Congreslocatie Haarlem

ook voor een congrescentrum in Hoofddorp, Zandvoort, Heemstede, etc.

Congreslocatie Haarlem arrangementen

Op zoek naar een congreslocatie Haarlem? Wilt u een mooie plek waar u uw symposium in Haarlem volledig tot zijn recht kan laten komen? Waar de sprekers alle benodigdheden tot hun beschikking hebben om precies over te kunnen brengen wat ze willen? Haarlem biedt veel kansen om er een bijzonder congres te geven, maar dat maakt de zoektocht natuurlijk niet altijd makkelijker. Daarom vindt u hier een mooi overzicht met congreslocaties in Haarlem en omgeving. Of u nu graag een intieme zaal zoekt voor een klein aantal gasten of juist op zoek bent naar een grote, moderne faciliteit in of bij Haarlem. Want dat Haarlem bijzonder is mag duidelijk zijn.

Congreslocaties in Haarlem

Congreslocaties in Haarlem

Organiseer je binnenkort een congres, symposium of seminar in historisch Haarlem? En ben je op zoek naar een passende congreslocatie in Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Heemstede of omgeving? Dan raden we je van harte onze gratis service aan. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties in deze regio, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Luxe congreslocaties Haarlem
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

Luxe congreslocaties Haarlem en omgeving

Ook als het budget voor het congres hoger is dan €75 p.p. (zaal huur, lunch en gebruik van alle faciliteiten), kunnen we je heel goed verder op weg helpen bij je speurtocht naar de ideale congreslocatie in Haarlem of omgeving. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button. We hopen dat we je een goede stap in de juist richting helpen zetten.

Inspirerende vergaderlocaties Haarlem

Inspirerende vergaderlocaties Haarlem bij heide, bossen of op het water

Een effectieve vergadering vraagt om opperste concentratie van alle deelnemers. Zo ook in Haarlem of omgeving met alle bedrijvigheid. Het is daarom zo belangrijk om af en toe wat rust te pakken, het hoofd leeg te maken en zo ruimte te maken voor nieuwe inspiratie. Een inspirerende omgeving in Haarlem of omgeving kan daar een mooie bijdrage aan geven. Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties zijn diverse inspirerende vergaderlocaties aanwezig. Speciaal voor jou gaan we op zoek naar de 2 meest geschikte locaties. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide vergaderlocatie partners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatie huur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button. Een vruchtbare vergadering toegewenst!

Congreslocatie Haarlem dichtbij NS station

Congreslocatie Haarlem dichtbij NS station

Is het vanwege de bereikbaarheid voor alle deelnemende gasten van groot belang dat de congreslocatie zich op loopafstand bevindt van een NS station in Haarlem, Heemstede-Aerdenhout, Zandvoort aan Zee, Spaarnwoude etc.? Dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congreslocatie Haarlem dichtbij snelweg

Congreslocatie Haarlem dichtbij snelweg

Komen de gasten voornamelijk met de auto en dient de locatie vooral gemakkelijk toegankelijk te zijn van de snelweg?  Is naast de toegankelijkheid ook de parkeergelegenheid een belangrijke factor?  Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Haarlem of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service, ook niet via een hogere locatiehuur. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Congres met feest na afloop in Haarlem

Congres met feest na afloop in Haarlem

Het is een echte trend aan het worden. Het organiseren van een congres en deze afsluiten met een imposant feest in plaats van de gebruikelijke borrel. Het blijkt nog best lastig om een congreslocatie te vinden die zowel plaats biedt aan een serieus congres en ook de setting biedt voor een spetterend feest. Laat ons je daarom helpen bij deze lastige zoektocht. Ook dan willen we je graag helpen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij deze harde randvoorwaarde. Onze gratis service zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een inzicht krijgt in de beschikbaarheid van de best passende congreslocaties in Haarlem of omgeving.  Binnen ons omvangrijke netwerk van huislocaties gaan we voor jou op zoek naar de 2 meest geschikte congreslocaties, hierbij natuurlijk o.a. rekening houdend met het aantal deelnemers. Alleen indien er beschikbaarheid is op de door jou aangegeven datum, vragen wij onze beide congreslocatiepartners om je vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Haarlem
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Je eigen Foodtruckfestival bij je congres in Haarlem

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Je bent vast wel eens naar een Foodtruckfestival geweest. Er ging het afgelopen jaar geen weekend voorbij of je kon in meerdere steden in Nederland wel een Foodtruck festival bezoeken. Nu de grootste hype een beetje lijkt te gaan liggen, is het tijd om een stapje verder te gaan: organiseer gewoon je eigen foodtruck festival. Kies zelf de samenstelling van de foodtrucks, het aantal en kies passend entertainment. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt creëren voor je personeelsfeest, trouwfeest, familiefeest, buurfeest of ander evenement. Kies zelf een locatie of vraag hulp bij het vinden van een passende locatie. Lijkt je dit een leuke aanvulling op je evenement in Haarlem en ben je nieuwsgierig geraakt? Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Haarlem en de gunstige ligging

Haarlem, een mooie stad met een prachtig oud centrum. Gelegen vlakbij de kust en dicht in de buurt van Schiphol. Dit biedt een prachtige combinatie, zeker voor meerdaagse symposia. Uw internationale gasten zijn hier zo vanaf het vliegveld en kunnen naast het congres ontspannen in een prachtige stad of zelfs aan zee of proeven aan de echte Hollandse sfeer in de polders rondom Haarlem. Een congreslocatie in Haarlem kan werkelijk van alles zijn. Vergaderen in een trein, een zaal in een historisch pand of bijvoorbeeld een groot hotel met grote congreszalen. U kunt het zo gek niet bedenken of Haarlem heeft het! Kiest u voor de authentieke sfeer van de stad zelf of juist voor modern en groots? Natuurlijk hangt dit niet alleen af van uw persoonlijke voorkeur, maar ook van de grootte van uw congres. Wij helpen u graag met het maken van een keuze!

Congreslocatie arrangementen per stad

Congreslocaties Noord-Holland  
Congreslocatie Amsterdam: Congreslocaties Amsterdam
Congreslocatie Haarlem: Congreslocaties Haarlem
   
Congreslocaties Zuid-Holland  
Congreslocatie Den Haag: Congreslocaties Den Haag
Congreslocatie Rotterdam: Congreslocaties Rotterdam
Congreslocatie Leiden: Congreslocaties Leiden
   
Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Utrecht: Congreslocaties Utrecht
Congreslocatie Amersfoort: Congreslocaties Amersfoort
   
Congreslocaties Noord-Brabant  
Congreslocatie Eindhoven: Congreslocaties Eindhoven
Congreslocatie Tilburg: Congreslocaties Tilburg
Congreslocatie Breda: Congreslocaties Breda
   
Congreslocaties Flevoland  
Congreslocatie Almere: Congreslocaties Almere
   
Congreslocaties Limburg  
Congreslocatie Maastricht: Congreslocaties Maastricht
   
Congreslocaties Overijssel  
Congreslocatie Zwolle: Congreslocaties Zwolle
   
Congreslocaties Groningen  
Congreslocaties Groningen: Congreslocaties Groningen
   
Congreslocaties Gelderland  
Congreslocatie Arnhem: Congreslocaties Arnhem
Congreslocatie Nijmegen: Congreslocaties Nijmegen
Congreslocatie Apeldoorn: Congreslocaties Apeldoorn
   

Relevante zichtbaarheid?

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

   • geen tussenpersonen

    Alle aanbieders op deze site zijn rechtstreekse personen. U komt dus niet in contact met tussenpersonen.
   • boek direct bij de locatie

    U boekt direct bij de locatie zelf. Niet bij tussenpartijen dus snel en makkelijk.
   • divers aanbod in de markt

    We doen ons uiterste best voor een divers aanbod in de markt.

Je locatie op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

IMPRESSIE

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR


Vergaderlocatie bedrijven gingen je voor

CONGRESLOCATIE HAARLEM EN OMGEVING

De nabije omgeving van Haarlem biedt ook genoeg mogelijkheden. Verwacht u veel deelnemers vanuit het buitenland? Dan kan Hoofddorp een prima keuze zijn, dit ligt immers op een steenworp afstand van Schiphol. Maar ook een locatie aan het strand, bijvoorbeeld in Zandvoort, biedt leuke mogelijkheden. Tussen alle sprekers door een pauze aan zee biedt toch een extra uitdaging. Ook in Heemstede kunt u rondkijken voor een congreslocatie. Zo biedt Heemstede een mooie kans om in een slot een conferentie te houden! Liever de natuur in? Rondom Haarlem vindt u bossen, duinen en natuurlijk de Noord-Hollandse polders. Wilt u eerst eens rustig ideeën opdoen dan kunt u hier rustig rondkijken en zich oriënteren op de mogelijkheden die er voor een congreslocatie in Haarlem en omgeving zijn. U vindt hier diverse locaties voor uw symposium in Haarlem of voor een congres in de nabije omgeving van deze prachtige stad.

Wateenlocatie.nl

Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de locatie zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele plaatsen/samenwerking komen we graag met je in contact