Zaalverhuur Gouda

ook voor de regio Waddinxveen, Bodegraven, Woerden, Boskoop en omgeving

Zaalverhuur Gouda arrangementen

Wil je binnenkort de zaalverhuur Gouda opties inzichtelijk maken voor een onvergetelijk feest? Ben je binnenkort jarig, heb je de organisatie in handen voor een bedrijfsborrel of wil je een leuke plaats hebben voor een bespreking met een paar personen?  Bekijk dan onderstaand overzicht of bezoek vergaderlocatie Gouda. We helpen je met ons zaalverhuur Gouda of feestlocatie Gouda graag op weg bij het vinden van een ideale feestzaal in Gouda. De stad Gouda heeft zo ontzettend veel te bieden. Gouda is te vinden in de provincie Zuid-Holland en heeft meer dan 70.000 inwoners. Zoveel mensen, zoveel wensen en dus vraag naar zoveel feesten. Een feestzaal huren Gouda is dus geen uitgemaakte zaak omdat ieder zijn eigen smaak heeft. Wat voor setting is de meest ideale voor jou of het gezelschap? Ga je bijvoorbeeld trouwen en ben je op zoek naar een trouwlocatie Gouda? Kies je voor een bruin café, een moderne feestzaal of wellicht een andere optie. Gouda is een stad die ook onder de toeristen populair is. Met ongeveer 1,5 miljoen toeristen die de stad per jaar bezoeken is Gouda een leuke trekpleister. Gouda heeft nog steeds de kaasmarkt waar meer dan 70.000 mensen op af komen elk jaar. Maar ook kaarsen, stroopwafels, aardewerk en pijpen zijn een product met een stempel uit Gouda. Ga je deze elementen koppelen aan je zaalverhuur Gouda? Voordat het feest in de feestzaal Gouda losbarst koppel je het feest aan de bijzondere kenmerken van de stad Gouda. De stad ligt in het Groene Hart. Wil je voordat jullie losgaan nog de historische binnenstad bezoeken? Genieten van de bouwwerken en het grachtenstelsel? We helpen je graag op weg bij het vinden van een aanbod voor zaalverhuur Gouda. Alvast veel inspiratie toegewenst.

Zaalverhuur: BOOT10

Zorg voor een onvergetelijke dag met de partyboten van ‘’BOOT10’’. Wanneer je op zoek bent naar een uniek zaal in de buurt van Gouda, nodigt ‘’BOOT10’’ je graag eens uit op één van zijn partyschepen. ‘’BOOT10’’ beschrijf zichzelf als sfeervol en transparant; prachtig ingerichte zalen waar je geheid tot in de late uurtjes onbezorgd kan feesten. En onbezorgd feesten kan hier zeker, want ‘’BOOT10’’ streeft naar transparantie. Alle kosten zijn van te voren bekend, je komt dus niet voor verrassingen te staan! Ben jij al overtuigd van ‘’BOOT10’’ als de zaal van jouw keuze? Kom dan snel eens langs en wie weet staan jij en je gasten binnenkort aan boord van één van de schepen.

Van 10 tot 250 personen
Meerdere boten beschikbaar

Horeca De Mamoet

‘’Horeca de Mamoet’’ bevind zich in het multifunctionele en gelijknamige sportcentrum van Gouda. Doordat de zalen zich bevinden in een sportcentrum hangt er in ‘’Horeca de Mamoet’’ een sportieve en gezellige sfeer. Deze feestzaal beschikt over 4 zalen die geschikt zijn voor gezelschappen tussen de 10 en 130 personen. Graag een hapje en een drankje erbij? Ook hier kan ‘’Horeca de Mamoet’’ voor zorgen inclusief de opstelling van de tafels en stoelen, die geheel volgens eigen wens kunnen worden verzorgd.

- Capaciteit tot 130 personen
- 3 zalen: Presentatiezaal, Vergaderzaal en Multifunctionele zaal (combinaties ook mogelijk)
- Net buiten het gezellige centrum van Gouda
- Praktische en gezellige locatie

Adres van locatie
Sportcentrum De Mammoet
Calslaan 101
2804 RT Gouda
www.horecademammoet.nl
Neem telefonische contact op
0182 525 510

Zalencentrum De Brug

In de omgeving van Gouda ligt in het plaatsje Reewijk Zalencentrum De Brug. Deze perfecte locatie voor feesten is al meer dan 50 jaar een begrip in de omgeving. Met 4 zeer uitgebreide zalen zijn er zoveel mogelijkheden voor een mooi feest. Ook de aantallen personen die Zalencentrum De Brug kan huisvesten kan dus sterk verschillen. Het is maar net wat jullie wensen zijn. Ook de ligging van deze feestlocatie met zaalverhuur in Gouda en omgeving is perfect. Op 5 minuten rijden van de A12 en een bushalte nagenoeg voor de deur is de locatie perfect bereikbaar. Wil je dus een bijzonder feestje waarbij de gasten uitermate tevreden naar huis zullen gaan neem dan contact op met deze mooie feestzaal.

- 4 verschillende zalen met veel mogelijkheden
- 5 minuten van de A12
- Ervaren begeleiding
- Goed bereikbaar met OV (bus stopt nagenoeg voor de deur)

Adres van locatie
Zalencentrum De Brug
Dunantlaan 1
2811 CA Reeuwijk
www.zalencentrumdebrug.nl
Neem telefonische contact op
0182 39 2882

Partyboot arrangement omgeving Gouda

Wil je ook optimaal genieten van je feest tijdens een sfeervolle boottocht in de omgeving van Gouda? Doe dat dan op een van de stijlvolle boten van onze partyboot zaalverhuur Gouda aanbieder. Op een boot met een uitstekende geluidsinstallatie, voldoende ruimte om te dansen (en indien gewenst te eten), maak je een boottocht van 4 uur. Drankjes zijn gedurende de gehele tocht inbegrepen. Wil je gebruik maken van catering, of graag zelf BBQ-en aan boord, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Diverse opstapplaatsen zijn mogelijk (met goede parkeergelegenheid).

Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit partyboot zaalverhuur arrangement in de omgeving van Gouda, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze feestboot partner.

Voor dit partyboot feestlocatie arrangement (omgeving Gouda) geldt een minimum van 40 en maximum van 240 personen.

Adres van locatie
Boot10
Omgeving Gouda
www.boot10.nl
Neem telefonische contact op
06 361 577 65

Themafeest arrangementen in Gouda

Zoek je een stijlvol, ludiek of muzikaal Feestlocatie themafeest arrangement in Gouda? Compleet met entertainment, feestlocatie en catering? Kijk dan eens op onze themafeest pagina. Van 1001 mysteries themafeest tot Fiesta del Italia, van 80’s themafeest in Gouda tot Disco Dance Fever, van Vout themafeest in Gouda tot Maffia themafeest.

Meer informatie vind je op de Onemotion site. Ga direct door naar themafeest (ook voor in Gouda).

Bedrijfsuitje tot personeelsfeest in Gouda

Onemotion is de grootste feest- en inspiratiesite van Nederland. Zo krijgen we meer dan 30.000 feestaanvragen per jaar. Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje of personeelsfeest in de omgeving van Gouda? Dan hebben we een aantal leuke bedrijfsuitjes en themafeesten in Gouda en omgeving voor je op een rijtje gezet. Van cocktail workshop tot themafeest, van golfclinic tot entertainment voor je feest, we helpen je graag verder.

Meer informatie vind je op de Onemotion site. Ga direct door naar bedrijfsuitje Gouda (ook voor in Gouda) .

Groepsuitje tot vrijgezellenfeest in Gouda

Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest of groepsuitje in Gouda? Dan hebben wij een uitgebreid aanbod van leuke en scherp geprijsde workshops en uitjes voor je. Van powerboat varen tot paaldansen, Onemotion is niet voor niets de grootste feest- en inspiratiesite van Nederland. Meer informatie vind je op de Onemotion site. Ga direct door naar Vrijgezellenfeest Gouda (ook voor in Gouda).

Overige zaalverhuur arrangementen per stad

Noord-Holland
Zaalverhuur Alkmaar: Zaalverhuur Alkmaar
Zaalverhuur Amsterdam: Zaalverhuur Amsterdam
Zaalverhuur Haarlem: Zaalverhuur Haarlem
   
Zuid-Holland
Zaalverhuur Den Haag: Zaalverhuur Den Haag
Zaalverhuur Rotterdam: Zaalverhuur Rotterdam
Zaalverhuur Dordrecht: Zaalverhuur Dordrecht
Zaalverhuur Delft: Zaalverhuur Delft
Zaalverhuur Leiden: Zaalverhuur Leiden
Zaalverhuur Gouda: Zaalverhuur Gouda
Zaalverhuur Scheveningen Zaalverhuur Scheveningen
   
Utrecht
Zaalverhuur Utrecht: Zaalverhuur Utrecht
Zaalverhuur Amersfoort: Zaalverhuur Amersfoort
   
Noord-Brabant
Zaalverhuur Eindhoven: Zaalverhuur Eindhoven
Zaalverhuur Tilburg: Zaalverhuur Tilburg
Zaalverhuur Den Bosch: Zaalverhuur Den Bosch
Zaalverhuur Breda: Zaalverhuur Breda
   
Flevoland
Zaalverhuur Almere: Zaalverhuur Almere
   
Limburg
Zaalverhuur Maastricht: Zaalverhuur Maastricht
   
Groningen
Zaalverhuur Groningen: Zaalverhuur Groningen
   
Overijssel
Zaalverhuur Zwolle: Zaalverhuur Zwolle
   
Gelderland
Zaalverhuur Arnhem: Zaalverhuur Arnhem
Zaalverhuur Nijmegen: Zaalverhuur Nijmegen
Zaalverhuur Apeldoorn: Zaalverhuur Apeldoorn