikbaarheid is dan ook van groot belang. En misschien bent u ook wel op zoek naar een plek waar overnacht kan worden. Zeker als uw congres meerdere dagen duurt. Congreslocaties Almere zijn dan een goede keuze. Almere is immers goed bereikbaar, zeker gezien vanuit Schiphol, maar biedt wel meer de rust van buiten. Een symposium in Almere is prima te combineren met ontspanning achteraf. En ook Almere biedt locaties waar u verzekerd bent van de juiste grootte zaal en de nodige voorzieningen. Een symposium valt of staat immers met de juiste presentatie.

Congreslocatie Almere dichtbij snelweg
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Congreslocatie Almere dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Almere of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Partycentrum The Lake in Almere: congreslocatie op 1 km van het centrum
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Partycentrum The Lake in Almere: congreslocatie op 1 km van het centrum

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 300 personen.

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Almere of omgeving? En dan eentje waar feesten en vergaderingen tot wel 300 personen kunnen worden gegeven.  En waar ook kan worden vergaderd? Dan zou het zomaar kunnen dat The Lake in Almere een goede keuze is voor jouw evenement. Bekijk hieronder de karakteristieken van deze congreslocatie in de omgeving van Almere.

Smiley face Gelegen in Almere op 1 km van het centrum

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 300 pers.

Smiley face Grootste ruimte: max. 300 pers. Kleinste: Max. 85 pers. 

Smiley face 2 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren is mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, congres of vergadering in Partycentrum The Lake in Almere, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Congres met feest na afloop in Almere
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Congres met feest na afloop in Almere

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Almere of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Almere en de centrale ligging

Almere: de nieuwste stad in de Flevopolder. Daardoor is het vrij centraal gelegen en biedt het zowel natuur als stad. Een congreslocatie in Almere is eigenlijk vrij makkelijk te vinden, want er is genoeg keuze. Je kunt kiezen voor een zaal in een hotel en zo uw symposium in Almere meerdere dagen laten duren. Heeft u gasten die van ver komen? Ook dan is een mogelijkheid om te kunnen overnachten ideaal. Wilt u uw gasten ook ontspanning bieden? Dan is het een prima idee om een congreslocatie in Almere te kiezen welke bij een natuurgebied is gelegen. Natuurlijk is het vooral van belang om te kiezen voor een locatie welke voldoende ruimte biedt voor het aantal deelnemers aan het symposium. 

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE ALMERE EN OMGEVING

Almere heeft een mooie omgeving en kan daardoor uw congres net een extra randje geven. Waarom zou u uw congres niet net wat extra's geven door ontspanning aan te bieden aan het water of misschien zelfs op het water. Misschien bent u wel op zoek naar een combinatie van een symposium met een diner 'tussen de koeien' of wilt u de bossen in? De Oostvaardersplassen liggen ook in de nabije omgeving. Bent u op zoek naar een congreslocatie in Almere of omgeving, dan zijn er dus eveneens bijzondere plekken te vinden buiten de stad. Wij helpen u graag verder op weg bij uw zoektocht naar juist die plek in of bij Almere waar u uw congres met een gerust hart kunt organiseren. Of u nu kiest voor groot en modern, zoals een centrum wat zich juist helemaal op congressen richt, een hotel met congreszalen of juist liever wat kleinschaliger te werk wilt gaan: hier kunt u rustig verder kijken wat voor u interessant is.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact