Zaalverhuur Almere

In het midden van Nederland is de prachtige provincie Flevoland te vinden. Dit is de jongste provincie van de twaalf provincies die Nederland heeft. In deze provincie kun je ook de stad en gemeente Almere vinden. Deze flinke gemeente met meer dan 190.000 inwoners is door zijn enorme inwoners groei Lelystad (de hoofdstad van de provincie Flevoland) voorbij gegaan en mede daardoor 1 van de 10 grootste gemeenten van Nederland op dit moment (wat de vraag naar zaalverhuur in Almere ook enorm heeft laten toenemen). Je mag dan ook wel benoemen dat Almere nog steeds een van de snelst groeiende steden van Nederland is. Wanneer we inzoemen op deze inwoners is 30 procent onder de 20 jaar en is rond de 20 procent van de inwoners ook echt in Almere geboren. Een mooi toekomst perspectief. Heb je binnenkort een feestje op het programma staan in Almere en wil je graag een feestzaal huren Almere? Een klein en/of gezellig knus zaaltje zodat je met een besloten gezelschap je verjaardag kan vieren? Of misschien neem je afscheid van je bedrijf en wil je graag daar met een groep collega’s stilstaan. Ook een kleine vergadering kan ideaal bij het feestzaal huren Almere. We wensen je alvast veel plezier met een feestzaal huren Almere.

 

Zaalverhuur Almere: Partycentrum The Lake

Zaal- en Partycentrum The Lake in Almere heeft de beschikking over 2 zalen in hartje Almere. De zalen hebben een capaciteit van respectievelijk 100 en 300 personen. Daarnaast beschikt Partycentrum The Lake over een eigen parkeerterrein voor de bezoekers. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Partycentrum The Lake in Almere. Klik dan op onderstaande meer informatie button waarmee u direct naar de website gaat.

Kenmerken:

- 2 zalen met capaciteit van 100 en 300 pers
- eigen parkeerterrein
- hartje Almere

Adres van locatie
The Lake
W. Dreesweg 10
1314 VB Almere
http://www.thelake.nl
Neem telefonische contact op
0365333440

Zaalverhuur: Zeilcharters in Almere

Wil je binnenkort op een werkelijk unieke locatie een bedrijfsborrel, verjaardag of ander besloten evenement organiseren? Dan is deze feestzaal wel heel erg bijzonder. Je stapt aan boord van deze prachtige zeilcharter en gaat het water op. Lekker dobberend genieten van jullie feestje. Of lekker met de benen over de railing met een lekker zonnetje op het gezicht terwijl je een rondje vaart. Dit feestje zal je nog lang heugen.

Kenmerken:
- Diverse zalen met capaciteit tot wel 1000 personen

Adres van locatie
Zeilcharters
Haringburgwal
Monnickendam
http://www.zeilcharters.nl
Neem telefonische contact op
0651610740

Partycentrum Spotlight in Almere

Zaal- en Partycentrum Spotlight in Almere heeft de beschikking over 4 zalen. De 4 zalen zijn de herenkamer (tot 16 pers.), de Opkamer (tot 50 pers.), de Kathedraal (tot 120 pers.) en de Muziekzaal (tot 250 pers.). Wil je meer weten over de mogelijkheden van Partycentrum Spotlight in Almere. Klik dan op onderstaande meer informatie button waarmee u direct naar de website gaat.

Kenmerken:

- 4 zalen met capaciteit van 16, 50, 120 en 250 pers.

Adres van locatie
Partycentrum The Spotlight Almere
Amsterdamweg 1
1324 RL Almere
www.spotlight.nl
Neem telefonische contact op
036 534 2642

Themafeest arrangementen in Almere

Zoek je een stijlvol, ludiek of muzikaal feestlocatie themafeest arrangement in Almere? Compleet met entertainment, feestlocatie en catering? Kijk dan eens op onze themafeest pagina. Van 1001 mysteries themafeest tot Fiesta del Italia, van 80’s themafeest in Almere tot Disco Dance Fever, van Vout themafeest in Almere tot Maffia themafeest. Meer informatie vind je op de Onemotion site. Ga direct door naar themafeest (ook voor in Almere).

Bedrijfsuitje tot personeelsfeest in Almere

Onemotion is de grootste feest- en inspiratiesite van Nederland. Zo krijgen we meer dan 30.000 feestaanvragen per jaar. Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje of personeelsfeest in de omgeving van Almere? Dan hebben we een aantal leuke bedrijfsuitjes en themafeesten in Almere en omgeving voor je op een rijtje gezet. Van cocktail workshop tot themafeest, van golfclinic tot entertainment voor je feest, we helpen je graag verder. Meer informatie vind je op de Onemotion site. Ga direct door naar bedrijfsuitje Almere (ook voor in Almere) .

Groepsuitje tot vrijgezellenfeest in Almere

Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest of groepsuitje in Almere? Dan hebben wij een uitgebreid aanbod van leuke en scherp geprijsde workshops en uitjes voor je. Van powerboat varen tot paaldansen, Onemotion is niet voor niets de grootste feest- en inspiratiesite van Nederland. Meer informatie vind je op de Onemotion site. Ga direct door naar Vrijgezellenfeest Almere.