Feestlocaties Rotterdam

ook voor de regio Spijkenisse, Ridderkerk, Schiedam en omgeving

Feestlocatie Rotterdam arrangementen

Ben je op zoek naar een feestlocatie Rotterdam? Deze grote stad met meer dan 600.000 inwoners heeft zo ontzettend veel te bieden. Maar wat voorop staat is natuurlijk de reden waarom jullie op zoek zijn naar een feestlocatie Rotterdam. Misschien heb je een bruiloft, wil je een verjaardag of afscheid van een belangrijke college eens goed vieren. Of staat er een groot personeelsfeest op het programma? Met ons feestlocatie Rotterdam aanbod helpen we je graag op weg bij het vinden van een geschikte locatie die op alle manieren kan aansluiten bij de wensen die jullie hebben. Het organiseren van een dergelijk groot feest is geen makkie. Er komt zoveel te kijken met alle wensen van je bezoekers. Maar soms is het ook goed om gewoon een duidelijke lijn te trekken en puur naar je eigen wensen te kijken. Rotterdam heeft met zoals eerder genoemd meer dan 600.000 inwoners een flink aantal feesten per jaar te verwerken. Ondanks dat we geen keiharde cijfers hebben is dit een aanname die we wel mogen maken. En elk feest heeft natuurlijk zijn eigen reden en zijn eigen eigenschappen. Misschien heb je bijvoorbeeld iets met de voetbalclub Feyenoord? En wil je dit koppelen. Of doet voetbal je niks maar wil je wel graag iets doen met een bekende trekpleister als bijvoorbeeld de Euromast, de Erasmusbrug of de haven. Rotterdam is een stad die bruist en zoveel verschillende mogelijkheden geeft. Een feestlocatie Rotterdam kan hier een goede aanvulling op zijn. We wensen je veel succes bij het organiseren van een feest in Rotterdam en hopen dan ons aanbod feestlocaties Rotterdam jullie veel inspiratie zal geven.

Personeelsfeest RotterdamArtiest boeken Rotterdam

 

Varende feestlocatie: BOOT10

Ben je op zoek naar een feestlocatie voor je feestelijke gelegenheid, leuk! Omdat jij de eer hebt om een locatie te vinden, wil je natuurlijk wel dat deze voldoet aan al de eisen; uniek, origineel en een leuke inrichtin Al eens aan een feestzaal op het water gedacht? De partyschepen van ‘’BOOT10’’ hebben je veel te bieden. Een groot buitendek waar je samen met je gasten kan dansen terwijl de zon onder gaat, een lounge bar om even heerlijk te relaxen en er is zelfs een compleet ingerichte discozaal! Als dat niet origineel is? Je bent meer dan welkom op één van de partyschepen van ‘’BOOT10’’ om er samen een spetterende dag/avond van te maken.

Van 10 tot 250 personen
Meerdere boten beschikbaar

Feestlocatie: PRACHTIG Rotterdam

Wil je een feestlocatie Rotterdam in het hart van Rotterdam? Dichtbij Rotterdamse bakens als de Erasmusbrug, Willemsbrug of de Kop van Zuid? Bar-Restaurant PRACHTIG is daarom een unieke en fantastische feestlocatie voor een onvergetelijk feest. Pak de watertaxi en laat je afzetten om de hoek en laat de voetjes na een avond dansen even rusten terwijl je uitkijkt over een deel van de Rotterdamse skyline.

Kenmerken:

- PRACHTIG heeft diverse mogelijkheden voor diverse groepsgroottes

Adres van locatie
PRACHTIG Rotterdam
Willemsplein 77
3016 DR Rotterdam
www.prachtigrotterdam.nl
Neem telefonische contact op
010 213 0640

Feestlocatie: Zenne Rotterdam

Eens lekker feesten vlakbij 1 van de belangrijkste symbolen van Rotterdam? Zenne ligt dichtbij de Erasmusbrug en geeft een prachtig uitzicht op de Maas. Geniet van de mediterraanse sferen en ontvlucht even de drukte van de stad. Restaurant en feestlocatie Zenna heet jullie van harte welkom en staat met het team klaar om jullie wensen om te toveren in een onvergetelijk feest.

Kenmerken:

- Zenne heeft de mogelijkheid tot 80 personen

Adres van locatie
Zenne Rotterdam
Willemskade 27
3016 DM Rotterdam
www.zenne.nl/feestje/
Neem telefonische contact op
010 404 9696

Themafeest arrangementen in Rotterdam

Zoek je een stijlvol, ludiek of muzikaal Feestlocatie themafeest arrangement in Rotterdam? Compleet met entertainment, feestlocatie en catering? Kijk dan eens op onze themafeest pagina. Van 1001 mysteries themafeest tot Fiesta del Italia, van 80’s themafeest in Rotterdam tot Disco Dance Fever, van Vout themafeest in Rotterdam tot Maffia themafeest. Meer informatie vind je op de Onemotion site. Ga direct door naar themafeest (ook voor in Rotterdam) .

Bedrijfsuitje tot personeelsfeest in Rotterdam

Onemotion is de grootste feest- en inspiratiesite van Nederland. Zo krijgen we meer dan 30.000 feestaanvragen per jaar. Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje of personeelsfeest in de omgeving van Rotterdam? Dan hebben we een aantal leuke bedrijfsuitjes en themafeesten in Rotterdam en omgeving voor je op een rijtje gezet. Van cocktail workshop tot themafeest, van golfclinic tot entertainment voor je feest, we helpen je graag verder. Meer informatie vind je op de Onemotion site. Ga direct door naar bedrijfsuitje Rotterdam (ook voor in Rotterdam).

Groepsuitje tot vrijgezellenfeest in Rotterdam

Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest of groepsuitje in Rotterdam? Dan hebben wij een uitgebreid aanbod van leuke en scherp geprijsde workshops en uitjes voor je. Van powerboat varen tot paaldansen, Onemotion is niet voor niets de grootste feest- en inspiratiesite van Nederland. Meer informatie vind je op de Onemotion site. Ga direct door naar Vrijgezellenfeest Rotterdam (ook voor in Rotterdam).

Overige feestlocatie arrangementen per stad

Noord-Holland
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
Feestlocatie Alkmaar: Feestlocaties Alkmaar
Feestlocatie Amsterdam: Feestlocaties Amsterdam
Feestlocatie Haarlem: Feestlocaties Haarlem
   
Zuid-Holland
Feestlocatie Den Haag: Feestlocaties Den Haag
Feestlocatie Rotterdam: Feestlocaties Rotterdam
Feestlocatie Dordrecht: Feestlocaties Dordrecht
Feestlocatie Delft: Feestlocaties Delft
Feestlocatie Leiden: Feestlocaties Leiden
Feestlocatie Gouda: Feestlocaties Gouda
Feestlocatie Zoetermeer: Feestlocaties Zoetermeer
Feestlocatie Wassenaar Feestlocaties Wassenaar
Feestlocatie Scheveningen Feestlocaties Scheveningen
   
Utrecht
Feestlocatie Utrecht: Feestlocaties Utrecht
Feestlocatie Amersfoort: Feestlocaties Amersfoort
   
Noord-Brabant
Feestlocatie Eindhoven: Feestlocaties Eindhoven
Feestlocatie Tilburg: Feestlocaties Tilburg
Feestlocatie Den Bosch: Feestlocaties Den Bosch
Feestlocatie Breda: Feestlocaties Breda
   
Flevoland
Feestlocatie Almere: Feestlocaties Almere
   
Limburg
Feestlocatie Maastricht: Feestlocaties Maastricht
   
Groningen
Feestlocatie Groningen: Feestlocaties Groningen
   
Overijssel
Feestlocatie Zwolle: Feestlocaties Zwolle
   
Gelderland
Feestlocatie Arnhem: Feestlocaties Arnhem
Feestlocatie Nijmegen: Feestlocaties Nijmegen
Feestlocatie Apeldoorn: Feestlocaties Apeldoorn