Feestlocaties Rotterdam

ook voor de regio Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en omgeving

Feestlocatie Rotterdam arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Rotterdam? Deze grote stad met meer dan 600.000 inwoners heeft zo ontzettend veel te bieden. Maar wat voorop staat is natuurlijk de reden waarom jullie op zoek zijn naar een feestlocatie Rotterdam. Misschien heb je een bruiloft, wil je een verjaardag of afscheid van een belangrijke college eens goed vieren. Of staat er een groot personeelsfeest op het programma? Met ons feestlocatie Rotterdam aanbod helpen we je graag op weg bij het vinden van een geschikte locatie die op alle manieren kan aansluiten bij de wensen die jullie hebben. Of het nu gaat om een vergaderlocatie Rotterdam, zaalverhuur Rotterdam of een trouwlocatie Rotterdam, wateenlocatie.nl helpt je graag op weg. Ook voor themafeest Rotterdam opties helpen we je graag op weg. Het organiseren van een dergelijk groot feest is geen makkie. Er komt zoveel te kijken met alle wensen van je bezoekers. Maar soms is het ook goed om gewoon een duidelijke lijn te trekken en puur naar je eigen wensen te kijken. Een feestlocatie Rotterdam kan hier een goede aanvulling op zijn. We wensen je veel succes bij het organiseren van een feest in Rotterdam en hopen dan ons aanbod feestlocaties Rotterdam jullie veel inspiratie zal geven.

 

Betaalbaar feestlocatie arrangement Rotterdam (€30-€60 p.p.)

Ben je op zoek naar een leuke maar vooral ook betaalbare feestlocatie in de regio Rotterdam, Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €30 en de €60 p.p.?  Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Rotterdam? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

LET OP: Is het budget lager dan €30,- p.p. klik dan hier

Vanaf minimaal 30 deelnemers
Vanaf €30 p.p. excl. BTW
Eigen drank niet mogelijk!

Luxe feestlocatie arrangement Rotterdam (€60-€100 p.p.)

Ben je op zoek naar een exclusievere feestlocatie in de regio Rotterdam, Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) ergens tussen de €60 en de €100 p.p.?  Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Rotterdam? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

LET OP: Is het budget lager dan €60,- p.p. dan verwijzen we je graag door naar het betaalbare feestlocatie arrangement hierboven.

Vanaf minimaal 30 deelnemers
Vanaf €60 p.p. excl. BTW

Zeer luxueuze feestlocatie arrangement Rotterdam (meer dan €100 p.p.)

Ben je op zoek naar een zeer luxueze feestlocatie in de regio Rotterdam, Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam etc.? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatiehuur, drankjes, eten) meer dan €100 p.p.?  Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Rotterdam? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 2 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

LET OP: Is het budget lager dan €100,- p.p. dan verwijzen we je graag door naar de andere feestlocatie arrangementen hierboven.

Vanaf minimaal 30 deelnemers
Vanaf €100 p.p. excl. BTW

Budget feestlocatie arrangement Rotterdam (€15-€30 p.p.)

Ben je op zoek naar een zeer betaalbare feestlocatie in de omgeving van Rotterdam? Bedraagt het totale budget voor jullie feest (locatie huur, drankjes, eten) ergens tussen de €15 en de €30 p.p.?  Wil je weten welke feestlocaties nog altijd beschikbaar zijn? En ook welke feestlocaties het beste aansluiten bij jouw wensenpakket in regio Rotterdam? Laat ons je dan gratis en vrijblijvend helpen. We zullen de beste 3 passende en nog altijd beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk vragen om je vrijblijvend te voorzien van alle informatie. Je betaalt overigens niets voor deze service en het is ook niet zo dat deze feestlocaties duurder zijn dan via direct contact. Ben je benieuwd geworden? Vraag dan meer informatie aan door op onderstaande link te klikken.

LET OP: Is het budget lager dan €15,- p.p. dan kunnen we je helaas niet verder helpen. Het is bij dit arrangement niet mogelijk om eigen drankjes mee te nemen.

Vanaf minimaal 30 deelnemers
Budget vanaf €15 p.p.

Wist je dit over Rotterdam?

Rotterdam heeft met zoals eerder genoemd meer dan 600.000 inwoners een flink aantal feesten per jaar te verwerken. Ondanks dat we geen keiharde cijfers hebben is dit een aanname die we wel mogen maken. En elk feest heeft natuurlijk zijn eigen reden en zijn eigen eigenschappen. Misschien heb je bijvoorbeeld iets met de voetbalclub Feyenoord? En wil je dit koppelen. Of doet voetbal je niks maar wil je wel graag iets doen met een bekende trekpleister als bijvoorbeeld de Euromast, de Erasmusbrug of de haven. Rotterdam is een stad die bruist en zoveel verschillende mogelijkheden geeft.

Gratis je feestlocatie op deze pagina?

Heb je de ideale locatie voor een activiteit in deze regio, maar staat je feestlocatie nog niet op onze site? En wil je dat dit juist wel gebeurt? Heb je feestzalen, trouwzalen of vergaderruimtes beschikbaar? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het volgende feest op jouw locatie plaatsvindt. Wij komen graag met je in contact.

Geen advertentiekosten
Lange termijn samenwerking

Moorddiner als invulling van een themafeest Rotterdam

Er is een moord gepleegd. Maar wie was de dader? Tijdens dit moorddiner wat voorafgaand of tijdens je themafeest gehouden kan worden ga jij terwijl je geniet van een 3-gangen diner op zoek naar de dader. Wees scherp en let goed op wat er om je heen gebeurd. Zijn jullie met een groep tot 80 personen of juist met meer? In alle gevallen heeft de kwalitatieve organisator een passende oplossing zodat dit moorddiner een onvergetelijke ervaring zal worden. Wil je meer weten, vraag dan informatie aan via het onderstaande informatieformulier.

Vanaf 10 deelnemers
Vanaf €57 p.p. excl. BTW

Latijns-Amerikaans themafeest Rotterdam

Ben je op zoek naar een bijzonder personeelsfeest vanaf 40 tot wel meer dan 250 mensen in Rotterdam of omgeving? We helpen je graag op weg met een dosis inspiratie voor een onvergetelijk feest met een bijzonder thema. Want dat is het Latijns-Amerikaanse thema wel. Je zult misschien wel direct denken aan zomer, carnaval, vakantie en alle andere elementen die bij dit thema horen. Tijdens dit feest hebben de gasten na een salsa workshop de heupen goed losgemaakt en is het tijd om dit te gebruiken bij het shaken van overheerlijke cocktails. Na afloop zal de Latijns-Amerikaans DJ dit themafeest helemaal compleet maken met Latijns-Amerikaanse klanken en zal de feestvreugde naar mooie hoogtes stijgen. Wil je meer informatie ontvangen over dit themafeest in Rotterdam of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vanaf 40 deelnemers
Vanaf €65 p.p. excl. BTW

Themafeest arrangementen in Rotterdam

Themafeesten in Rotterdam en omgeving zijn er in alle soorten en maten. En iedereen is op zoek naar iets bijzonders wat aansluit bij je wensen. In elke stad (dus ook in Rotterdam) hebben we een divers pallet aan leuke themafeesten. Van Caribische tot Hollandse avond, van Disco Fever tot Apres-ski feest, van gemaskerd bal tot 80's of 90's party tot Moulin Rouge themafeest, onze themafeest partner in de regio Rotterdam, Spijkenisse, Schiedam, Ridderkerk, Capelle en omgeving, helpt je graag verder. De verschillende themafeesten hebben vaak opties inclusief eten, drankjes, locatie, DJ en uiteraard het decor. Wellicht heb je zelf nog wensen die centraal moeten staan tijdens dit themafeest. Wil je meer weten over deze themafeesten in Rotterdam of omgeving? Vraag dan meer informatie via onderstaande informatieformulier.

Van 20 tot 900 personen
Diverse prijsklassen

Heerlijk Holland themafeest Rotterdam met 3-gangen diner

Als Nederlander ben je vaak trots op ons kleine landje dat het toch goed doet in de wereld. Niet vreemd dat het Holland themafeest het dan ook goed doet bij de verschillende feesten. Bij dit Nederlandse themafeest genieten jij en je vrienden/familie/collega’s of kennissen van een leuke ontvangst inclusief hapje en drankje. Nadat jullie een beetje gewend zijn aan de sfeer van de dag barst er een leuke Hollandse Quiz los onder begeleiding van een motiverende quizmaster. Hebben jullie de winst binnen gehaald? Schuif dan hongerig aan een lekker 3-gangen diner om alles nog eens na te bespreken. Hebben we je aandacht gewonnen voor dit themafeest? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaand contactformulier.

Vanaf 30 deelnemers
Vanaf €47 p.p. excl. BTW

Casino themafeest Rotterdam of omgeving

Hou jij er van om soms een gokje te wagen? Of juist niet omdat je geen geld wilt kwijtraken? In beide gevallen heeft dit casino themafeest een mooie uitkomst. In Rotterdam of omgeving zullen jij en de overige gasten in stijl worden ontvangen. Een korte instructie volgt en je kunt losgaan in de wereld van het casino. Ben jij dol op roulette? Of misschien toch liever blackjack? Hou je het liever bij een dansje op de dansvloer met een hapje en een drankje? Het kan allemaal tijdens het casino themafeest in Rotterdam of omgeving. Wil je meer weten over dit bedrijfsfeest in Rotterdam of omgeving? Dan nodigen we je graag uit om onderstaande informatieformulier in te vullen, zodat we je snel van de gevraagde informatie kunnen voorzien.

Vanaf 25 deelnemers
Vanaf €52,50 p.p.

Bedrijfsuitje tot personeelsfeest in Rotterdam

Ga je binnenkort met je collega’s op stap en ben je op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje of personeelsfeest in Rotterdam of omgeving? We helpen je graag op weg. Onze organisatie (Onemotion) is namelijk de grootste feest- en inspiratiesite van Nederland. Met meer dan 30.000 feestaanvragen per jaar zijn al veel mensen je voor geweest. Heb jij binnenkort een bedrijfsuitjes of personeelsfeest in Rotterdam of omgeving op het programma staan? We helpen je graag op weg met een goede dosis inspiratie. Of je nu wilt cocktail shaken, salsa dansen of, juist een compleet themafeest wilt. Een golfclinic of juist een heerlijk diner met een spelelement. Er zijn zoveel verschillende opties. Ga snel naar de Onemotion site door op onderstaande knop te klikken en vraag direct vrijblijvend meer informatie aan voor het desbetreffende bedrijfsuitje of personeelsfeest. We wensen je bij voorbaat al veel plezier toe.

Divers aanbod
Van €15,- tot €150,- p.p.

Groepsuitje tot vrijgezellenfeest in Rotterdam

Op korte termijn een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam op het programma staan? We helpen je graag op weg met een dosis inspiratie aan leuke en scherp geprijsde workshops en uitjes. Of je nu wilt paaldansen, cocktail shaken of los wilt gaan tijdens een compleet feest. Klik op onderstaande knop en ga direct door naar het aanbod van verschillende uitjes. Laat vervolgens vrijblijvend je gegevens achter en krijg meer informatie. We wensen je bij voorbaat al enorm veel plezier toe en een onvergetelijk groepsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam of omgeving.

Divers aanbod aan uitjes
Van €15,- tot €75,- p.p.

Feestlocatie Rotterdam: Stadion De Kuip

Een bijzonder feest verdient een bijzondere locatie. Heb je voor Rotterdam gekozen? Dan is Stadion Feijenoord, ook wel bekend als de Kuip, een erg aansprekende locatie voor een feest als nooit tevoren. In het stadion waar al veel triomfen zijn gevierd kun jij met je gezelschap ook uit je dak gaan. Van de diverse zalen in het stadion tot zelfs het veld, in De Kuip kan (bijna)  alles. Heeft de Kuip op jou een magische werking? Ga dan voor een feest in Stadion Feijenoord in Rotterdam. Als je op de link klikt kun je meer informatie vinden.

Van 18 tot 2500 personen
Meerdere zalen beschikbaar
Plaats: Rotterdam

Trendy Feestlocatie Rotterdam: Maasilo

Misschien ben jij al een paar keer langs deze grandioze locatie gefietst? Vroeg jij je dan ook af wat zich daarbinnen afspeelde? Deze 100 jaar oude graansilo blijkt een geweldige feestlocatie in Rotterdam te zijn! Op de bovenste verdieping kijk jij uit over de prachtige haven en de verlichtte stad bij zonsondergang. In totaal beschikt deze locatie over zes verschillende zalen met een industriële maar ook wel trendy uitstraling. Geweldig om hier eens je feest te mogen geven! Wij worden er helemaal enthousiast van, jij ook? Kijk snel verder voor meer informatie.

Beschikbare zalen

Onderstaand een overzicht van de verschillende zalen die beschikbaar zijn op deze locatie.

Naam van de zaal# personen zittend# personen staand
Grote zaal 450 2400
Kleine zaal 250 1500
Midden zaal 200 600
Presentatiezaal 10e 300 900
Zij-arm 1 180 300
Zij-arm 2 125 250
Industrieel & Trendy
Ruimte voor maximaal 2400 personen
Eigen catering of drank in overleg
Gratis parkeergelegenheden in de omgeving
Goed bereikbaar per ov
Plaats: Rotterdam

Feestlocatie Rotterdam: Cruise Terminal

Bij een feest in Rotterdam, denk je al snel aan een feest aan het water. Op de Cruise Terminal wordt jouw gelegenheid nog net iets specialer dan dat het al is! Kijk uit over de maas terwijl je met je collega’s proost op een succesvol jaar of een behaalde winst. Heb je een jubileum? Dan is deze plek ook zeer geschikt. Iedereen zal nog napraten over die perfecte dag bij Cruise Terminal in Rotterdam. Wil jij dat ook? Klik dan snel verder voor meer informatie!

Beschikbare zalen

Onderstaand een overzicht van de verschillende zalen die beschikbaar zijn op deze locatie.

Details Cruise Terminal beschikt over diverse zalen, waaronder Club Rotterdam. Deze zaal is geschikt voor vele soorten feesten vanaf 5 tot 500 personen.
Sfeervol
Ruimte voor maximaal 2500 personen
Geen eigen catering of drank
Parkeergarages in de omgeving
Goed bereikbaar per openbaar vervoer
Plaats: Rotterdam

Stijlvolle varende feestlocatie in Rotterdam: Pure-liner

Bootje varen, theetje drinken wordt naar een geheel nieuw niveau getild met Pure-liner. De thee wordt een glas champagne en dat bootje kun je gerust een schip noemen. Wens jij voor jouw gelegenheid een volledig verzorgd feest en wil je daarbij de catering, inrichting, decoratie en entertainment lekker uit handen geven? Pure-liner in Rotterdam doet dat graag voor je. Ondertussen hoef jij je alleen druk te maken over hoeveel champagne je wil drinken en welk hapje je uitkiest uit het assortiment. Kun je niet wachten tot het volgende feest? Vraag dan nu alvast informatie aan via de onderstaande button!

Beschikbare zalen

Onderstaand een overzicht van de verschillende zalen die beschikbaar zijn op deze locatie.

Details

Pure-liner beschikt over twee prachtige schepen die zowel los van elkaar als samen te boeken zijn. Het schip wordt volledig naar jouw wens ingedeeld. Wanneer de schepen gekoppeld zijn is er ruimte voor wel 1200 personen. Alle mogelijke faciliteiten zijn aanwezig op beide schepen.


Stijlvol & Zakelijk
Ruimte voor maximaal 600 personen
Geen eigen catering of drank
Parkeermogelijkheden zijn afhankelijk van de opstapplaats
Goed bereikbaar per ov
Plaats: Rotterdam

Unieke Feestlocatie Rotterdam: Drijvend Paviljoen

Geloof jij in sprookjes? Nadat je een feest bijgewoond hebt op de locatie Drijvend Paviljoen in Rotterdam wel! Je bevindt je in een grote glazen koepel met adembenemend uitzicht over Rotterdam. Een feest onder een sterrenhemel of onder een knusse regenbui? Lekker in het zonnetje op het terras is trouwens ook een goede optie. Deze prachtige locatie is te vinden in het hartje van Rotterdam en is goed te bereiken met zowel de auto (parkeren kan in het Q-park) als met het openbaar vervoer. Een mooiere locatie vind je haast niet! Klik snel door voor meer informatie.

Beschikbare zalen

Onderstaand een overzicht van de verschillende zalen die beschikbaar zijn op deze locatie.

Naam van de zaal# personen zittend# personen staand
Auditorium - 200
Foyer 250 350
Terras 175 175
Uniek & Warm
Ruimte voor maximaal 400 personen
Geen eigen catering of drank
Parkeergarages in de omgeving
Goed bereikbaar per openbaar vervoer
Plaats: Rotterdam

Moderne feestlocatie Rotterdam: MY KECH

Gefeliciteerd met jouw: verjaardag, jubileum, diploma, zakelijke succes of nieuwe stap in het leven! Tijd voor een feestje! Neem jij zelf de taart mee? Bij deze locatie is het namelijk mogelijk om zelf je catering te regelen. Schrik niet, het hoeft niet namelijk! MY KECH neemt ook graag deze zorg uit handen. Er zijn genoeg faciliteiten aanwezig om jouw viermoment tot een succes te maken. Parkeermogelijkheden zijn er genoeg op de locatie in Rotterdam, en met het ov komen is ook een goede optie. Kijk snel op de website van MY KECH (zie button) voor meer informatie.

Beschikbare zalen

Onderstaand een overzicht van de verschillende zalen die beschikbaar zijn op deze locatie.

Naam van de zaal# personen zittend# personen staand
MY KECH 250 500
Modern & Stijlvol
Ruimte voor maximaal 500 personen
Eigen catering of drank in overleg
Gratis parkeren
Goed bereikbaar per openbaar vervoer
Plaats: Rotterdam

Stijlvolle feestlocatie Rotterdam: Hal 4.1

Zoeken jullie een perfecte plek om samen te proosten op de afgelopen werkperiode? Of is het weer tijd voor een goed feestje om de werksfeer op peil te houden? Hal 4.1 in Rotterdam is dan de perfecte locatie voor jullie! Hal 4.1 staat bekend om de zakelijke en moderne aanpak van diverse evenementen en bijeenkomsten. Het personeel is uiterst professioneel en gaat graag om de tafel met jullie voor het beste resultaat. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook het openbaar vervoer is een goede optie. Alle mogelijke (luxe) voorzieningen zijn aanwezig om de perfecte borrel of bijeenkomst te organiseren. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Beschikbare zalen

Onderstaand een overzicht van de verschillende zalen die beschikbaar zijn op deze locatie.

Naam van de zaal# personen zittend# personen staand
Club Empire 250 750
Stijlvol & Modern
Ruimte voor maximaal 750 personen
Geen eigen catering of drank
Parkeren op vijf minuten loopafstand
Goed bereikbaar per openbaar vervoe
Plaats: Rotterdam

Authentieke Feestlocatie in Rotterdam: The Hospitality Club

Zoek jij een inspirerende locatie? Een plek om nieuwe herinneringen te maken? Een plek om samen met het gezelschap te genieten van een warme en moderne sfeer op een locatie voor mogelijkheden? The Hospitality Club in Rotterdam is dé aangewezen plek voor jou om een feest/borrel/evenement te organiseren. In de omgeving van deze schitterende locatie vind je de mogelijkheden om de auto te parkeren. Ook het openbaarvervoer zit nabij! Heb jij hele specifieke wensen? The Hospitality Club is de aangewezen locatie om die wensen mee te bespreken. Kijk snel voor meer informatie op de website van deze locatie.

Beschikbare zalen

Onderstaand een overzicht van de verschillende zalen die beschikbaar zijn op deze locatie.

Naam van de zaal# personen zittend# personen staand
Pakhuis 1 t/m 3 120 400
Benedenstraat WHT 200 2000
Authentiek & Klassiek
Ruimte voor maximaal 2000 personen
Geen eigen catering of drank
Parkeergarages in de omgeving
Goed bereikbaar per openbaar vervoer
Plaats: Rotterdam

Artistieke en unieke feestlocatie in Rotterdam: Partycentrum het Boegbeeld

Partycentrum het Boegbeeld is een locatie die alle dagelijkse elementen om weet te toveren tot een feestje. Een hapje eten, wordt een smaakbeleving en een drankje doen wordt een geweldige avond met je vrienden/familie of collega’s! Deze unieke locatie in Rotterdam combineert het echte de nautische sferen met een meest uiteenlopende feesten. Graag gaat Partycentrum het Boegbeeld in Rotterdam, samen met jou aan tafel om alle mogelijkheden te bespreken. Verkrijg meer informatie door op de button hieronder te klikken. Wij zien jou snel!

Beschikbare zalen

Onderstaand een overzicht van de verschillende zalen die beschikbaar zijn op deze locatie.

Naam van de zaal# personen zittend# personen staand
De Brink 250 300
Nautisch
Ruimte voor maximaal 300 personen
Geen eigen catering of drank
Parkeerruimte in de omgeving aanwezig
Goed bereikbaar per openbaar vervoer
Plaats: Rotterdam

Feestlocatie aan de Maas in Rotterdam: Eau Lounge

Geniet jij ook altijd van het water om je heen? Van het prachtige uitzicht bij zonsondergang? Van het klotsende water als het hard waait? Eau Lounge is gelegen aan de Maas in Rotterdam. Deze locatie biedt alle voordelen van een mooi plekje aan het water, zonder natte voeten te krijgen. Eau Lounge is een locatie met een waanzinnig uitzicht zowel binnen als buiten op locatie, een open terras (die ook gesloten kan worden bij slecht weer) en de juiste faciliteiten voor een spectaculair feest. Er zijn twee parkeergarages op loopafstand te vinden en ook het openbaar vervoer is nabij. Ben jij al enthousiast geworden? Klik dan snel door naar de website!

Beschikbare zalen

Onderstaand een overzicht van de verschillende zalen die beschikbaar zijn op deze locatie.

Naam van de zaal# personen zittend# personen staand
Binnenruimte 120 250
Hip & Knus
Ruimte voor maximaal 250 personen
Eigen catering of drank in overleg
Parkeergarages in de omgeving
Goed bereikbaar per ov
Plaats: Rotterdam

Gastronomische feestlocatie in Rotterdam: Plein 70

Een gastronomisch plek vol mogelijkheden en gezelligheid. Zo is Plein 70 ook wel te omschrijven. Zoek jij een plek waar je lekker met je eigen gezelschap samen kunt komen? Zonder al te veel gedoe? Wil je graag alles uit handen kunnen geven en kunnen overleggen wat je wensen zijn voor het ultieme feest? Dat komt bij Plein 70 helemaal goed. Zij nemen echt de tijd om naar je te luisteren en om zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen. Meer informatie kun je vinden als je op de button hieronder klikt.

Beschikbare zalen

Onderstaand een overzicht van de verschillende zalen die beschikbaar zijn op deze locatie.

Naam van de zaal# personen zittend# personen staand
Club Empire 250 750
Gastronomisch
Ruimte voor maximaal 750 personen
Geen eigen catering of drank
Parkeren op vijf minuten loopafstand
Goed bereikbaar per openbaar vervoer
Plaats: Rotterdam

Overige feestlocatie arrangementen per stad

Feestlocaties Noord-Holland
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Feestlocaties Zuid-Holland
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Feestlocaties Noord-Brabant
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
Feestlocatie Roosendaal: Feestlocaties Roosendaal
   
Feestlocaties Flevoland
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Lelystad: Feestlocaties Lelystad
   
Feestlocaties Limburg
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
   
Feestlocaties Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Feestlocaties Overijssel
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
Feestlocatie Enschede: Feestlocaties Enschede
   
Feestlocaties Gelderland
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn
   
Feestlocaties Drenthe
   
Feestlocaties Zeeland